• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Men du skickade väl till mig Ingis och fru e bara?

    Var det gott? Och trevligt på kvällen? Ja, du, Ninnis, det läns i kroppen med alla de uppvaken... Jag har ett litet klistermärke här som har vaknat stup i ett och somnar bara om om han har kroppskontakt. När e kom in halv sju gör det ont när man tror att klockan är typ halv fyra... Dagisdag idag så jag kan sova med j i alla fall!

  • Hvidbrud

    Fru sy: vad roligt att du vill komma ner ! (ja! Ja! Ja!) i näst nästa vecka kan jag bäst måndag och onsdag, då är e på dagis och mer tid att snacka med er

  • Hvidbrud

    Lanovia: skönt att det inte var "värre" , men jobbigt nog ändå! Glass är ju bra när man är sjuk. Och cola. -utan bubblor och rumspemteratur. Det borde hon väl gilla? (sen är förbannelsen över en resten av livet.... Cola, mamma! Det är cola! Oj mamma jag har lite ont i halsen mamma får jag cola mamma...så låter det här)

  • Hvidbrud

    Light drycker och light produkter försöker jag undvika att ge mig själv eller barnen. Mest för att undvika att lura insulinprodukyionen med aspartam och andra sötningsmedel. Mjölk ost och yoghurt för både smak och mättningskänsla. Och cola har koffein i sig och det är jag inte så glad för att min tvååring stjälper i sig. Skulle ju aldrig erbjuda henne kaffe. Dessutom gillar kg inte vad hela coca-cola industrin står för och hur den har påverkat många utvecklingsländer, men då blir det hela en stor politisk fråga och det ska ju inte skilja oss åt eller skapa osämja i tråden . Men när man har vätskebrist tror jag på att cola är bra för elektrolytbalansen. Start september: jag blir lite nyfiken på vad du tycker är det värsta vi kan ge våra barn?

  • Hvidbrud

    Lanovia: så härligt att höra att hon har det bättre och får behålla maten. Jag tycker inte att ni är elaka föräldrar, utan snarare tvärt om och gör barnen en stor tjänst att inte göra dem sockerberornde från småbarnsåldern. Godis och läsk och juice förbud har vi. Men en kanelbulle i bland och glass (som hon fick på dagis utan att vi viste... ) Men när det är sjukdom så är det undantag. När vi märkte hur galen e blev i cola efter bara första hon smakade det vid kräksjukan förra året var jag överbevisad att vi gör rätt. Min man är en gottegris och jag har på känn att hon får smaka både det ena och det andra när de har "pappa/dotter" dagar... (och hennes farmor har fått förbud att ge henne godis och det ser ut som om det gör ont i henne när hon inte får ge henne socker... Suck. )

  • Hvidbrud

    Tror jag har PMS... Jag är nästan hellre höggravid än PMSig. Suck. Jag har gått och lakgt mig, så säger jag inget jag kommer ångra, för åh såirriterad jag är bara för att karsloken existerar och är och vad han säger. Nä. Blä för PMS. Någon som har tips för att stabilisera? Ok, jag vet att det inte blir bättre av rejält sömnunderskott, så sova borde hjälpa lite. Nattljusolja har jag hört, men det ska man inte tar man ammar... Och psykofarmaka eller hormontillskott vill jag inte heller ta...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård