• muggles

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    EA: låter absolut positivt.

    Lappis: hur går det med bokningen? Hittar du ngt på Gotland? Vi firar ju (som många andra här) också 5 års i juli. Skulle ju vilja fira förstås om vi inte är helt utslitna då

  • muggles

    Ah jag blev alldeles tårögd av att läsa min förlossningsberättelse och det var en hel del där som jag inte kom ihåg - vilken tur att jag sparat den!

  • muggles

    EA: det är alltid lättare att vara positiv åt någon annan. Jag förstår fullt ut din skepsis, jag har känt den själv. Men jag vill så gärna att du denna gång ska få använda dina mammabyxor!

    Tinga: i vår tvillinggrupp finns en familj med en tvåårig son. Han förlöstes med planerat snitt i v38-39 men blev kvar på neo i ca 2 veckor pga andningsproblem. Föräldrarna berättade att de har obehag inför neo pga att de kände sig osäkra på om de skulle få hem ngt barn förra gången Deras upplevelse känns väldigt obearbetad, och jag undrar om inte de eg borde göra ngt åt saken innan de föder nästa gång.

  • muggles
    Vännerfan skrev 2011-04-07 17:15:39 följande:

    AM, Sept och Tinga (har jag för mig): Var det från Bergans era city-rockar kom ifrån? Jag ska till Götet nästa helg och shoppa järnet och håller på att förbereda mig så jag vet vilka affärer jag ska till och ska ta reda på var de har vad lite i förväg. Så det blir "shop ´til I drop". Ska bli kul!


    Jag har för mig att Femmans Sport har Bergans (iaf skidjackor).
  • muggles
    porchez skrev 2011-04-07 19:32:06 följande:
    Nej han tar hand om barnen lite senare  
    Aha, det var mitt nästa alt. Bröllopsrelaterat föll mig aldrig in. Va, är vi på ett Bröllopsforum?! Hade jag glömt
  • muggles

    Snorkis: S dog ju av PSD vad man vet och det kan ju tyvärr hända utanför livmodern med. Inte för att det är någon tröst (snarare tvärtom) men vad jag menar är, att livmodern faktiskt ÄR det bästa för Leffelina just nu. (Jag skriver det ändå fast jag vet att du redan vet detta...) Vad härligt med sparken när maken la handen på magen!

  • muggles
    MSW skrev 2011-04-07 21:58:52 följande:
    Dags för uppdatering.. Alla som inte är med, säg till så lägger jag till er..

    Bf-lista
    Muggles 3/6
    Snorkfröken 3/7
    Snartis 11/8
    MSW 13/11

    och så klart inga kommentarer på Facebook..
    Jag har just funderat på om jag är "nästa kvinna til rakning"

    GRATTIS MSW!!!
  • muggles
    Vännerfan skrev 2011-04-10 07:50:51 följande:
    Cityrocken jag spanat in verkar svår att hitta i Götet. Varken Naturkompaniet, Femmans sport eller Kanotcentrum har den och Adams sport verkar nerlagt. Ett par kan visserligen ta hem den åt mig, men det kan de nog här i stan också och då gynnar jag nog hellre dem. Eller har jag glömt någon stor sportaffär? Udéns har ju nästan ingen klädkonfektion.
    Stadium XXL i Sisjön kanske? Är nog störst i stan iaf...
  • muggles

    Tinga: 17 000?! WOW bra jobbat!

    EA: håller tummarna stenhårt gumman!!!

    Jag har suttit ute på altanen flera timmar nu i solen. Det blåser litegrann men i vårt hörne är det lä Jag passar på att ladda solsken och egentid med en god bok.

    Cicci: det lät som att ni haft det underbart, härligt!

  • muggles

    Tinga: har man bara pengarna är det väl absolut inget fel att unna sig saker? Dessutom hjälper det Sverige - konsumera mera säger jag!

    Nu dagishämt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!