Inlägg från: Klockarbol |Visa alla inlägg
  • Klockarbol

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Så skönt med en vettig läkare och goda besked Ninnis!

    Mycket jag vill kommentera men tiden räcker inte så istället får det bli en KRAM till er alla!

    På torsdag nästa vecka (första dagen efter betänketiden) tänker jag promenera iväg till tingsrätten och lämna in papper så skilsmässan blir definitiv!
    Å när bekräftelsen kommer och jag har första bästa barnlediga stund då tänker jag ha en liten ritual där jag under högtidliga former tänker bränna vigselbeviset. Sådetså!
    (Typ, ett litet steg mot avslut men ett ointressant steg för mänskligheten Skrattande)

  • Klockarbol

    Håller alla tummar för dig Solde! Du har verkligen gjort dig förtjänt av en annan arbetsplats nu!


    passionsblomman skrev 2013-01-11 09:04:52 följande:
    Klockis, det är förresten extra kul att du råkar vara inloggad just när jag sitter och väntar på att min sega dator ska koppla upp och tänker "hoppas Klockarbol snart syns till, det vore kul att läsa något av hennes roliga inlägg" och så ÄR du här!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Tack Hjärta
    Fast jag måste logga av nu tyvärr.

    Håller i allra högsta grad med om att nu får det räcka med läskigt väder att köra i! Jag är så himla less på att sitta i bilen och vara rädd Rynkar på näsan

    Puss på er!
  • Klockarbol
    Fru E skrev 2013-01-13 06:29:38 följande:
    Klockan 23.38 kom en luten lillebror till världwn. 3940 gr och 54 cm. Allt gick bra och han kom med sugklocka, endast ett litet klipp för mic
    STORT och innerligt Grattis till hela familjen Fru E Hjärta
  • Klockarbol

    *vinkar*

    Flamman, avskyn (och en rejält stor dos bitterhet oxå tyvärr) handlar nog mest om att ha blivit så grundlurad och förlorat så oerhört många år. År som hade kunnat vara något annat. Där finns nog min sorg, att ha blivit lurad på det som skulle ha varit mitt liv.
    Ex'et är jag mest äcklad av. En vilt främmande människa som helt ogenerat snyltat på oss och skadat oss.

    Arg är jag dock fortfarande - inte helt övertygad om att det är helt sunt men iaf - ffa när Yngsta har pappa - helg för då dyker det alltid upp nåt skit som gör henne ledsen. Hon berättar sällan sån't för mig men för sin syster. Och Äldsta håller mig informerad till del - det är viktigt att hon håller löften till Yngsta men är det något som faktiskt måste åtgärdas eller hanteras så har döttrarna kommit överens om att det ska berättas för mig.

    Nu allehanda små husdjur kvällsmatas och nattas!

  • Klockarbol

    Vi har haft en helt suveränt härlig födelsedagshelg!

    Äldsta firades med restaurangbesök i fredags - mycket mumsigt! Och som extra bonus var det första gången som familjens nytillskott följde med!

    Och nä, här finns ingen motsvarighet till Flammans underbara musiker men en minst lika härlig bonusunge har jag fått Glad.
    Äldstas klasskamrat från gymnasiet mellanlandade på vår soffa under en period tidigare i år när hans tillvaro var lite stökig och vilken fantastisk kille han är!
    Han har hjälpt oss med massor av saker här hemma, Yngsta avgudar honom (och det är nog ömsesidigt!) så hon har fått världens bästa storebror och jag glädjer mig enormt åt att det finns en bra manlig förebild i mina döttrars liv!! Han och Äldsta har varit bästisar i flera år.

    Så hela helgen har jag njutit av att ha huset fullt med ungar Hjärta.

    Äldstas födelsedag avrundades med tårta och film i soffan i fredagskväll. Det gillrades även musfällor i köket efter att bonusungen konstaterade att det promenerade runt en mus på köksgolvet.

    Lördagen inleddes med sovmorgen och tomma musfällor.
    Mössen (2st) var nämligen i badkaret Förvånad. Efter viss förvirring så infångades dom i burk och togs av daga utomhus.

    Och kan ni fatta att vi i all förvirring GLÖMMER att ta kort på dom där dom satt i badkaret Skrikandes Stön...

    Nåväl, en härlig helg har vi haft och en hel del nytta hanns med också!

    Kram och Go'natt på er alla Hjärta

  • Klockarbol

    Ett innerligt JÄTTEGRATTIS till dig och din familj Lappis Hjärta
    Så härligt att höra att den långa, långa väntan äntligen är över! Jag har tänkt så mycket på dig så tack för ditt lilla inhopp här - du får så gärna så berätta i all evighet om du vill Kyss

  • Klockarbol

    Meh, måste vi ha minst en trådis på sjukhuset?

    Å till Ninnis har jag inget mobilnummer så jag lämnar en omtanke här istället! Hoppas huvudvärken ger med sig och att bihåleinflammationen lindras fort så du slipper allt på en gång Hjärta

    Välkommen hem Blommis!
    Å visst låter det lite bättre att vara hemma och vara yr - bäst vore om du slapp yrseln helt tycker jag!
    Jag antar att du har fått göra lägestest (vinkla huvudet än hit och än dit) så dom har uteslutit det där när små kristaller i örat trillar runt och tappar orienteringen? "Virus på balansnerven" kallas det i folkmun, kristallsjuka tror jag är mer korrekt men är lite osäker.
    Ärkeexet och ett par arbetskamrater har provat det med ruvlig yrsel och illamående. Ärkeexet var sängliggande i 6 veckor och gick på åksjukemedicin. Läker ut med tid, vila och dagliga "huvudvickningsövningar"

    Filt och dotter kallar, återkommer senare

  • Klockarbol

    Heloise - Jag säger som de andra, Bring it on!
    Sen hör jag ju precis vad du säger och konstaterar att jag gör likadant - fortfarande inte skild, onda leder, krånglande bil, samma tugg här med och precis som du drar jag mig undan och tänker att så fort nåt bra händer DÅ ska jag skriva... Så jag rätar på den värkande ryggen och bestämmer mig för att Bringa it on jag med :)

    Blomman -
    "kan inte den halvfeta tjejen bara skärpa sig, klippa det omodernt långa tråkiga håret och skaffa sig ett jobb!?!"

    Skrattande Tack för dagens första leende!
    Å jo, att man ska 'skärpa sig' har även jag fått skrivet på näsan. Något litet ondsint i mig känner viss tillfredställelse när någon av dom, som strösslat med ord som 'skärpa sig', 'latmasken' och 'arbetsskygg', får en släng av sleven själva! Och eftersom jag är såväl långsint som relativt hämnddriven så visar jag mitt stora deltagande över tingens jävlighet  med att upplysa vederbörande om vilken tur vederbörande har som inte är omgiven av ignoranta idioter som pratar om att skärpa ihop sig {#emotions_dlg.djavulsk}

    Fast att det långa tråkiga håret skulle vara omodernt  - det håller jag inte med om! Jag hävdar att frisyr á la långt, tråkigt hår modell hysterisk myrstack i hårtott är en tidlös klassiker! Så det så!

  • Klockarbol
    Ninnnis skrev 2013-01-25 03:34:42 följande:
    Lillebror fick till slut så bråttom att han kom på 1,5 krystning på vårt rum på prenatal, vi skulle precis bege oss till förlossningen. Han är en liten krabat på 2215 g och 43 cm. Han verkar fullt frisk om än lite liten. Just nu ligger han på mitt bröst och värmer sig hud mot hud eftersom tempen dippade till 35, någonting när han lägg baljan. Vi ska försöka vila lite alla tre, återkommer med mer detaljer sen. Sa jag att han är perfekt och alldeles ljuvlig?
    STORT grattis till hela Ninnis-familjen! Vicken liten racer-lillebror Hjärta
  • Klockarbol

    Flamman - hur mår din musiker? Och hur mår du? En infarkt är ganska läskig och brukar väcka en massa tunga funderingar.

    Lanovia - Var stolt! Var jättestolt!
    Det gäller er alla som jobbar så målmedvetet med era respektive förändringar! (Eller jag kanske ska skriva oss - jag är faktiskt normalviktig igen känns mycket bättre än när det stod 'utmärglad' i journalen...)

    Hvidis - Hejja dig och så himla kul att du får ut och undervisa ergonomi!

    Blomman - Hanhundar med kåtslag är milt sagt tålamodsprövande Skrikandes . Genom åren här i huset har vi haft såväl den OAVBRYTET gnyendes, ylandes och rantandes varianten som den 'liggandes platt på sida i hallen och stillsamt låta uhuhuhuhuhuh med darr på stämbanden'. Vet ärligt inte vilket som var värst.
    När jag hade den ylande varianten så bodde det SJU tikar i den närmaste omgivning och jag tror tammejf-n att de alla löpte minst 2 gånger per år och dessutom hade de snackat ihop sig så när den ena slutat löpa så började nästa...
    Nåja, jag behövde ju inte bekymmra mig för att den hanen skulle bli överviktigt - det är svårt att äta och yla samtidigt 

    Jag vet dessutom varför domherrarna inte äter vid ditt fågelbord Blomman!
    Dom flyger till min trädgård för att äta upp varenda stackars blomknopp på mina äppelträd...

    Å apropå papegojor - vi har minsann en levande undulatunge i holken nu Skrattande. Lilla undulatmamman verkar denna gången ha lärt sig att det inte räcker att bara ruva Flört.
    2 okläckta (antagligen obefruktade) ägg så längt och 4 ägg kvar som ska kläckas och åtminstone 2 av dom ser rosa och fina ut.

    Förutom en försiktigt kvillrande maggropsglädje över undulatbebisen så är jag mest trött.
    Trött på att det aldrig slutar snöa, JÄTTEtrött på att halka runt på moddiga eller snorhala (eller både och samtigt) vägar, trött på att jag fortfarande inte är skild, trött på att jag varken hinner eller orkar hålla undan i röran hemma.
    Dessutom är jag trött på att försöka få dotterns egenhändigt ihopjobbade iPad lagad enligt konstens alla regler (den gled ur skalet, som visade sig vara trasigt, och glaset sprack) - Apple säger en sak - försäkringsbolaget en annan - i går hämtade jag den från verkstaden försäkringsbolaget skickade mig till och idag åker jag tillbaka dit med den...
    Glaset må vara bytt men när jag lämnade in den med spräckt glas så fungerade faktiskt touchskärmen över HELA ytan och det gör den inte längre...
    Wish me luck girls, pretty please...

    Jag tror att jag ska spendera delar av hushållskassan på onödigt mycket choklad till helgen, kanske rent av tjyvstarta med semlor?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård