Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    telis – 4.20! Wopaaaah! Godnatt!!!!

  • nennesjuttioåtta

    sova var det. Pricken ville inte ha välling och inte heller gröt utan bara mammas tutte som inte verkar mätta så länge längre. Mina bröstvårtor måste snurras ihop för att få plats i BHn. Så det är väl dags för påfyllning i den lille store rackaren snart. 

    God natt på er! 

  • nennesjuttioåtta

    Fredag!
    Cicci – vi läser en bok här hemma om Nasse om hittar en stol och i den kommer tjej invirvlande och är helt energisk, glad, bekymmerslös, fnissig och hjular iväg och så känns det som du är.  Vad kul att ni haft det bra och häftigt att få glamma till det! Synd på betongkepan idag bara.

    Lappis – Betongkeps på dig med alltså, inte avundsjuk! Men skulle gärna glida omkring och dricka vin en kväll men vet inte med vem eller om jag skulle beställa något annat än en varm Zingo.

    Muggles och Vickan – Men vad gulligt sagt, tack!

    Muggles  förresten – hurra för delmål 2!!!!!!

    Klockarbol – vad skönt att ni hittade en rörkrökare, nog med elände nu!!!!!

    Hattis – wohooooo!!! Har du en sån där keps som när man drar i ett snöre så klappar den händerna ovanför skärmen?

    AM – hahah! Låt honom fastna med morgonrocksknuten i dörrposten, den hale ålen! 

    Igår kröpålade Pricken framåt, flera meter!  Nu snöar det här igen. Så himla synd! Våren fick vända i dörren. Men enligt prognosen så ska helgen bli knaonfin och framförallt söndagen med strålande sol och 7 plusgrader. Gumman tö, gumman tö – ta gärna bort vår snö!

  • nennesjuttioåtta

    AM – vilken subba! Jag tror nog det inte är så mycket att göra, men det var en bra idé att ändå berätta hur illa det berör dig och att du inte längre vill läsa. Men som Izzie säger, hon kanske vill få höra att det är galet det hon gör så att hon får tummen ur. Jag vet inte. Usch, stackars killen!

  • nennesjuttioåtta

    Skål på er! Ikväll blir det korv och potatis (köket är fortfarande i kaos), och trocadero som legat i vinkällaren i en vecka och mognat. Om vi orkar och om Pricken somnar och inte vaknar ledsen och förtvivlad (för att han inte sitter fast i bröstet  längre??!?!) varannan timme som han gjort de senaste två kvällarna så blir det tapetserat ikväll. Eller nu ska jag inte skylla på honom, vi kanske helt enkelt inte orkar. 

    Åh jag är så himla godissugen! Jag har inte rört på mig sen tjejvasan. Tänkte börja springa istället men det är fortfarande lite för halt och ju längre tiden går utan att jag rör mig desto jobbigare blir det ju. Och om jag vet med mig att det kommer bli jobbigt så hittar jag på alla möjliga ursäkter för att slippa och så blir jag ännu mer godissugen och till slut får jag plocka fram gravvokläderna igen. Men, men. Vårpromenader med vagnen i solen är ju också lite rörelse om än i sakta mak, dels för att Nancy gärna vill följa med oss en bit och hon ska ju in och nosa överallt, och sen vill jag ju visa Pricken hela världen (fast han är inte så intresserad mer än av flaggvimplar och bilar, antagligen för att det rör sig). 

     

  • nennesjuttioåtta

    hej Izzie!!!

    Ore – det var nånting jag tänkte skriva till dig men nu minns jag inte vad.

    En annan grej – vart har ni beställt den där magiska borsten nu då? Även om jag ser ut som ett troll i övrigt med mina nedsnorade kläder och ofärgade ögonbryn så vore det ju trevligt med ett vackert hår åtminstone. Apropå på det måste jag kolla runt efter en portabel fläkt så jag kan gå omkring och se fabulous ut när jag vadar fram bland tygklossarna här hemma i mitt långa Anistonhår. Finns det utan sladd (det kan ju annars begränsa en)

  • nennesjuttioåtta

    Lappis – aha, bara lite balsaträmössa alltså.  

    Mugglan – vad kul med Utv-samtalet! Kan du gå istället för mig när det är min tur (dölj magen med en TV-kartong)?

  • nennesjuttioåtta

    Ore – jo det var nog det med borsten. Och tacka för att du blir så skrattig av att läsa vad jag skriver, men akta luftrören. Och att du skrev så bra till Snaily om Yngla.

    Och snaily - jag tror inte heller man kan skämma bort barn med närhet, det är väl det finaste de kan få?  

  • nennesjuttioåtta

    nu börjar snart skidåkningen från Falun! 

  • nennesjuttioåtta

    Snaily – Tänkte mest att det var ett svar på tal till de okunniga där ute som lever i sån total ovis(s)het. Pricken tyckte inte alls om att sitta i sjalen när maken hade den (skrek som en tok), men han var som en filbunke och somnade jämnt i den när den satt på mig. En ringsjal kanske är en bättre grej om det ska gå snabbt?

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!