• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Så var det slutspammat för min del! Kraaaam!

  • Hvidbrud

    Åh! Äntligen hemma!
    Blommis: jag kan inte riktigt svara på din fråga. Kom hem idag och såg poliser på stationen. Det brukar man inte göra. Demo på torget på fredag har jag hört. Personligen har jag aldrig satt min fot i statsdelen där detta hände. I morgon ska jag ut på stan och märka efter.återkommer!

  • Hvidbrud

    Grattis på födelsedagen blommis! Jag har den äran att grattulera dig ännu ett år, det är ju helt fantastiskt att vi jämnt varandra så många födelsedagar efter hand! Kraaaaam!

  • Hvidbrud

    Har vart och firat jul hoas min pappa. Mysigt! Lilla e är så förtjust i sin morfar att man skulle kunna tro att hon var sänd för att hela hans sargade hjärta. Fina är de tillsammans i alla fall. I snapsglasen hade han hällt tequila (the tasty kind) och vi blev alla lite fnissiga där en stund . barnen somnade i vagnen på vägen hem (fem minuter här ifrån) och stora gick att lyftas direkt i säng. Liten vaknade lätt och stupas i säng just nu... *hjärtar dem*. I övrigt är jag så glad för att vi har äntligen köpt en diskmaskin! Åh! Jag längtar till den kommer och jag ska fylla och tömma med glädje! En ordentlig sak. Svensktolverkad med metaldelar och skönt glid i korgarna. Vilken lyx! (gissa vad jag hatar mest av allt hushållsarbete efter dammsugning? Jepp, handdisk!)

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård