Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    EA: Håller tummarna jättehårt och knäpper händerna!!! Åh vad spännande... och ååååh vad jag vill att det ska gå vägen denna gång!!


    Heloise: Storbamsekramen!! Förstår din oro, men jag hoppas verkligen att den är obefogad. Se till att du får hjälp nu med så mycket som möjligt så du vår lite vila. Så jobbigt när E sover så hattigt också...


    *vinkar till September*


    INgis: En kille ♥ så himla  underbart.... Ser honom på skärmen! Iiiiihhhhhhh


    Blomman; fasiken vad du är duktig med motionen. Önskar jag vore en tiondel så aktiv som du är...

    Och hon Petras logg har jag nog tipsat här om för ett tag sen. Jag tycker den är otroligt bra och intressant. Följer den regelbundet. Hon får igång tankarna kring föräldraskap på ett bra sätt. Verkligen!! REkommenderas!!!

  • Norrskensflamman

    Imorse när musikern skulle ta farväl av flickorna (de blir ju borta till söndag nu) så såg jag att det blev extra långa kramar. Sen såg jag att han hade tårar i ögonen och höll på att börja gråta när han gick ut genom dörren... ♥
    Flickorna har kommit att betyda enormt mycket för honom verkar det som.
    Han sms:ade och berättade att T hade sagt det första hon sa imorse när hon steg upp att hon kommer sakna honom. (jag var på toan då). Det rörde honom så vid hjärtat så han var riktigt tagen hela morgonen.

  • Norrskensflamman

    ...och så har vi fått rapporter om att örnen har landat... har synts på stan.

    På ett sätt mår jag riktigt dåligt av att veta att han är i närheten. Men samtidigt är jag lättad för flickornas skull. Vet inte hur de hade fixat en till besvikelse.

    Nu är det bara att hoppas att de får en riktigt bra helg och att de slipper höra en massa skitsnack om mamma och musikern... Och att pappsen verkligen engagerar sig i dem och inte bara sitter och super med sina polare :/

  • Norrskensflamman

    Jag ska på AW imorgon
    Och ikväll  ska jag på körrep. Vi ska ha gospelkonsert med Sofia Lilja, röstcoach från bla Idol, nästa vecka.
    På lördag ska jag på Takida!!! Och sen efter det ska jag på stans hotell/nattklubb. Där spelar musikern med sitt band. Riktig metal blir det

  • Norrskensflamman

    Spammar väl vidare då...

    VAr hos läkaren igår. Ska fortsätta nedtrappning av medicin ett par veckor till, sedan lägger jag av.
    Fick cortisonspray för bihålorna, vid behov.
    Fick även utskrivet anti-må-illatablett samt starkare Ipren att skyndsamt ta vid begynnande migrän.
    Har hjälpt många tydligen. Ren migränmedicin har oftast rätt många biverkningar.
    Samt att jag fick utskrivet ett gäng kapslar mot min svamp som blossar upp titt som tätt.
    Bäst av allt var bamsekramen jag fick från min läkare. Hon är underbar! Hon sa att jag gjort ett jättebra jobb med min livssituaion och mig själv. Att hon var stolt över mig

  • Norrskensflamman

    Grattis Heloise o Panzer till guldet!!!

    Fick idag veta att mamma har fått cancer igen. (Hon hade för 15 år sen i bröstet, halsen, lymfkörteln). Förutom att hon redan ligger 3:e veckan i depression har vi nu fått beskedet att det är cellförändringar i båda brösten och även i lymfkörteln.

  • Norrskensflamman

    Mamma säger inte så mycket eftersom hon lever i sin depressionsbubbla just nu. Har dessutom märkt att hon börjar ha lite demens...
    Vi väntar besked från nån, kirurgen tror jag det var, om vad som ska göras. Mamma är 78 år och i fyskiskt dåligt skick med depressioner (typ bipolär), övervikt och diabetes. Strålbehandling fick hon förra gången och att hon överlevde det var ett under. Hon fick dock lymfödem på köpet, även om hon blev kvitt cancern.

    Den här gången tror jag inte de sätter in strålbehandling. Och att "skära bort" cancern... tja, jag tror inte hon är i sånt skick så hon klarar en operation Vet inte hur mycket resurser de lägger ner heller på en gammal, multisjuk människa... Jag tycker att man måste kontrollera om det spridit sig också!

  • Norrskensflamman

    Tack för kramar och stöd ♥


    Blomman: Ja, han hämtade dem från skolan igår. De har åkt iväg och är nu och åker slalom i finska fjällen.


    Min brorsas fru jobbar på fritids så hon var där när han kom och hämtade dem. Han hade börjat gråta när han såg barnen. Rejält. Och de också. Att HAN gråter hör verkligen till ovanligheterna.

    Jag har fått sms från T och de har det bra. De ska få pappas gamla dator så de kan Skypa med honom.

    De verkar vid gott mod och jag hoppas han kan hålla sig från att snacka skit om mig och musikern, så att det inte blir så jobbigt för flickorna. Vill bara att de ska mysa och ha det gott med sin pappa.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård