• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ninnis: det låter underbart med bad och tidningar! Ja, du är en mästarna på att göra det bästa av situationen!

  • Hvidbrud

    Åh vad jag har njutit av vårsolen! Det blev en mil i dag! Rosor på kinden och skoskav på båda fötterna, så jag fick ta en kaffe å fralla paus på vägen hem Nu försöker jag skriva här medan j försöker dra av mig håret och örhängena... .
    Blommis: ja, så har jag också vuxit upp med socker. Tur att man får äta det man vill och kan välja det man vill ge sina barn. Min mamma tyckte synd om e som skulle äta gröt och yoghurt utan socker, det är ju så tråkigt. Men nu ser hon hur matglad hon är och är inte rädd för nya smaker. Jag minns när jag själv sockerdetoxade och när maten började smaka så mycket. När andra smaker på paletten fik jobba och tränas. Det var en aha upplevelse, som ligger till grund för vårt försök att ge 0 socker innan 1år.
    sen är ju ett glas cola precis det man behöver ibland oavsett vad...(fast jag vill ha socker i min )

  • Hvidbrud

    Ojohojohoj Lanovia! Många många stöttekramar till dig idag! Känner med dig- och du, det blir lättare sen.... This too shall pass...

  • Hvidbrud

    Jag har precis lagt märke till att vi Hr smutsiga fönster. Undrar om vi har putsat dem sen vi flyttade hit? Hmm... Nä, lite mer solenergi ska jag nog behöva innan jag ens kan överväga att börja tänka på vårstäd. Men visst vore det skönt att det bara var gjort! nä, nu tror jag att jag går och lägger mig. Blir utflykt i parken med barnen i morgon, med fruktpaus och fikarast. Sen ska jag in och vaxas! Aj! Natti natt! :-P

  • Hvidbrud

    Vilket tråkigt väder det br idag... Men jag håller fast vid planen, ut ska vi i dag! Ska packa matsäck och packa vagnen. Nu ska mamma ledigheten utnyttjas till max!

    hur länge ska man vänta på mensen egentligen?!?

  • Hvidbrud

    Ja, jag har bara haft den en gång och sen galen PMS sn kom den inte. Tror bara att set är hormonerna som är förvirrade pga amning. Men det är irriterande att gå och vänta. Jag brukar ju vara regelbunden som ett klockverk- innan graviditeterna vill säga.

  • Hvidbrud

    NU är det fint och jag har två sovande barn i en vagn och en äppelpaj som är klar till att skjutsa i ugnen. Muttan är vaxad (jag blev slängd runt på i tio minuter aj som fan(det kräver ett kraftuttryck av den kalibern)) så ny ska jag köpa mjölk till vaniljsåsen och sitta i solen en stund! Kram!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård