• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vänner: ja jag hittade henne ju direkt efter Huddinge också (precis som du) fast nu kollade jag igen, om hon hade skrivit mer i någon tråd. Kollade även hennes profil där det stod om namnen. Dock hittade jag inget om att hon gått igenom ivf (så som du hittat).

    Jag tror inte barnet dog i magen pga TTS utan förmodligen pga PSD - om nu det andra dog av det också och de var enäggs, så kanske de hade någon "svaghet" gemensamt tänker jag(?). Jag tror ju att PSD beror på något som de kommer att forska fram så småningom.

  • muggles

    Vänner: haha ja just det, det var du ju faktiskt. En miss från mig!

  • muggles

    Vänner: ta in fönsterputsare ("vår" var just här = livskvalitet!). Mangla dukar???? Varför inte köpa fina engångs? Du har för höga krav på dig tjejen!

  • muggles
    Oupsie skrev 2011-04-01 13:38:59 följande:
    Mugglan, skönt att du har fått sova bättre i natt. Var det du som hade en extra madrass i sängen? Eller var det någon annan? *glömsk*Obestämd Det kanske kan underlätta om du inte testat det.
    Jo det är jag. Hade jag även med Moa och det hjälper men inte tillräckligt. Nu börjar jag fundera på om det är efter att ha legat på de där hårda undersökningsbritsarna som jag får ont. Känner ju att jag får väldigt ont i fogarna precis efter (britsarna är ju för hårda och stöttar inte svanken alls) så det skulle kunna vara att fogarna hamnar "ur led" varje gång jag är hos läkaren el BM.
  • muggles
    snaily skrev 2011-04-01 14:02:59 följande:
    Oupsie
    Ni måste gå på Krakas i Kräklingbo! De har övernattning också, ett snäpp bättre än Smakrike på alla sätt och vis!
    Tur det inte hette Kräkas...
  • muggles

    Vad var det bästa mot halsbränna nu igen? Har fått sura uppstötningar och halsbränna för första gången i mitt liv (hade aldrig det med Moa), vaknade flera gånger av det i natt Ni har pratar om några tabletter som är uräckliga så tänkte försöka undvika dem tänkte jag.

    Är så jäkla trött idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Tog en Alvedon mot fogontet i natt faktiskt men det hjälpte sådär. Jaja, 2012 får jag väl förhoppningsvis sova en hel natt...

    Jag var väldigt inställd på att Ada och Beda är tjejer förut men nu vet jag inte längre... Vi har snöat in på två killnamn men tjejnamn vet vi inte ännu, för det finns så många att välja på.

  • muggles

    Snaily: spännande med huset! Jag hann ju se det och tyckte det var väldigt fint.

  • muggles

    Vickan: du kan ju pumpa ur och sätta i en kork när du tagit dig 1-2 glas? Hade jag gjort...

    Ok, Rennie, Gaviscon och bubbelvatten, ska testa.

    Snorkis: lycka till med middagen ikväll!

  • muggles
    Snorkfröken77 skrev 2011-04-03 12:54:07 följande:
    Middagen med grannarna var supertrevlig och de blev jätteglada och rörda av att få veta att vi ska få barn igen. Jag blir lika förvånad varje gång folk reagerar så starkt när vi berättar det, jag tror inte vi inser hur berörda folk blivit av det som drabbat oss. Vi har varit så i vår egen värld så vi inser inte riktigt att andra också blivit berörda. Fint är det iaf och jag är så tacksam att vi har så många fina människor runt oss Hjärta
    Oj du skulle bara veta vad jag också blivit berörd av ert öde, trots att vi aldrig träffats! Särskilt om man själv har barn, så tror jag att en sådan grej är en värsta mardröm, och att då någon tvingas uppleva det - det går liksom innanför ens skal.

    EA: asmånga lycka till att hcg:t beter sig som det ska och fortsätter öka!!!! *blåa tummar*
  • muggles
    Fru E skrev 2011-04-04 13:15:55 följande:
    Så halva väntetiden avklarad och fjärilarna i min mage är nu monster somnade vid tolv i natt och vaknade 5 och tittade på Simpsons som var det enda som fanns på televisionen
    Gumman Väntan är hemsk, men det är ju iaf fortfarande positivt. Ett steg i taget... KRAM!

    Ore: jag vet ett skitbra jeansställe häri Gbg - om du har tid och pengar (det brukar inte bli billigt men asbra!). Maken och jag köper alla våra jeans där. Man åker dit, låter dem plocka fram 1-2 par som passar och så betalar man. Har aldrig hänt att man åker därifrån utan...
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!