• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    barnmat - jag hade så trist så jag gjorde egen och Trollet åt mest sånt fram till han fyllde ett år. Sedan dess äter han antingen vanlig lagad mat eller burkmat... ju mer rörlig han blir och i behov av stimulans, desto mer har han fått äta burkmat för att man ska hinna med annat också... förvirrat men så är det...

    samsovning - det har också gått upp och ner... sina första 4 månader sov han mest i sin säng och låg alltså där mellan matningarna. Men sen dess har vi hållt på med varvning mellan hans och våran säng.. och vårt vuxenliv försiggår helt enkelt i gästsängen när Trollet sover... Smidigt med flera sovrum ur den aspekten!


    Telis skrev 2011-07-11 10:33:38 följande:
    Snaily, nej nej, inte på pappret. Det är då han ska ta hand om Yngla och du ligga under korkeken och lukta på blommorna.
    jaaaaa! Så måste det ju vara! Heja Snailymannen!
  • viktualia

    Snorkis - på fråga ett: Ja! Jag brukade kalla det för överhällningsskydd....

    Fråga två är svårare, allt är möjligt... testa att inte ha det tokmörkt, massera hennes mage om det är sånt ont och somna i spjälsängen är ju bra om det lyckas... för egen del har vi fortfarande som metod 1A att låta Trollet somna på egen kudde mellan våra dito i vår säng... inga bra råd... kram på dig!

  • viktualia

    Lappis - men jag undrar fortfarande om du måste umgås med maken EFTER loppet?! Eller startar det väldigt sent?!

    Ego - har haft besök av en god vän i några dagar och haft det riktigt mysigt! Jag gillar verkligen att semestern innebär att man hinner umgås! Njöt av landets godaste glass igår och är allmänt nöjd!

  • viktualia

    AM - jag är lite skeptisk till hur en trehjuling funkar i snö.... men det kanske är ogrundat... hm...

  • viktualia

    Grattis Ada och Beda!

    Grattis även till 1,5 åringarna!

    Bilstol - vi har en britax hi-way och Trollet sover gott i den trots att den inte går att fälla. Nöjd med den!

    Lappis - jaaa men det måste ju gå att lösa, att du ansluter vid 19-snåret...  Och hittills har det ju inte varit nån folkstorm med förslag på tid och plats... så hm.. vi väntar nog alla på bättre tider och smarta förslag....

  • viktualia

    Porchez och Lappis - jag uppskattar verkligen att ni hänger här och bidrar med ickebarnprat! Det gör tråden så mycket skojigare att blandningen blir total.. men jag förstår att bilstolsdiskussioner blir mer än sega...

    Själv har jag just använt merparten av dagens korta egentid till att fixa mat till grillning ikväll.. Maken är blixtinkallad på jobbet. Trollets sovtimme är verkligen helig tid när man är ensam med honom... hur som, testar en variant på Ores rosa sallad, gjorde dessutom en ruccolasås och marinerade lite kyckling. Plus fixade potatissallad. Allt på 20 effektiva minuter, måste ju få såsa framför datorn också!

  • viktualia

    Undrar f ö om någon av er finns på Google+ och har fattat poängen med det där?!? Jag finns där men hajar inte vad jag ska dit och göra?!?

  • viktualia

    För att fortsätta spamma tråden när jag nu fått upp flåset; jag borde verkligen ge mig på viktklubb igen... gaaaa... vill ha den som app i mobilen.. hm....

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!