Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    McDonalds på Hornsgatan får det bli då, då blir Iris glad.

    Dricker de vin tro, inte helt säker. Min bror dricker öl vet jag fast betvivlar att han sitter hemma själv och dricker något, tror att hon eventuellt dricker lite vin ibland men ost gillar de ju, kanske ska hitta på någon slags matkorg. Annars tror jag att han fått alla renlevnadsgener och de dåliga gick till mig för de är helt fanatiska, speciellt han, med träning och mat.

    Undrar förresten om Iris kusin får gå på McDonalds, det blir väl en chock för henne att få veta att det finns...

  • BrudSommar2006

    Cicci, jäklar vad bra, en tidningsprenumeration på något som har med hälsa/mat/träning så klart! De älskar att bläddra i tidningar båda två vad jag har sett, tror inte de någonsin har prenumererat på något men de köper.

  • BrudSommar2006

    Inte för att jag varit där men Loka Brunn har vissa tider varje dag där man får vara i spat och bada med barnen. De tider man inte får ha barnen i poolen har de typ skattjakt och andra aktiviteter uppe i huvudbyggnaden. Står det på deras hemsida, har noterat det för jag tänkte att vi skulle åka dit med familjen för då kan man ju turas om någon timme här och där att passa barnen också.

    Jaha, nu måste jag sätta mig in i det här med tidningar, kan inget om den typen av tidningar men det kan det vara värt, bara att ha kommit på en bra idé var ju en lättnad.

  • BrudSommar2006

    Cicci, bilar!! Det gillar han. Fast inte för att du behöver fixa gratis men jag inboxar dig i alla fall för det här känner jag kan bli bra presenter. Teknik till maken i juni, fatta, jag vet redan vad jag kan ge maken när han fyller år i juni, haha.

  • BrudSommar2006

    Cicci, nu tror jag att jag har lyckats inboxa dig, jag blir helt stressad varje gång jag ska försöka inboxa, lär mig aldrig det nya systemet...

  • BrudSommar2006

    Vi har fått ett helt häfte med rabattkuponger, handla för 500 kr, få 100 kr rabatt på Ica Stop, där vi aldrig handlar eftersom det är så dyrt där, speciellt med alla delikatesser man bara råkar få med sig när man går in där, men kanske att man skulle ta sig dit i alla fall. Den där hundralappen tar väl ner det till vad sakerna skulle kostat om man gått in på en vanlig Ica typ.

  • BrudSommar2006

    Förresten började jag bläddra i alla vänförslagen på FB, har aldrig gjort  det tidigare och orkade ju så klart inte igenom alla nu heller men tittade lite sporadiskt och det är verkligen konstigt hur folk jag känner men som är från helt olika ställen har gemensamma bekanta! Lapinette dök upp flera gånger men jag tror att jag har listat ut att det är dansen som är den gemensamma nämnaren där men andra är mer udda. Lustigt vad världen är liten.

  • BrudSommar2006

    PB, jag har inte heller någon cykel men helt klart är att även om man har det så hjälper inte det om man tror att bilen ska starta när man ska iväg! Hur går det med vovven?

  • BrudSommar2006

    Lapinette, eh, det beror på om jag hittar dem igen, men du och R hade flera gemensamma vänner såg jag. Kan man plocka fram två av sina bekanta och se om de har några gemensamma vänner? Eller kan du söka på R och få upp vilka gemensamma vänner ni har kanske? Eller äh, jag ska se om jag får upp dem igen senare, nu matlagning.

  • BrudSommar2006

    Varför heter det egentligen en unge i minuten? Så många föds det väl inte i Sverige i alla fall.

    Cicci, jag har inboxat dig. Vad roligt med Vildmarkshotellet!

    Äsch, bajsblöja.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!