Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vilka fina småbarnsskor på Zara. Fast tittade man istället på 2 - 14 år så var ju sortimentet snarare för en fjortonåring än en fyraåring såg jag. Astrid har i och för sig 23 så till henne funkar det ju.

    Själv orkar jag inte ens tänka på skor, jag var så nöjd att jag hittade lite kläder så att jag inte står alldeles utan den här sommaren som jag nästan kände att jag gjorde förra. Det bästa vore ju förstås om jag tog tag i det här med bantningen och såg till att komma i mina gamla kläder hellre än att börja från början med en helt ny garderob men, men, tiden för att hinna med det nu till sommaren har ju runnit ut. Fast nu ska det bli av, bara jag blir frisk, har ju gått och dragit på halsinfektion och hosta i tre veckor, den här magsjukan var ju liksom bara grädde på moset.

    Foppatofflor till barnen är i alla fall helt perfekt, så bra att ha på stranden på sommaren, bara att skölja av varje dag. Hade säkert varit helt perfekt till en själv också i samma syfte men man drar sig ju för att sätta på sig såna... Nix, tror inte att det kommer att bli av faktiskt!

  • BrudSommar2006

    AM, vilket skräp med hål i väggen, man har ju annat för sig än att börja med det också.

    Hm, smala fötter har vi ju knappast problem med här men Astrids fötter blir nog hyfsat medel vad det verkar än så länge. Barnskospecialisten är himla bra, de har olika sortiment för olika breda fötter och så tittar de noga på barnets fötter innan de börjar ta fram lämpliga modeller. Krävs i och för sig att man har barnet med sig, jag tycker att det är skönare att handla utan dem med.

    Idag på utflykten gick Iris ryggsäck sönder så nu är vi plötsligt också på ryggsäcksjakt. Iris vill ha en svart med Tiger på, gissar att hon sett något annat barn ha en sådan. Känns lite nervöst med så specifika krav.

  • BrudSommar2006

    Maken är verkligen trist med sina skor men å andra sidan kan jag lite förstå honom, de verkar bara ta in ett eller två par i hans storlek och de går först så det finns aldrig något för honom att handla.

    Har en bekant med en son som jag tror är 13, han har storlek 48,5!

  • BrudSommar2006

    Crispin har jag så klart inte hört talas om men är man förortsbo men väldigt liten känsla för mode så är man, tror inte att det finns hopp om bättring för min del. Förmodligen träffar jag AM och Cicci för sällan men jag tror väl tyvärr inte att det smittar av sig.

  • BrudSommar2006

    Jaha, imorgon har jag visst en hel dag för mig själv hemma, eller i alla fall mellan nio och tre som är Astrids dagistider nu under inskolningen, vad göra, aaahhh. Jag hade egentligen kunnat jobba, det är 48 timmar efter senaste kräkningen som gäller och det var ju redan på förmiddagen men ska man vara exakt så funkar inte klockan åtta när jag börjar så jag blir hemma, tjohoo. Sova, shopping, städa, vad, vad... Aaaahhh.

  • BrudSommar2006

    AM, ja jag blir tydligen tvungen att titta förbi för nu har till och med jag blivit nyfiken! Skulle du ha vägarna förbi ryggsäcksstället får du gärna titta efter Tiger-ryggsäck (jo det är Nalle Puhs Tiger), annars får jag väl googla.

    Jag tycker Skopunktens skor varierar väldigt både i storlek och på bredden men ibland har jag faktiskt hittat ett och annat användbart där till barnen. Enda anledningen till att jag alls går dit är för att de ligger så himla bra till om man ändå är ditåt med bilen, jag tycker annars att de flesta gånger jag varit där undrar jag varför i hela världen jag fick för mig att gå dit - och så går det ett tag och så är jag där igen för de ligger ju så himla bra till...

    Nenne, ha, ska jag komma över och hosta lite på er?! Potta redan, ojoj, vilket underbarn.

  • BrudSommar2006

    Porchez, jag önskar verkligen att jag får fel om den här Hunken men om det ska ske får han nog skärpa till sig pronto.

    Nu har jag skaffat mig lunchdate med maken imorgon, då har det ju gått 48 timmar så då får man väl gå hemifrån!

  • BrudSommar2006

    Hörrni, ni som tittat på eller beställt skor från den där pediped-sidan. Nu har jag på allvar börjat titta på skor till barnen där och Astrid som har en 13 cm lång fot och har storlek 23 tydligen ska ha EU size 21 och Iris som har en 18,2 cm lång fot och har storlek 31 tydligen har 29. Har vi inte EU-storlekar i Sverige?

  • BrudSommar2006

    Glukosbelastning, ni är för roliga!

    Jag drabbas inte av mensvärk på vanligt sätt men däremot får jag en jäkla huvudvärk så att jag knappt kan sitta framför en dator, definitivt börjar det luta åt migränhållet och håller i sig närmre en vecka varje gång. Sedan går det bra igen tills nästa månad då det är dags för eländet igen. Vet inte hur jag ska klara att jobba när det här pågår, det har kommit nu efter graviditeterna och definitivt värre nu efter Astrid.

  • BrudSommar2006

    Jaha, snart inget sugklocksmärke mer, ja då blir det till att ta fram rödpennan då antar jag.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!