Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman finns helt klart fördelar med ett liv utan ditt ex. Mysigt med musikern. Första gången ni sågs? Bättre än brandmannen?

  • lanovia 08

    Jag ligger i sängen o skall försöka sova/ vila lite. Skall på en bröllopsspelning ikväll/natt. Jag som redan är trött. är ialla fal nöjd över hur bra det går att spela just nu. Gick inte alls lika bra med E i magen.

  • lanovia 08

    Flamman återigen så slutar inlägg om ditt ex med att jag sitter och hoppar på stolen vansinnig och förbannad. Detta j-la drägg, om han nu inte kan behandla dig vettigt, vilket driver mig till galenskap så kan han väl i alla fall hantera sina barn med all den kärlek och respekt som de förtjänar och som han verkligen borde vilja ge dem!!!!!

    Missförstå mig rätt nu för jag tycker verkligen inte du förtjänar all den skit du får ta emot från honom. Men barnen, stackars lilla K som saknar sin pappa så mycket!  Hur svårt kan det vara, kan väl inte finnas någon annan kärlek i världen som gör det värt att offra sina barn??

    *kramar om dig hårt* Kan inte varit lätt att lämna K idag. Synd att du inte kunde vara hemma med henne, men imorgon kanske?

  • lanovia 08

    Hej Synrix. Hoppas det inte är allt för illa med katten.
    Jag spelar klarinett.
    Spelningen gick kanon och var rolig. Så kul att jag klarar av att spela så mycket som läget är nu.

  • lanovia 08

    Idag var det inte lätt att lämna på förskolan. Ifredags var hon hemma med feber och snuva nu har hon varit feberfri sedan lördags så hon fick gå dit. Och det var nog bra det innan hon "tappar bort" det allt för mycket. HOn klamrade sig fast i mig och blev väldigt ledsen när jag lämnade henne en kort stund för att lägga bort hennes kläder. Slutade med att jag också började gråta så vi satt ute i hallen en stund o pratade med en av fröknarna. Sedan accepterade E att sätta sig i hennes knä och jag kunde gå hem. Fy f-n vad svårt det är när hon själv inte ville att jag skulle gå. Lättare när hon springer i väg o leker.

  • lanovia 08

    Daa har du fått sova inatt? Ha inte för bråttom med att trappa ner på tabletterna. Just nu behöver du dem.
    Nu är du ett helt annat fall än maken, men han mådde ju riktigt dåligt för något år sedan. Hans psykologbesök lärde honom bland annat att han var helt fel ute om han räknade med att bara bli bra i en handvändning (vilket han hoppats på). Utan psykologens budskap var mer att han kan få redskap och hjälp som han kan jobba med, sedan tar det tid och en del kommer han kanske aldrig bli av med utan får lära sig att leva med och hantera.
    Med det menar jag inte att du kommer få äta sömntabletter hela livet men du kanske får vara beredd på att det tar ett tag att komma tillbaka, det är en rejält ond cirkel du måste bryta. Men du kommer klara det!!! *kramar*
    Vet inte hur tvillingarna sover nu? Men kan tänka mig att de fortfarande vaknar en del på nätterna? Mycket blir kanske bättre nrä de börjar sova hela nätter och du kan slappna av på ett annat vis.

  • lanovia 08

    Vad sugen jag blir på att börja träna med våran hund igen. Har inte haft ork sedan E föddes. Har liksom känt att när promenaderna är gjorda, bollen sparkad och allt annat som skall göras i livet då orkar jag inte plocka fram klickern. Men egentligen kan man ju byta ut något bollpass mot det. Fast bollpassen är bra träning också. Oh vad det rycker i kroppen på henne när bollen är sparkad och hon bara vill springa efter den. Svärisarna tyckte vi var elaka mot henne som inte låter henne springa efter den direkt, men vaddå det är ju skitbra lydnadsträning.
    Innan E föddes gick vi ofta ut tillsammans och gömde en dummie som hon sedan fick leta upp, men vi måste nästan vara två till det för en måste distrahera hunden annars ser hon ju precis vart vi gör av den. Oh så mycket vi gjorde innan barn, stackars hund!

  • lanovia 08

    Men Buster då! Tur att det itne var allvarligare med honom.
    Här kan jag säga att man helst inte sticker in näven om våran hund tuggar på något, det är högst troligt någon annans hund bajs. Som tur är händer inte det så ofta, menär så vidrigt äckligt. När hon var mindre lyckades hon däremot tugga i sig en del av en nyårsraket som fastnade i halsen. Slutade med att maken fick köra ner näven i halsen och dra upp den, annars hade vi inte haft henne hos oss längre. Får fortfarande rysningar av denna händelse.

  • lanovia 08

    Villemoa vad duktig du varit! HOppas du lyckas hålla igång det. Skönt att komma ut o träna lite.

  • lanovia 08

    Fick bra för E på dagis idag. Var aldrig orolig heller, vet att hon har det jättekul där. Bara så jobbigt just med lämnandet, särskilt när hon klamrar sig fast i mig. Hon är annars ett sådant barn som bara springer iväg i trygg förvissning om att vi finns där nära henne. Men det är väl just det hon börjat inse, mamma lämnar mig här.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård