Inlägg från: Klockarbol |Visa alla inlägg
  • Klockarbol

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Kjell Präst skrev 2013-05-22 13:30:07 följande:
    Befinner mig mitt bland oroshärdarna i Stockholm, i natt hade de bränt bilar och kastat sten även i närheten av där vi bor. Fruktansvärt obehagligt att höra talas om detta.
    Ja fy, det är mer än lovligt obehagligt nu. Äldsta dottern bor visserligen på andra sidan stan men jag har bett henne att hålla sig hemma på kvällarna i alla fall. Till svar fick jag ett fräsande om att hon hade si och så många tentor så hon hade inget liv iaf! Söta är dom, studenterna

    Jag vill ha ankor jag. Höns gillar jag också men inget slår svensk blåanka!

    Sent i går kväll kom jag hem från 2-dagars tjänsteresa och ännu senare kom jag i säng...
    Nu intas ett tidigt 3-fika och sen ska jag ila hem och hämta ätteläggen, byta om och packa ihop bra-att-ha-saker och sedan ska vi (mot bättre vetande) blodomloppa oss... Det ser jag fram emot lika mycket som en vass gren i ögat.
    Tydligen är det över 13 000 deltagare i år Förvånad
    Å jag som undviker att handla på fredagar för att jag tycker att det är för mycket folk...

    Blomman - Hur länge är det tänkt att du ska ha så ont?
    Finns det nån jag kan skälla lite på så det går över fortare?

    Nä, åka hem var det

    kram på er
  • Klockarbol

    Hvidis - Jag intämmer i Blommans HURRA! Skål

    Jag tror att jag slarvade med stretchingen efter mitt skenande i kväll Rynkar på näsan
    Förutom att mina knän har synpunkter i stil med "Hallå! Vi är faktiskt också leder" så har jag grisont i skenbenen? Liksom i nån tarm som går från skenbenet ner mot foten.
    Å inte kan jag komma på nåt sätt att stretcha den biten annat än att vinkla foten upp och ner vilket ögonblickligen resulterar i tåspretarkramp...

    Nu får jag ju erkänna att mina gympadojjor onekligen har varit med ett tag och jag går ju i dom varje dag så nya vore på sin plats men jag hittar inte min reebookmodell nånstans *surar* så onda skenben kanske kan bero på dåliga skor helt enkelt?

    Annars får jag konstatera att min ovilja att vistas i folksamlingar ledde till att jag skenade mig till ett personbästa minsann! 5 km på 46 å en halv minut Förvånad Vem hade kunnat anat det? (2008 var min snabbaste innan på 52 minuter)
    Ffa med tanke på att jag så här dags förra året vägde knappt 48 kilo och inte klarade att gå längre sträckor än nåt 100 meter innan kroppen helt sonika krampade och vek ihop sig.

    Så dagens behållning är kvittot på att jag faktiskt är på banan igen!!! Body and soul Solig

    Jag springer inte, har aldrig gjort och tänker nog inte heller prova nu när mina leder krånglar, men jag går gärna - helst i skogen för att plocka bär och svamp, men jag kan nedlåta mig till att gå 'fort' för kondition och puls nu och då.

    Men det är roligare att plocka blåbär

    Go'natt

  • Klockarbol
    Fru E skrev 2013-05-23 08:04:57 följande:
    Lillebror växer och frodas alldeles för fort , 4 1/2 månad och har börjat med smakportioner. Igår blev han tvärilsk när han insåg att hanbara fick lite skrädgröt Hvidis - har du bestämt dig för att plugga?
    Skrädgröt som är så gott
    Tänk, redan 4,5 månad! Stora killen Hjärta

    Hvidis - jag fick visserligen googla visual merchendiser men det låter ju jättekul!

    Jag ska även revidera mitt lättade påstående om att Äldsta finns på "andra sidan stan" vad gäller oroligheterna i huvudstaden - såg precis i tidningen att det har eldats upp en restaurang och kastats sten på brandkåren i förorten där jag har mamma och Äldsta...
    Det som stressar mest just nu är kombon brandrök och mammas astma

    Usch jag blir så arg och ledsen!
  • Klockarbol

    En trött och sliten (men ganska nöjd) Klockarbol vinkar förbi lite snabbt.

    I gårkväll visade jag äldsta den fantastiska bilden Blomman fått av Blompojken - lite tårögd var jag för den är så oerhört rätt och sann den bilden - och äldsta tittar länge på bilden och utbrister sedan "Jag vill bara krama den! Så den orkar hålla kvar drömmen!"

    Den kramen delar jag med er alla!

    Och vet ni, vresig FÅR man faktiskt vara när livet är bajs eller kroppen gör ont! (Men man får helst inte göra det till en livsstil, mest för ens egen skull faktiskt.)
    Å då kommer vi till det där som inte borde vara så svårt egentligen - att älska någon som mest när hon/han förtjänar det minst.
    Det är (tycker jag) helt ok att säga till någon man håller av att Nu är du vresig (eller vrång i förkommande fall) men även om du är lite svår att tycka om just nu så älskar jag dig!!

    För den som befinner sig på en tuff fläck av livet behöver få kassera in en skvätt av den där villkorslösa kärleken. Så det så!

    Nu blev det bråttom, hur gick det till?

  • Klockarbol
    passionsblomman skrev 2013-05-28 14:03:45 följande:
    Hvidis, här har Ninnis skrivit fel ser jag. Jag skyndar mig att rätta till å hennes vägnar, det hon tänkte skriva var givetvis:

    "Ja tack Hvidis, det här erbjudandet nappar jag på som en glad lax på en fet fluglarv-jag ska sätta upp erbjudandet på kylskåpet och tänka ut en dag snart som blir bra. Snart, strax och medigenast. För jag vet att det vore bra för mig. "

    Det är det hon menar-så det så! Tungan ute
    Och begriper hon inte det själv, så får du väl vålds-åka-dit och stoppa ner henne i sängen och sno A med dig ut på picknick eller vad som helst.Drömmer
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Ninnis - Jag förstod väl att det var en felskrivning i all hastighet Flört
    Och du, du får försöka att komma ihåg att det ALLTID är lättare att passa någon annans barn en stund - även om man själv är snortrött och sliten! För det är så finurligt inrättat att man faktiskt blir piggare när det händer nåt annat än den vanliga vardagen (som t.ex. bonusungar en liten stund) för hux flux så bryts "vardagstriggrarna" hos den som passar och det är också ett slags vila!
    Precis som Hvidis skriver ovan, våga lita på det Ninnis Hjärta
  • Klockarbol

    Ingis - även här är det myrornas år... hos mig är de med förkärlek i badrummet. Bra värdelöst att tvätta händerna när man sen får myrmos på dom för att handuken har fövandlas till myrorna inneställe nr 1...

    Det är dessutom getingår (verkar som att mina älskade bålgetingar dött ut under vinter Gråter), för att inte tala om MYGGORNA!!! Stora som helikoptrar jagar dom i gigantiska flockar! Jag ser ut som jag har röda hund på väg mot böldpest.
    Fördelen med myggen är väl kanske att om man går ut och inte stänger munnen så behöver man ingen middag...

    Jag antar att mössen har ledsnat på myggen också!? Jag har väl aldrig haft möss inne så här års?

  • Klockarbol

    Flamman - tår med nageltrång brukar gilla att gå till fotvården för lite fix. Nageltrångstå-ägaren kanske inte gillar det lika mycket dock Obestämd

    Som kommentar till resten av det inlägget så sammanfattar jag med:

    GAAAAAAH ARGARGARG och fasen vad jag är less på att fullblodsegoisterna sätta ungarna i kläm! *här följer en rad svordomar som inte lämpar sig för tryck och som antagligen skulle få mig bannad från forumet*

    Nu, möte för hela personalen på jobbet. Jag är så nyfiken så jag kan tuppa av! (Och min vana trogen har jag magknip för det kan ju vara dåliga nyheter...)

  • Klockarbol
    Norrskensflamman skrev 2013-05-29 12:54:24 följande:
    Alltså FATTA hur jäkla kul och oslagbart praktiskt det skulle vara?!
    Håller med jag!!!
  • Klockarbol

    Nu är mötet på jobbet slut och lite ont i magen har jag fortfarande eftersom det serverades tårta minsann! (min mage gillar inte riktigt laktos men det struntar magens mamma i!)

    Dessutom delades det ut varsin rosbukett till hela personalen {#emotions_dlg.flower}!

    Anledningen till kalaset och uppmärksamheten är detta:

    www.svenskakyrkan.se/default.aspx

    Kul va!!!!

  • Klockarbol

    Å så bra att du är hemma igen Blomman! Hjärta
    Å så spännande med musikalen!

    Här är en Klockarbol som är redigt trött och mosig, på ett *gah, det är alldeles för varmt* men bra sätt. Ännu en intensiv vecka med ohemult tidiga (05.30-typish) mornar och hemkomst runt 18-tiden. Kvällsrutiner blir himla märkliga när man äter middag vid 8-tiden.

    Jag har det så lyckligt lottat just nu att äldsta är hemma hos oss på veckorna nu när hon sommarjobbar så hon fixar middag och disk och jag får jättemycket bonustid att greja med andra saker!! Som att försöka spänna fast ett lass ris på släpkärran samtidigt som jag försöker försvara mig mot kamikazemyggorna Obestämd det är ett under att jag inte har slagit mig sanslös med spännbanden ännu...

    Nu ska jag njuta av Jackie Chan i Rush Hour en stund innan det är dags att välta i säng. Festtjohej på Yngstas skola i morgon så tji sovmorgon för mig. Får jag inte sovmorgom på söndag så sätter jag mig nog ner och tjuter i ett hörn - jag har ju inte ens små skruttbarn som väcker mig stup i kvarten på nätterna längre.

    Jag älskar Jackie Chan!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård