Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Piggelin, såg klippet med Maria M nu. Hon är ju för rolig Charmig som bara den.  Hade nån annan sagt det hon sa så hade det blivit ett j-a liv...
    Men man kan ju liksom inte bli arg på människan, hon är ju inte elak på något vis och hon pådyvlar ingen heller sina åsikter att "så här ska ni också tycka för det är det här som är det rätta".
    Jag tror att man gillar henne just för att hon är den hon är och tycker det hon tycker och vågar säga det, men på ett oförargligt sätt liksom. Sen behöver man ju inte hålla med om det hon säger... Även hon har ju rätt till sina åsikter, även om vi är många som inte delar dem. Det känns faktiskt som att hon är äkta, att det är så där hon är. Jag upplever henne faktiskt inte som speciellt "plastig", utan som en varm, kärleksfull människa.

  • Norrskensflamman

    Däremot så slår tanken mig ibland att hon kanske ändå spelar lite extra "dum" och egentligen så är hon en supersmart beräknande affärskvinna...? You'll never know. Rolig är hon då och med dråpliga kommentarer. 

  • Norrskensflamman

    Steker en burgare och ska snart iväg på körövning.
    Har huvudvärken from HELL och är skitless på exet som tjorvar med vilka dagar kidsen ska vara hos honom och hos mig. Ändrar sig hela tiden och jag ska liksom bara följa hans planer.... för jag har ju ingen rätt att ha NÅGOT annat liv än att sitta och bara vänta på att han ska ringa och säga att han måste iväg på nåt och jag måste ha barnen. Jag har inget emot att träffa mina barn, det fattar ni ju allihop, men om han säger att de ska vara hos honom vissa dagar så är det ju klart som korvspad att jag planerar in nåt annat skoj då.

  • Norrskensflamman

    Och föressten så vet ni väl om att det är MITT fel att han inte får sålt sin bil??? EFtersom det var jag som övertalade honom att köpa den... eeeeeh... not....

  • Norrskensflamman
    Heloise skrev 2011-10-28 09:53:35 följande:
    Fast jag som alltid varit en som föredrar sex på natt/sen kväll, har förvndlats till en kl 18 sex-människa, för då lurar Elise en sväng på maten Man måste ta de tillfällen som ge, och precis som att prioritera träning så tror jag att det är viktigt att prioritera sex. Nu är väl inte sex det absolut viktigaste, men ärligt talat så mår man ju väldigt bra efter bra sex. Jag kan liksom känna all oro och ångest över pws, suddas ut och vara borta ett tag. För en liten stund är det bara jag och Panzer inte mamma och pappa Elise. Det tror jag är viktigt ibland!

    Oj nu låter ajg helt sexgalen haha

    Det bästa med att försöka bli gravid tycker jag är att man "måste" ha sex, för mig väcks lusten av att ha mkt sex.
    Håller med dig Heloise i  allt du skriver. Förutom att jag tycker att Morgonstu(Å)nd har guld i mund Finns inget bättre sätt att börja dagen på! Dock lite svårt att få till det på veckodagarn. Men helgerna.... Mmmmmmm....
    OCH du har rätt i att man får mer lust av att ha mycket sex. Ibland är det bara å se till att göra det, inte nu så man tvingar sig, men ni fattar vad jag menar. Avsätta tid för det. Och inte ha så höga krav på att det ska vara supersexet ever. Bara ägna sig åt varann. Ju oftare man gör det, ju mer lust får man. Så det gäller att hålla igång!!!
  • Norrskensflamman

    Min svägerska har P-stav. Hon tycker det är bra o bekvämt.

    Jag har jätterikliga blödningar och är nästan nere för räkning i dagarna två el tre när jag har mens, så jag hoppas jag får mindre blödningar och lindrigare mensbesvär med hormonspiralen. Hoppas dock slippa mindre sexlust...
    Nä fan, när flickorna var riktigt små och man aldrig fick sova hade jag NOLL sexlust. Och det säger exet förstörde vårt förhållande. Ja, ja, han kan ju skylla på det. Han fick sig ändå minst två ggr/veckan. Om inte mer.
    Senare när de började sova lite längre så var jag ändå så slut eftersom JAG har fått dra så JÄVLA tungt lass därhemma och HAN var sån jävla energitjuv och som ett stort jävla BARN (hundra ggr jobbigare än T o K) och krävde så mycket av mig, att jag fortfarande inte hade nån vidare lust.
    Han har liksom aldrig kopplat ihop min minskade sexlust med sitt eget beteende... Att 1) om han hjälper mig mer hemma så kanske jag får lite mer ork... 2) Om han härjar och skriker lite mindre och beter sig mer vuxet kanske jag finner honom attraktivare och jag själv blir mer avslappnad.

    Men nu är jag ju nykär, så nu vill jag ju nästan jämt. Men det är skönt att inte ha tvånget på sig. Man FÅR faktiskt bara gå och lägga sig och hålla om varann för att sen somna... UTAN att det gör nåt!! Bara det gör ju att man går igång...

  • Norrskensflamman

    Ang Halloween så tycker jag också det är ett jävla amerikanskt påhitt.
    Men nu vill T gå med ett par kompisar till grannarna, bara för att det är så kul att klä ut sig. Det är DET tror jag som är hela grejen för henne.
    Jag har också, som jag skrev tidigare, sagt att det får INTE bli några dumma bus, utan nåt roligt. Hon har förberett trolleritrick.
    Jag gillar inte heller att de bara kommer för att tigga godis. Jag tycker man ska göra nåt för att få godis. Som när vi var små och var påskkärringar. Då hade vi målat ägg o kort som vi delade ut och så sjöng vi nån sång eller så.
    DAgens påskkärringar de gör ingenting. Sticker bara fram en påse och kräver godis. Eller PENGAR!!!
    Vi fick inte alltid godis minns jag. Vi fick ofta en frukt eller nåt.
    Nä, det är ingen ordning nu för tiden....

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård