• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Så har bi fått tid på vc.

  • Hvidbrud

    Syrinx: krya på dig! Du, när på lördag är det? Det skulle ju vara härligt att gå på konsert, men med smågryn och födelsedagskalas dagen efter vet jag inte om jag kan få i hop det.
    Var kan jag skicka bild till dig på? Kan du inte lägga upp nr eller Email i min inbox so skickar jag medebums!
    Daa: jag kan inte hitta din mailadress! Kan du inboka den? Eller tel om du vill ha mms...

  • Hvidbrud

    Å så vill jag bara säga att jag saknar Villemoa så mycket här inne. Vill ge dig en kram och säga att jag verkligen gillar din stil! Kram!

  • Hvidbrud

    Lillsnuttan har fått penicillin men hade närmre 40 i feber i natt. Stackaren. J skulle till läkarundersökning på Bvc så jag fyllde e med Alvedon och lämnade på dagis. Skäms gör jag, men, när febern är nere mår hon hur bra som helst. Nu blir det flera vilodagar för henne, så nu ska hon bli bättre, snäckan min. Maken fick for sovit tre timmar inatt innan han drog till jobbet.
    J har fått två tänder till, nu är vi uppe i sex! Han tuktar runt med sin gåvagn och vinkar och gungar till prästens lilla kråka. Han försöke säga saker hela tiden, men det blir mest dä dä bwwwr hå hå krrr (på skånska) och mamma och baba såklart! Tiden bara flyger! Nä, om vi skulle hoppa i vagnen och gå en runda innan det är dags för hämtning?

  • Hvidbrud

    Oj Blommis! Då får du allt lugga i soffan och fredagsmysa med allt serverat tycker jag! Aj aj aj...
    Jag tog en spontanutflykt till Ikea själv med våda barnen idag.. Tände för stegräknaren när vi kom dit, det blev närmre sex km vi traskade runt där inne. Det gick faktiskt hur bra som helst. e och j fick leka i barnrummen och äta köttbullar. Hur bra som helst ju. Ingen uppbyggd stress och en massa barn att leka med. Jag indrar om alla Malmös gravida kvinnor var på Ikea idag? Kan det ha varit 50% av alla besökande? Kom hem med nytt tält, det gamla prinsesstältet skulle sticka ögonen ut någon vilken dag som helst, fruktkorg i tyg, nytt stekjärn, dushdraperikrokar och en sprayflaska till mitt hår. Något till alla. Alla nöjda oh, och två onödiga mjukisfigurer... Såklart.

  • Hvidbrud

    Fru e: så härligt med fest! Får jag följa med? Jag kanske har en klänning längst in i skåpet som kanske kan dammas av... Hoppas att ni får set jätte roligt!

    Ninnis: åh, härligt med vårfix! Var din mamma till hjälp i helgen? Påskliljorna har slagit ut på vår gård!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård