Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hörrni, vad säger egentligen hönan, bock bock bock, pock pock pock, kluck kluck kluck eller kakaa kakaa??

  • BrudSommar2006

    Am, tack! De slår fortfarande inte ditt förslag i Åre men ska titta närmre på de där i alla fall, älskar Söderköping.

    Jaså får man inte sova över på neo, det tror jag att man fick på Danderyd, där verkade i alla fall alla föräldrar gå in på sina rum men de kanske var hem och vände på nätterna utan att jag märkte det. Fast tycker vissa borde klätt sig annorlunda vid frukosten då. Så någon annan får ta dem när de skriker på nätterna då? Eller får de ligga och skrika bäst de vill?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, oj, stryker Söderköpings Brunn för säkerhets skull! Sparar länken till ditt hotell för eventuellt framtida bruk men tror inte jag kommer dit i någon hast tyvärr.

    Ore, det finns gott om mysiga hotell med bra behandlingar men badavdelningarna verkar väldigt sparsamma och det är just bada varmt och länge som jag vill.

  • BrudSommar2006

    Ju mer jag tänker efter, ju mer vill jag verkligen till Åre, ska undersöka det där med tåg.

    Värst vad hönor verkar säga olika saker, man blir helt förvirrad när man läser pekböcker, tur att tuppen är konsekvent i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Annars hade jag ju nästan bestämt mig för Storhogna men bestämde mig för att jag inte vill göra avkall på det där med badandet trots allt. Fast det verkar jättemysigt där, någon gång vill jag dit.

  • BrudSommar2006

    Parnassia, nej men ska du till Asia Spa i Varberg! Lyckos lyckos dig, aaahh!! Jag tror ju att det är helt fantastisk om deras hemsida stämmer, det bästa jag hittat hittills i badväg, jag är jäkligt avundsjuk. Jag ser verkligen fram emot att höra om det stämmer, jag vill höra allt om den där poolen med olika massagestationer! Sedan vill jag veta om det är varmt och skönt i vattnet också, jag är en fryslort.

  • BrudSommar2006

    PB, jaså Tylösand är bra också, misstänkte det. Fast de där iskalla poolerna begriper jag mig bara inte på, aldrig i livet att jag doppar tån där, å andra sidan gillar jag inte att basta heller, så mycket värme mår jag mest illa av, och den ena kontrasten kanske utesluter den andra, vad vet jag.

  • BrudSommar2006

    Hm, kärleksweekend vet jag inte, jag vill bada och få sova så länge jag vill.

    AM, men det är ju helt otroligt vad ni råkar ut på sjukdomsfronten, fast det går ju kräksjuka som värst nu, känns som man är omringad från alla håll, usch.

    PB, vilken trevlig helg!

    Nu läggdags, ligga i sängen och bara vara är fasen det bästa jag vet. Man drar en lättnadens suck varje gång det inte är något på tv man känner att man vill se så att man får gå och lägga sig så fort barnen somnat.

  • BrudSommar2006

    Parnassia förresten, vilken härlig förbättring på sömnfronten, det är väl ungefär så där det är på nätterna med småbarn, som ni har det nu, och det får man väl stå ut med.

  • BrudSommar2006

    Både Iris och Astrid slocknade i soffan här strax efter sex, jag undrar verkligen hur det blir imorgon bitti, stackars Astrid somnade sittandes, hon måste verkligen varit slut. Att Iris somnade är mindre konstigt för hon och jag är ju iväg på gympa på torsdageftermiddagar, Astrid däremot har bara varit hemma som vanligt, med mormor och morfar som sällskap, så vad hon var så trött för vet jag inte.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!