Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Ha, maken handlar på Dressman ibland när det kniper, det mesta får han specialbeställa på nätet men det är ju inte alltid man har allt man behöver så planerat innan och de har vissa saker i specialstorlekar. Annars när affärer har extra stora storlekar öker de ju alltid på bredden också.

    Nu klarar jag faktiskt att se de där förlossningsprogrammen men det är fortfarande på håret, jag blir så förbannad när någon ligger där och skriker att nu får ni göra något, nu klarar jag inte mer och så står det någon där och säger att neej då, jag kan inte göra något, det här klarar du visst själv och fortsätter småprata med kollegan. Jag vill slå någon.

  • BrudSommar2006

    Jag måste googla på det där Vildmarkshotellet, nu blir jag också sugen. Maken håller på att planera nästa års fjällsemester, han blev riktigt biten. Har någon varit i Stöten? Nu har vi ju vant oss vid Skistar men man kanske överlever det med.

  • BrudSommar2006

    Nu måste mamma komma när som helst hoppas jag, annars hinner jag inte hämta Iris och iväg på gympan. Hon ska  vara Astrid-vakt.

  • BrudSommar2006

    Grattis MSW! Vad roligt!

    Snorkis, usch, förstår ju att du känner som du gör men önskar så att det fanns ett sätt du kunde få njuta lite mer.

    Cicci, så det blir av med Vildmarkshotellet nu då, vad kul, ja det är så man ska göra, bara ta tag i det och boka något, det är du duktig på.

    Lapinette, vad segt att ingen skickat papper på ett tag, först hände det ju massor och så nu ingenting. Inga husvisningar att gå på i helgen?

    Liten förresten, hur går det med ert husletande, har inte ens hört om ni varit på några visningar på länge nu, finns det ingenting bra ute?

  • BrudSommar2006

    Cicci, nu har jag inboxat dig, fast på FB.

    Nenne, Kläppen verkar inte vara något för oss, tittade på pistkartan och det är total förvirring som råder, alla backar har olika färger i olika delar, en del byter färg både två och tre gånger och det känns som totalt kaos för oss som bara vill ha gröna backar och inte vet vilket år en blå backe kan tänkas bli aktuell, om ens någonsin. Centrum i Sälen har vi ännu inte satt vår fot i så det känns inte så viktigt att vara nära av den anledningen. Vi får se om vi tröttnar på Lindvallen efter sommarsemestern eller vill tillbaka. Stöten verkar ha bättre stugor närmre backarna som ändå inte kostar 25 000 kr för en vecka.

    Just nu ser jag fram emot när kaninen kan flytta ut i uteburen och vi kan få börja använda vårt uterum. Först fick han ju tillgång till hela uterummet men det var ju ett bautamisstag så nu har vi kompostgaller och har skjutit upp alla möbler i ett hörn. Tyvärr är ju mycket redan förstört men inget att göra åt nu ju. Värst är det med träpaneler på väggarna och annat som inte är så lätt att bara köpa nytt. Nya gardiner måste jag fixa i alla fall, borde börja titta på det nu, lättast vore om jag kunde hitta tyg på nätet för chansen att jag ska ta mig i kragen och ta mig till en tygaffär någon gång i år känns liten.

  • BrudSommar2006

    Kaninskrället har tuggat på det mesta, gardinerna har jag nu bundit upp, fast varför det, det är ju redan tuggmärken i samtliga. Som tur är har han inte tuggat på panelerna i någon större utsträckning men tuggat har han. Vartefter har jag försökt flytta saker högre och högre upp men till sist var det bara att inse att man inte kan släppa kaninskrället i närheten av någonting utan att det blir förstört. Fast nu har han ändå rätt bra med plats att hoppa runt på innan för kompostgallret, det blir lite trixigare när han flyttar ut. Visserligen är den buren större än inneburen men ändå inte så stor att det kan bli någon motion av det hela och man törs ju inte släppa ut honom i kompostgaller då. På Öland fick han det och så lade vi ett nät över så att inte fåglarna kunde ta honom, får se vad vi kan hitta på här hemma.

  • BrudSommar2006

    AM, tack för länken, ska spana strax.

    Jag kanske också borde söka jobb, man kan ju börja med att leta fram gamla CVt och uppdatera i vart fall. Vill egentligen inte söka nytt just nu när jag ska gå ner i tid och kommer behöva vabba mycket med Astrid förmodligen och så men jag har blivit så ilsk på dem på mitt jobb nu under föräldraledigheten. Trivdes rätt bra på jobbet när jag gick iväg men nu fattar jag inte vad de håller på med. Jaja. Får se när jag kommer tillbaka hur jag trivs med dem.

  • BrudSommar2006

    Cicci, se där, synd att de inte hade några med pinkande kameler på men leopardmönstrat duger väl fint!

  • BrudSommar2006

    Vickan, varför kan du inte ge honom vanlig nässpray?

    Cicci, jäklar vad du reser och partajar!

    Nenne, kommer man över till Norge därifrån alltså? Och vad är nougatpålägg eller vad det hette??

    Jaha, just när man verkligen börjar undra vad Porchez hunk jobbar med får man veta det, det var ju skönt.

    Lapinette, när börjar du på nya jobbet? När får ni tillgång till kontoret?

    Snigeln, vad skönt att nya föräldragruppen verkar sjysst.

  • BrudSommar2006

    Kräver inte nässugen minst lika mycket fasthållning? Eller koksaltsprayen? Det kan vara lite trixigt att få in sprayen och arga kan de bli men det är värt det!

    Inget på tv en fredagkväll, trist.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!