Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lapinette, jo det är helt klart en nackdel att man ska ta sig dit ner och så hem igen med bilen... Men det är så pass varmt i sjöarna i alla fall, det trodde jag inte! Trist att det går så jäkla långsamt i kön.

  • BrudSommar2006

    Hörde på radion imorse att de tagit ifrån adoptivföräldrar sitt barn efter åtta månader för mamman hade ångrat sig. Fanns tydligen ingen gräns på hur lång tid det kan gå för mamman att ångra sig bara adoptionsprocessen inte var slutförd. Usch. En hemsk situation för samtliga.

  • BrudSommar2006

    Ore, nej jag undrar om det är någon vits att träna potta med någonting som är för lågt, risken är väl bara att de tycker att det är läskigt och inte vill sitta på en bättre senare. Babybjörns är bäst!

    Jag hoppas också på en massa svischande i kön nu här framöver. Se så, svischa på!

    Grillad sparris, åh, mums. Vad heter den där nya creme fraichen, parmesan och vitlök? Fantastisk god. Och så grillolja med honung på sparrisen och laxen, mmm. Med ljummen potatissallad till.

  • BrudSommar2006

    Själv har jag tänkt att jag liksom inte orkar med ett ställe till att fixa med så jag har hittills inte orkat bry mig om LinkedIn. Kanske dumt tänkt.

    Att adoptera inom Sverige är väl en helt annan väg att gå och inte genom vanliga adoptionsbyrån. Ofta är det väl inte full adoption heller om jag har förstått det hela rätt?

  • BrudSommar2006

    För att förtydliga, ofta går man väl fosterföräldravägen, även för småbebisar och även då det inte är troligt att föräldrarna någonsin kommer att ta tillbaka sitt barn.

  • BrudSommar2006

    Cicci, åh, 17,5 kg, ojoj, Iris väger 32 kg, usch.

  • BrudSommar2006

    Grattis Grattis Grattis till Snorkis med familj! Tjoho!

  • BrudSommar2006

    Mopedvin, usch, jag hoppas att de inte ångrar sig, det måste ju vara hemskt för alla inblandade att flytta på bebisen efter ett halvår. Fy sjutton. Och som de där andra råkade ut för som jag läste om igår, att de sedan skulle hjälpa mamman att lära känna barnen så att hon kunde ta det ifrån dem. Nej, jag kan inte tänka på det.

    EA, jag tror att jag får stå ut med ryggont över semestern för jag tror inte att jag hinner göra något åt det så att jag får någon remiss nu innan semestrarna i alla fall. Jag har fått tid för MR nästa vecka, jag får vara nöjd med det och se om jag får någon sådan diagnos nu innan semstern. Om det skulle vara så blir nog inte semestern lika rolig som den annars skulle blivit men kanske bra också att vänja sig vid att ingenting blir sig likt. Fast jag hoppas ju ihjäl mig att de inte ska hitta något så klart.

  • BrudSommar2006

    När svärmor hämtade barnen på dagis idag stod tre killar vid staketet och ropade Ska tjockisen gå hem nu. Iris hörde inte utan gick fram och frågade vad de sade men då sade de inget. Svärmor sade inget heller vilket jag inte fattar men nu har jag bett henne prata med personalen imorgon. Jag är så arg så jag kokar. Jag är rädd att hon inte ska känna igen vilka killar det var, hade varit bättre att ta upp det på en gång. Fan, fan, fan, om vi på något sätt kunde få henne smalare så skulle hon inte bli mobbad, tydligen börjar det redan på dagis. Fan, jävla skit.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!