Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Lapinette, hurra för plats 35! Vad det gäller mat så lyckas jag aldrig hitta några recept som jag tycker låter så där fantastiskt goda för att vara värda ansträngningen, jag måste verkligen ta och rycka upp mig för jag skulle säkert bli glatt överraskad ibland. Tror det är makens totala brist på intresse för vad jag lagar som gör mig deprimerad, det hjälper inte hur ofta jag tar upp att jag skulle vilja att vi delade på det.

    Jaha, min bror fick en Albin inatt, det hade vi som första förslag på killnamn på vår lista, efter farfar, fast nu får vi ju aldrig användning för det så lika bra att de använder det.

  • BrudSommar2006

    Kul med en liten kille i alla fall, fast synd på alla rosa saker vi har här!

    Gäsp, vad hitta på en hel dag själv med två barn. Nåja, vi ska äta lunch hos mina föräldrar i alla fall, plus en tur till affären och till lekparken så har vi väl lyckats få några timmar att gå i alla fall...

  • BrudSommar2006

    Snigeln, det var väl någon jakthundsvariant som blev dödad av vargen? Fast det stod aldrig var någonstans familjen var ute och gick, heller inte om hunden var lös och i så fall hur långt från familjen den befann sig. Inte i den artikeln jag läste i vart fall.

  • BrudSommar2006

    Jag säger detsamma, de där norrmännen ska man inte lita på!

    AM, jag hörde också att hunden var lös och en bra bit från mamman med barnvagnen.

    Muggles, man behöver ju kunna gå hemifrån och gå ut med hunden, man kan ju inte sätta sig i bilen och åka långt varje gång hunden ska på kisspromenad, om nu det skulle hjälpa mot vargproblemen menar jag.

    Ser ut som att vi kommer vara på Öland torsdag till måndag nu då, hade hoppats på längre, men, men.

  • BrudSommar2006

    AM, jag tror faktiskt att det kan bli värre för vi har heltäckningsmatta i vårt förrådsrum/klädkammare! När vi flyttade in sade vi att vi får ställa in allt där så länge och fixa senare men jo just det, det där senare blir nog aldrig av...

    Muggles, jag fick lära mig att andra barnet fixeras senare än första, Astrid var i princip ruckbar ända in på förlossningen. Om dina nu tänker komma lite tidigare också så hinner de nog inte fixeras innan?

    Lapinette, vad bra att väderprognosen ser bättre ut!

  • BrudSommar2006

    Snartis, går de bara på om du har ont eller inte? Ska de inte kolla att värdena verkligen blir bra igen om det nu är så kritiskt? I och för sig har jag aldrig haft uvi utan att det gjort alldeles för jävla ont så det kanske inte ens är aktuellt att gå runt med det utan att känna av det. Vilken otur du haft den här gången!

  • BrudSommar2006

    Jag tror ju att det är säkert att äta creme fraichen men när det gäller saker man inte ska äta så spelar det ju ingen roll om det är aldrig så lite tillsatt. Annars känner jag att jag inte har någon koll på det där med ostar och graviditeter längre.

    Jag använde Canesten när jag var gravid, fungerade bra, fast det kom ju tillbaka i omgångar ändå.

    Snartis, men hade du inte åkt in hade de ju inte upptäckt det här med värdena, även om det inte är det som gör ont.

    Hem från Öland imorgon, redan är påsken slut, snyft.

  • BrudSommar2006

    Jag behöver också skaffa ny mobil men det känns ju som att det var alldeles nyss jag höll på och strulade för att hitta den jag har nu och så är det redan dags igen, suck. Fast det är lika bra att lägga lite energi på det redan nu för man vet aldrig när min bestämmer sig för att lägga av, den känns lite opålitlig faktiskt.

    Jaha, ska vi börja vänja oss vid Adam och Ben nu alltså. Jaja, det får gå det med, jag behöver bara dagen på mig att tänka om!! Jag vet att det är bra om de stannar i magen lite till men nu börjar jag bli otålig, nu vill jag veta vilka de är!

    Håller tummarna för att Porchez får till dejt med hunken snart.

  • BrudSommar2006

    Så man får fortfarande bjuda på saker när barnen fyller åt på Hektors dagis, vad trevligt. På Iris dagis har de precis tagit beslut om att man inte längre ska få göra det, förskolan ska inte bidra till barnens sockerintag typ. Jättetrist tycker jag, så många barn är de ju inte att det blir så mycket hela tiden. Traditionen har annars varit att man bjuder på glass. Tror att Iris fortfarande kommer att få bjuda på glass nu i juni men sedan är det stopp efter sommaren.

    Undrar också om Televinken åkt skidor? Gissar att vi skippar det för Astrids del nästa år också och väntar tills hon får gå i skidskola.

  • BrudSommar2006

    Blir det stort barnkalas för Hektor nu då?

    Det är onekligen många som fyller år nu på vårkanten. Iris fyller en sån dum helg, långledigt, så det är nog många bortresta, kanske kan ingen komma på hennes kalas. Vi har bestämt att lägga det på måndageftermiddagen i alla fall så kanske några kan tänka sig att komma hem i tid.

    Vad bökigt att barnens nya kusin är en kille, nu blir jag inte av med allt rosa jag har här i alla fall...

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!