Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    start september skrev 2011-10-25 09:39:32 följande:
    Alltså, sömn och vanor väcker så mycket känslor hos alla. Barnen mår nog bra hur man än gör, det är föräldrarna som tar smällen av sina val, Så känner vi i alla fall.
    Sant!
  • Norrskensflamman
    start september skrev 2011-10-25 09:34:54 följande:

    Eller, det är dubbelt, hon vet att vi går upp och är ok med det,  har få uppvak sen och det är den stunden man får förtroenden och det är lite vikitgt när det varit turbulent på annat plan, flyttar, dagisbyten, syskon och allt möjligt. .


    Jo men så där är det för mig nu med T som är åtta. Hon har flyttat till eget rum på nedervåningen och hon vill gärna att jag ligger en liten, liten stund extra. Och det gör jag, för det är precis som du säger, då man får förtroenden och hon böjar berätta om vad som EGENTLIGEN hänt på skolan, sina funderingar kring pappa och skilsmässan och annat. Det är alltså inte för att hon inte kan somna själv utan för att vi ska få en stund bara hon o jag. Det är såååå mysigt och rör sig om ca 10-15 min. Om inte jag somnar tillsammans med henne, vilket fakiskt har hänt på sista tiden ett par gånger... Dessa små stunder är guld värda iaf när vi har haft och fortfarande har det ganska turbulent i vårt liv ♥
  • Norrskensflamman
    start september skrev 2011-10-25 09:54:26 följande:
    Och Flamman, jag menade med ovan INTE att allt går att laga bara man är ute i tid, om du nu skulle tänka så. Du har kämpat så in i h-e (bokstavligen) och inte lagades det för det.
    Haha, nämen jag tog det inte alls så   Jag vet att jag gjort allt jag kunnat. Väldigt länge.
    Man ska vara två som vill laga också. Annars går det inge' vidare...
  • Norrskensflamman

    Nån som jag saknar här väldigt mycket är Aleta!!! Ser din gröna plupp lysa ibland. Kikar du in här så kan du väl skriva några rader. Undrar så hur det går för er. Hur det går med jobbet o barnen och chokladen

  • Norrskensflamman

    Själv har jag bokat tid för insättning av spiral... På måndag blir det. Dyrt är det, men va f-n... Hoppas jag får lite lindrigare blödningar så småningom, för jag är så trött på detta forsande nu.

  • Norrskensflamman

    T var intresserad av och till. Från början ganska korta stunder, men sen när lilla K började röra sig och man kunde, som du säger, ha ett samspel med henne, så blev det intressantare. Det kommer ska du se... ta det med ro.  Nu är de ju som ler o långhalm mina. Igår var det så gulligt när T skulle på sin teaterträning och K på sin barndans. De är i samma hus och K:s dans slutar en halvtimme tidigare. Då får hon byta om och gå en trappa upp och vänta på T. Jag sa att "du knackar väl på då och går in och kollar när T och de andra spelar teater?"
    "Nä", sa T "Hon kommer och äter frukt med mig (de har frukt o lekstund på slutet) och sen så är hon med och leker med oss"  Jag frågade om lilla K verkligen får det, om det är okej med fröken. "Ja men jag har sagt att min lillasyster SKA vara med och leka. Och då blir det så. Det är därför det är bra å ha en storasyster som heter T. Sådetså!! "  

  • Norrskensflamman

    Klockarbol... fy fasen vad han ställt till det för dig!! Jag hade väl också varit där om det hade fått fortsätta. Exet har kreditkortsskulder som han LOVAT betala bort innan han drar iväg till hemlandet. Men jag har ju någonstans i bakhuvudet att det där är nog inget jag kan lita på. Då KAN kronofogden tycka att eftersom han var gift när han tog skulderna (inte alltför långt innan skilsmässan) och då hade ett halvt hus.... så kan de börja snegla åt mitt håll. Ve o fasa !!!
    Men det är inga vansinniga summor så jag hoppas de inte orkar börja.... En husförsäljning ger inte nåt stort plus heller, som bostadsmarknaden ser ut här uppe i obygden.

    Han har verkligen sabbat min ekonomi...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård