• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Känt, ska det ju vara. Vi har ju firat blommis typ fyra gånger nu, eller? Jag lägger upp en bild på receptet på fb Ingis. Ok? Den är sååå smarrig! (och lättlagad!)

  • Hvidbrud

    Fru sy: vi har pratat om det samma här hemma... Skulle satsa på en Nikon inte den billigaste av deras modeller, utan öite dyrare (vet inte pris men nog borde du få em bra kamera för 5000 kr)

  • Hvidbrud

    Torr lätt snö.... Undrar om jag någonsin har upplevt det? Snö är för mig vacker när den faller, sen tung, våt och kall. Den får gärna hålla sig borta... Låter härligare lätt och torr faktiskt. Godmorgon f'resten!

  • Hvidbrud

    Lille Orvar! *hjärtar* Häe är det full fart fram också... J ålar som han aldrig gjort något annat, följer mig runt i lägenheten som en hundvalp och ställer sig upp mot allt, han har tillockmed tagit några staplande steg när han vänder mot något annat som han håller i. Han börjat bli riktigt bra på att äta själv nu. (mata med sked är bara att glömma, det vägrar han matas med, liksom gröt och välling) så jag ammar mycket fortfarande men nu blir det mer och mer riktig mat. Potatis, palsternacka, ett äpple satt han och gnagade på igår, frikadeller och ångad rödspätta är favoriterna!

    På måndag fyller maken 40 (på tal om åldrar, jag är 35, e är 2,5 och j 8månader) så på söndag drar vi till Barcelona i 5 nätter. Maken ska se el clasico på camp nou d 25e med en kompis som flyger ner dagen innan matchen. Någon som har varit i Barcelona med småbarn som har lite tips? Vi ska klart se havet och parker à och la rambla och handla mat på marknaden och laga (vi har en two bedroom apmt) den. Dricka cava och äta glass! Och tapas! Zoo? Akvariumet?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård