• viktualia

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    godnattkram till er alla och hoppas att ingen av er är direkt drabbad av kaoset i Norge!

  • viktualia

    Omsan - skitjobbigt!!! Och så måste man nog beteckna den här katastrofen som så ofattbar och hjärtslitande att jag inte vet var jag ska ta vägen... själv har jag.. med erfarenheter från diverse varianter av läger.. rätt lätt att identifiera mig med ungdomarna på ön.. och nej... tänka tanken i mål går inte... Nästan tur att det ösregnar här i hålan och att jag fått gå lös på städning.. behövde GÖRA något... 

  • viktualia

    Men kära nån Snartis!!! Kan de inte sätta igång förlossningen snart?!?! Hur länge ska du behöva bli terrad av allt detta?!?! Kraaaam!!

  • viktualia

    Mrs B - stor kram även här!

    Snartis - hoppas att det sätter igång av sig självt snart om du inte får klartecken av förlossningen.... Och vilken svindlande kontrast mot min tillvaro..... Har nyss fikat på en uteservering i Lysekil och ska snart äta lunch, bada i havet och andra semesterlika projekt.... Kram till er alla!!

  • viktualia

    MSW - nopp, men jag såg att ni valt en teutonia fun och får gratulera till valet. Vi har en mörkgrå och är himla nöjda med den. Den ser mycket fräsch ut trots idog användning och inte mycket till rengöring...

    Ego - äntligen vid en dator efter att ha knapprat på telefonen. Ägnar mig åt semester hos svärföräldrarna. Nu har Trollet fått feber och gissningsvis pga solsting/för mycket värme igår. Alltså är vi inte på väg till min barndomskompis på besök, utan softar här. Hoppas att Trollet piggar på sig och orkar åka imorgon istället. Dessutom har vi en halv plan att åka till Ullared på vägen hem imorgon... tänkte proviantera lite barnkläder och jox i så fall... Få se om det är tillräckligt lite kö där....

    Annars vinkar jag glatt till er alla och hoppas att Snartis snart blir befriad från det onda och får njuta av bebislycka istället!

  • viktualia

    Växte ur den? Oj... Det är då man fattar att barn är olika i storleken! Trollet är snart 1,5 och han har gott om plats fortfarande! Håller m om extra regnskyddet, asbra!

  • viktualia

    Smint - hoppas att du hade skoj igår!!

    Ego - är hemma i villan igen efter en vecka på vift. *vinkar till er alla*

  • viktualia

    Snartis - heja!!!!

    Liten - vi satte in ett Marbodalkök, bilder finns i galleriet. Konstaterade att det blev snyggare men inte särskilt mycket dyrare än IKEA. Skåpen kom monterade med luckorna fastmonterade, så det var "bara" att hänga upp dem på väggen. Vi har dessutom knappt några skåp nertill utan mest stora lådor, det är HIMLA bra att ha kastruller, skafferi och jox i lådor= mycket bättre överblick än i skåp. Har säkert fler tips, så fråga gärna om olika delar!!

    Ego - Trollet har piggat på sig och strax blir det årets gissningsvis enda båttur! tjohooo! Destination - grannhålans drivein-restaurang för båtar!

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!