• Lapinette

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Åhhh... vad skoj att inreda barnrum. Jag återkommer när det är dags!

  • Lapinette

    Och idag blev det GI till lunch dvs råris till korvstragnofen från Gooh. Ni är mitt lunchsällskap idag .. normalt sett brukar jag jobba hemifrån och äta på Nark Noi med maken. Mmmm.. kycklingspett och så extra sallad istället för ris.

  • Lapinette

    AM - låter himla smart det där med olika höjd på bordsbenen.

  • Lapinette

    AM - det får mig att tänka på Chairteasern som jag gick på i söndags ... där den 2 meter långa amerikanska instruktören sa "lick the chair"   ... jag menar apropå Hektor brukar stå och flörta med sin egen spegelbild i hissen - samt gärna slicka av den ordentligt ...  .

    Det där med "tvättlina" med klänypor hade jag och min väninna när vi bodde i Frankrike. Vi bodde ju bara där temporärt i 5 månader så vi kunde inte smälla upp saker på väggarna så vi hängde upp kort vi fick från vänner och familj på en tvättlina. Himla behändigt!

    mugglan - är ingen expert och orkar absolut inte läsa tabeller och kalorier. Never done, will never do. Just nu följer jag ingen diet alls men har ändå gått ned i vikt .. sypmatiserar med maken kanske . Visst är det sjukt, har sedan vi gift oss och jag gick upp en ca 2 kg velat bli av med trivselvikten och nu är den puts väck .. och inget har jag gjort åt det .. förutom att vara sjuk i två veckor (i november).

    Så vad behöver en 1-åring i sitt rum? Säng, förvaringslådor för leksaker, en byrå med kläder?

  • Lapinette

    ... ja och en spegel. Vi ska väl så småningom inreda vårt kontor till barnrum ... om vi inte flyttar innan sommaren 2012.

  • Lapinette

    Ha, ha .. låter som ni kommer ha det supertrevligt imorgon ... Ramla inte över klädhögen där .. nehej, du hörde inget pga öronpropparna .

  • Lapinette

    nenne  - ja, jag kan nog tänka mig en massa andra saker som är värre (än Vänner).

  • Lapinette

    No joke nennelainen! Vänner är helt ok att se flera gånger. Hellre det än att sitta här på jobbet och ha det skittrist.

  • Lapinette

    Ja om du såg det igår så känns det ju liiiiite när inpå. Nej usch, jag har verkligen ingen arbetsmotivation idag alls. Trött, tröttare ... tröttast! Gääääsp.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!