Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2011-10-17 11:46:29 följande:
    Jag stöttar hundraprocentigt att man behöver röra på sig. Men då får man faktiskt göra matematiken på allt annat och tala om hur man tänkt sig resten. för, det är ju JÄTTEMYSIGT att gå och träna och få ur sig frustratiner och känna sig stark och som en riktig karl. Och sedan komma hem till ett varmeldat hem som doftar av nybakt bröd och hemlagad mat och en GLAD sambo som möter i hallen
    "Välkommen hem älskling! Nu är du väl riktigt hungrig, för jag har lagat extra gott idag och det står här framdukat, precis lagom. Seså, ge mig träningsväskan nu så tar jag tvätten, jag har precis kört klart förra maskinen så dina arbetskläder hänger redan på tork och underkläderna har jag lagt i skåpet. Tänk inte på det du. Nu ska du bara vila dig. Och programmet jag tänkte se, det kan jag kolla på datorn sedan, det är klart vi ska se Vetenskapens värld-det är ju kvalitets-TV.  Din son var btw väldigt duktig på träningen idag och han har gjort sina läxor och hade alla rätt på glosförhöret.Utvecklingssamtalet var bra, han når sina mål. Hunden och jag har sprungit 6 km förut idag, men jag går en kvällsrunda med honom nu medan du äter, så tar jag och kör igång diskmasknen sedan, den är urplockad och påfylld. Du behöver bara sätta ditt eget på bänken. Lämna det du inte orkar, så gör jag iordning matlådorna sedan. Tänk, idag tjatade de om jämlikhet igen på moronTV. Jag tycker det är SÅ orättvist-jag menar, du, min älskling byter ju däck på bilen OCH klipper gräset-sådan där millimeterrrättvisa kan man ju aldrig få! Man måste ju se vad BÅDA gör.Vi kan väl kanske mysa lite senare, när vi lagt oss, det var ju två dagar sedan, så jag tycker det börjar kännas lite sällan."

    {#emotions_dlg.djavulsk}
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Och ni som känner mig sen tidigare vet att jag även ler igenkännande... lite småskamset... för precis så där var det ju för mig tidigare...
  • Norrskensflamman

    Jaha det här var ungefär vad jag hann med nu....

    Återkommer ikväll sedan jag fått hem mina älskade töser och myst o pussat på dem, lagt dema tt sova...Under tiden ska jag fundera på vad egentid är för mig.

    Kramen till alla!

  • Norrskensflamman

    Good morning girls!
    Här stormar det   De e bara till å hålla i hatten...
    Mina sötungar har kommit till mig och vi har pussats o kramats må ni tro ♥ De är bara till fredagmorgon, sedan ska de med sin pappa till en stuga i finska Lappland och umgås med honom och en annan barnfamilj. Det blir badhus, bowling och lite annat. Jättekul för barnen och BRA att de umgås med sin pappa...men sen är det hans vecka igen så då ser jag dem inte förrän nästa fredag Men, men.... det är bara till å bita ihop. De har rätt till båda sina föräldrar och med tanke på att pappa kommer flytta för gott lååååååångt bort, redan efter jul, så förstår jag att de vill ta alla chanser att vara med honom. Vilket är bra. Inbillar mig att banden mellan pappa o barn stärks, hoppas det kan få honom att inte släppa kontakten bara så där...utan verkligen anstränga sig i framtiden för att ha möjlighet att träffa våra fina flickor.
    Nu: KAFFE!!!
    KRAM

  • Norrskensflamman
    lanovia 08 skrev 2011-10-19 10:49:55 följande:

    Flamman vilket mysigt välkomnande du fick när du kom hem. Låter som en trevlig kille.
    Jobbigt att inte få träffa tjejerna så mycket, men som du skrev själv så är det kanske bra för barnen o pappan att få tid ihop.

    Har tjejerna och musikern träffats ännu?


    Nej, de har inte träffats. Drar ut på det så länge som möjligt. Tjejerna är inte redo för det än på ett bra tag känns det som. Vi tar en dag i taget så får vi se.

    VAd jobbigt med foglossningarna Lanovia. Försök att vila. LÄtt sagt...
  • Norrskensflamman

    Igår när jag hämtade flickorna hos exet fick jag höra att jag fått stort arsle och kunde det vara så att jag är gravid?? Kul... Får alltid så fina komplimanger av honom...
    OCH att den här slamkryparen han har som väntar på honom i hemlandet... De var ett par ett tag innan vi träffades, och att han aldrig glömt henne under alla dessa år vi var tillsammans. Men att nu har han äntligen återvänt till henne. Hmm.... Typ 11 år har han "försökt" älska mig, men HON har funnits i hans huvud???
    Njae, vet inte om jag ska tro på det. Tror nog att han säger så mest för att såra mig. Han är störd över att jag är kär, så då måste han dra till med nåt.
    Fan vet hur den där hjärnan funkar.

  • Norrskensflamman

    Lanovia... jo jag försöker, men det är lite svårt, för vågen visar verkligen en massa pluskilon nu... Och klart det känns när han säger att han haft en annan i tankarna under elva år.
    Men jag försöker verkligen att inte ta åt mig. Han är sur för att jag verkar lycklig. Så är det absolut.
    Han inser att han gjort sitt livs misstag, och att det inte går att rätta till. Därför måste han intala sig själv om o om igen att han gjorde rätt, att jag är dålig, att han inte älskat mig osv osv.

    Det kröp dock fram att han och slamkryparen bråkar varje vecka, för det är jobbigt att inte ses. Hon vet inte vad han gör och han vet inte vad hon gör. Svartsjuka. Och han erkände att han känner nån sorts ensamrätt på mig och att det är jobbigt för honom att veta att jag är med någon annan. Jag sa bara lugnt: "Ja det kan jag verkligen förstå... nu vet du hur jag kände när du var med HENNE..." Men det tyckte han förstås var en annan sak. *skakar förbryllat på huvet*

  • Norrskensflamman
    MSW skrev 2011-10-19 11:41:51 följande:
    Men klart att det är skillnad.. För det drabbade juh inte honom då.. *ironisk*
    Ja just det!! Tänkte inte på det...
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård