Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Snorkis – var förvarar du alla dina väskor?!? Vi har våra i matkällaren (det står en frys där...) på krokar på rad. Alltså, vi pratar ryggsäckar – no glam glam och folk ba woah shit så många och då har vi 7 st tror jag. Du måste ju ha en klättervägg full av fina väskor! *strösslar lite john blund sova long long time-pulver* 

    Telis – ack vad många bröllop jag varit på där lockarna raknat innan vi ens kommit till kyrkan. Dä ä du och jag då.

    BS – lycka till med skidskolan! Ha det fint!

  • nennesjuttioåtta

    BS – När åker ni till Sälen? kör försiktigt!

  • nennesjuttioåtta

    Lappis – haha, jag hade nog aldrig kommit på tanken att förhandla eftersom jag tror de skulle ångra sig, du är grym!

  • nennesjuttioåtta

    hejhej äntligen FREDAG! Jag skålar i bubbelvatten! 
    Lappis – hoppas allt är bra med pappsen och grattis till kontraktet! Wohoo! Och jag hoppas du säger Romme som i Rom (staden) och inte Råmme.
    AM – Tänkte också tipsa om Naturkompaniet, de har fler än kånken (som jag också tycker ser obekväm ut med smala band). Jag tror det är Vaude som har fina med blommor på. 
     

  • nennesjuttioåtta

    Idag har vi varit på ÖF och babysång. Vilket dårhus, "alla" större barn som var där var på ruggigt dåligt humör och de låg på golvet överallt och uhuuu uhuuuu (mest trötta dramaqueens/kings) medan deras stressade mammor skulle byta/mata/trösta lillasyskonet eller bara prata med någon annan än sitt barn, Babysången var ganska pinsam idag eftersom Pricken tyckte det var skittråkigt och drog inte ens på mungipan till En kulen natt som annars är favoriten, och det var skitlite folk och de har så fåniga sånger och så ska man tassa runt och sjunga med fastän Pricken kollar in lamporna i taket med kattfisk-ansikte... Det var med lätta steg jag gick därifrån så snart sången var slut. Och jag känner ju ingen så jag har ingen att prata med, och ingen pratar med mig heller, om de ens ser mig. Sen tog vi bussen ned på stan och lunchade med maken istället. Fast bussarna här verkar inte fatta att det inte är så lätt att kliva av med barnvagnen om de inte niger och dessutom  står 1 meter från trottoaren. Och pengar ska de ha!

    Så, nu känns det bättre.

    Och så blev det konstigt nu på eftermiddagen eftersom Pricken skulle ha penicillin kl 2 men när vi kom hem så sket han ner både sig och mitt knä, så det blev bad och sen var det dags att äta och då somnade han och då passade jag på att måla taklisterna i köket så att maken kan sprutmåla klart när han kommer hem och nu är klockan snart 5 och Pricken sover fortfarande.

    Men snart kommer maken hem och då hoppas jag att vi kan äta upp godispåsen som jag köpte som färdkost till i morgon när vi ska till Stockholm, och gärna ett skott i råttan också pow pow!  

  • nennesjuttioåtta

    Snaily – ja, så klart, det ska vara en där, my bad! Det löste sig med penicillinet också för han vaknade! Maken ska se Klungan (lucky bastard ) och jag ska hänga med hans kompis, som har min klungan-biljett, flickvän. Kan bli kul! (hon är inte helt okänd – jag försöker bara vara dramatisk här)

    Vad tråkigt med en under-isen dag!

  • nennesjuttioåtta

    snaily – snart kan hon underhålla sig själv och tycka allt skräp man kan hitta på ett golv är kul, håll ut! Ni får gruppkramas! Spoona framför spisen! Skicka fina sms... 

  • nennesjuttioåtta

    Ja, det går bra. Funkar som på Nancy, spruta in medicinen i kinden och håll i armar och ben. Tur det bara var 5 dagar så det är bara en dag kvar. 

  • nennesjuttioåtta

    Snigel – jag hade så dåligt samvete i början när han låg och sprattlade på golvet men det är ju faktiskt jättenyttigt för dem. Vänd bort henne så kan ni snuggla ifred.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!