Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Oh vi har just nu en liten spillevink som gått in i en vägrar somna period. Tar henne 1½-2h att somna varje kväll. För det mesta är hon bara glad o sitter i sängen och leker, sjunger o kanske till och med står upp o sjunger. Så det är ju skönt men önskar ändå att hon kunde somna liiite fortare. Ikväll har börjat storgråta några gånger. Vet inte om hon lyckats klämma sig mellan spjälorna och väggen eller vad hon gjort. Eller så börjar hon skrika för att alla nappar mystiskt hamnat på golvet...

  • lanovia 08

    Ramlar in och sållar mig till alla trötta.

    Men Daa så kan du ju inte ha det! Ja finns det något starkare du kan få eller kan du ta två tabletter istället? Sova måste du ju få göra!

  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-08-08 18:45:51 följande:
    Jag gick bara upp 5,5 kg under graviditeten, så de försvann nog i princip med Mini. Resterande kilon är nog barnvagnspromenader och amning

    För övrigt är du inte ett dugg svullig utan skitsnygg, det har jag sett på FB
    Oj! Det där har jag passerat redan... Sist jag vägde mig hade jag gått upp 8 kg och mer lär det ju bli. Hur gör man för att inte gå upp? Och inte har jag någon amning att hoppas på, gick knappt ner alls av att amma E, det var först när jag slutat med det som kilona rasade.
  • lanovia 08
    Ninnnis skrev 2011-08-08 09:41:01 följande:
    Flamman igen, tyvärr bor bästisen med familj 20 mil härifrån, men vi ser till att ses så ofta vi kan. Min make och hennes sambo har blivit bra kompisar så vi har jättekul ihop alla fyra. Om tre veckor ska vi ha långhelg i deras sommarhus i Smögen Glad
    Vad mysigt!! Ni tänker väl på att Mini måste ut ur bilen och sträcka på sig mellan varven. Jag vet vissa ställen som är välidgt bra att stanna på.
  • lanovia 08

    Den här veckan börjar våran spillevink på dagis. Onsdag skall vi på information och torsdag börjar inskolning. För det mesta känns det ok även om jag kan känna att det känns konstigt att hon inte skall vara med oss hela tiden. I förgår började jag storgråta. Kollade menyn för vad de serverar för mat de dagarna vi skall vara med och även vad som kommer övriga dagar. Och insåg att hon skall ju sitta där och äta lunch UTAN oss. Jag vill ju vara med min älskling!

  • lanovia 08

    Blommis jag har tyvärr inga lägenhetskontakter i Sthl. Men vilken "kompis"!

  • lanovia 08
    passionsblomman skrev 2011-08-08 18:25:19 följande:
    Sådant här, det går bara inte att läsa, för man får ursinnesanfall och skakar i hela kroppen.

    www.svd.se/nyheter/inrikes/fangelse-for-dodsk...
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Det gör ont i hela mig!!!

    Fruktansvärt att inte straffet är högre.
    Men fy vad hemskt att vara föräldrarna och bli av med sitt barn så där. Läste en dödsannons häromdagen, var för en 3årig tjej. Jag satt och grät medans jag hulkande försökte förklara för maken vad det var för fel.

    Jag klarar helt enkelt inte av tanken på att något skulle hända mina barn. (ok bara ett som är fött än, men inget får hända det i magen heller)
  • lanovia 08

    Flamman *kramar om*. Det du går igenom är hemskt och tungt! Önskar det fanns något jag kunde göra för att lyfta bördan för dig och dina barn.
    Men det glädjer mig att du ändå ser ljuspunkter i det hela.

  • lanovia 08

    Flamman, jag blir bara förbannad. Man får inte behandla sina barn så som han gör!!!
    Tur att de har en sådan underbar mamma hos sig.

  • lanovia 08

    Villemoa vad bra att ni får större valfrihet på dagis.
    Låter bra att börja träna om du inte trivs i kroppen. Skönt att få lite tid för dig själv också kan jag tänka.

    Amma=kiloras stämde inte på mig heller, däremot gick det lättare när jag slutade amma. Kanske för att jag började äta bättre... kändes som att amning krävde att jag åt men att E inte hjälpte till att ta hand om maten i samma utsträckning.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård