• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Lycka till fru e! Var är det du blir opererad? I fru byggs trakter eller i soldes eller min?

  • Hvidbrud

    Start september: då är vi lika långa och jag låg fast runt 80 jättelänge! Jag har bestämt mig för att det tar ett år efter födseln innan jag får börja slå mig i huvudet för att komma till startvikt igen. (fast jag har lyckats att tala illa utkik mig själv ändå ett par gånger.) Man får ta det med ro. Du är säkert jättefin om en månad även om du fortfarande är på den vikt du har idag!

  • Hvidbrud

    Lanovia: så roligt att ni kommer ner! Ska kolla upp min lördag!

    Har varit på 2 1/2 års kontroll med storstumpan idag *hjärtat* Hon är nu 90cm lång och väger 15,6. Och talar så bra så bra. Hon var så rar och fin och mitt lilla hjärta Hr blivit så stor . *kniper en tår*

    Nä, sängen, Hvidis! Trötthets-rörd. Då är man trött! Nattinatti alla guldklumpar här inne!

  • Hvidbrud

    Hej alla! Börjar med att utropa ett fyrfaldigt leve för vår egen Heloise! Grattis!
    Så bra tajming lillsessan hade med att komma just på din födelsedag! Så rörd Daniel var!

    Ang trådfika i morgon tror jag bäst på kommendanthusets kafé. Tänkte ringa och höra om vi kan reservera några platser. Eller kommer vi tio så kanske vi är först på plats? Vad blir vi? 6vuxna och 5barn?

  • Hvidbrud

    Ladies! Kommendanthuset öppnar inte förrän kl 12 på lördagar! Det blir lite sent för oss- 2,5åeing utan middagssömn på offentligt plats där ma skall "uppföra sig" har jag inte sovit tillräckligt för...!

    Det enda stället kg kan komma på är på espressohouse på caroli. Där finns en liten lekplats i anslutning till caféet och barnstolar och lekhörna. Och kanske wayne's på södertull? Över akademibokhandeln? Med babyar är det ok, har inte provat mer stora tjejen... Solde, mormors kafé har inte riktigt nån bra lekhörna, e brukar få fnatt där inne...:-?

  • Hvidbrud

    Ska upp och kolla på espresso house över akademibokhandeln, det finns hiss, men jag ska kolla upp om de har lekhörna där också. Det kan ju vara roligt att titta ut genom fönstren där. Hansas espressohouse är inge vidare med tvååringar, hittills väger Caroline tyngst, inte så mysigt men 4 2vååringar har det absolut roligast där. Och kaffet är bra

  • Hvidbrud

    Å du- se till att krya på dig så att du kan träffa oss på lördag. Du vet att du måste komma. Annars! jag måste klappa på magen! Och nu kan 3e+1i träffad för första gången och kanske leka lite bättre än tidigare? Tänk- 8,5 br barn på samma ställe irl!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård