Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM, jag förstår, kram till dig! Jag är så klart väldigt tacksam att jag har både en mamma och en svärmor, även om de är jobbiga ibland!

  • BrudSommar2006

    Hemma vaknar barnen så jäkla tidigt på morgnarna, typ halv sex, och har så gjort länge nu, är det inte den ena så är det den andra och så väcker de varandra. Jag önskar verkligen att det gick att få dem att sova till typ sju i alla fall, de är ju trötta redan innan vi hinner till dagis som det är nu. Fast hur jag än testar att lägga dem senare eller tidigare så vaknar de i alla fall samma tid vad det verkar.

    I natt hade Astrid dessutom den goda smaken att snurra varv på varv på varv i sängen, ligga och sparka och så resa sig upp och slänga nappen över kanten en gång i kvarten och så vilja ha tillbaka nappen till klockan två på natten och sedan vaknade hon kvart över fem. När jag äntligen fått henne att lägga sig ner igen på morgonen så vaknade Iris vid halv sex så klart. Usch.

  • BrudSommar2006

    Snorkis, lycka till, hoppas att det känns lite bättre av att få ordentliga kontroller regelbundet så att du kan stå ut tills det blir dags!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, onekligen lite jobbigt. Gillar hon inte att resa kanske? Hon kanske inte vill böka med två resor?

    Har du förresten skrivit något om Island någonstans och jag missat det?

  • BrudSommar2006

    Muggles, hur har det gått med din mamma? Sist jag hörde hade du lyckats få en kontaktperson som skulle åka hem till henne dagen därpå. Har du lyckats prata med henne än?

    Segelbåt med Iris, hm, vet inte hur det skulle fungera, skulle kanske kunna gå faktiskt. Segelbåt med Astrid, hu, vill inte ens tänka tanken.

  • BrudSommar2006

    Muggles, äh, vilket skit och skräp, jag hoppades att du skulle skriva att hon hade fått hjälp och att det började ordna sig.

    Lapinette, aha, men då går jag in där och läser senare. Jag kände också att jag inte riktigt hade tid när jag började jobba igen men nu är det rätt lugnt på jobbet en liten period så jag har kunnat hänga här mer. Island är i alla fall ett ställe jag är intresserad av så jag måste läsa det du skrivit.

  • BrudSommar2006

    Om de inte tittar ut av sig själva så är det väl egentligen bra att försöka hålla ut till vecka 38+0 i alla fall så slipper man eventuella problem med att få försäkring.

  • BrudSommar2006

    Nu har jag läst om Island, hur går det med bilderna, kommer de på FB tro?

  • BrudSommar2006

    Cicci, din svärmor verkar onekligen vara knepigare än de flesta! Har ni bekanta på Värmdö eller gjorde ni en utflykt själva bara?

    Den här helgen har vi Astrid hemma bara, undrar om det blir lättare som vi tror, eller jobbigare för att Iris inte är där och leker med henne!

    Snorkis, så det blev mer bricanyl i alla fall. Skönt att du är väl omhändertagen vad det verkar, fast sängarna brukar inte vara någon lek! Man sover ju mycket bättre hemma så ni får se till att komma hem med lillan snart! Bra att ert försäkringsbolag räknar från 37+0, vårt räknat plus/minus två veckor, alltså var det inte bra att gå över mer än två veckor heller vad jag förstod.

    Imorgon ska vi ha lunch på Stallmästargården, det ligger ju precis bredvid här, ska bli skönt att slippa matlåda.

    Nu har vi fått allergimedicin till Astrid efter morgonens läkarbesök, trodde inte jag skulle få på henne skon imorse. Typiskt att vi har två barn med myggallergi men jag hoppas att det växer bort.

  • BrudSommar2006

    Liten, då flyttar ni mitt i semestrarna då. Efter sommaren får vi börja ses mer, jag har så sett fram emot att ni kommer på rätt sida av stan!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!