Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Lanovia: så skönt med lite avlastning!! Och du är INTE värdelös som skickar iväg E när ni behöver det!!! Tvärtom tycker jag att du är mycket ansvarsfull och insiktsfull. Så det så!!

    EA: 

     

  • Norrskensflamman

    Har haft världens dust, igen med lilla K. Hon är precis som T var i samma ålder, men ännu värre, ang kläder. Suck. Jag har ont i skallen o klockan är inte ens 9.

  • Norrskensflamman
    lanovia 08 skrev 2012-05-04 12:59:28 följande:
    Ingis ja denna spillevink är en riktig klätterapa. Vi har alltid fått passa henne noga och sela fast henne när hon suttit ivagn, kundvagn etc, för annars ska det klättras o gärna med huvudet före.
    Huvudet före är det inte så ofta längre, men klätterapa...

    Vilken lycka det var att träffa henne igår igen. Hon blev så glad när hon såg mig o lillebror, hängde ut genom fönstret o bara skrattade. A, A, A skrek hon när jag bar in A genom dörren.
    SEdan blev hon skitsur när jag tog av mig skórna för hon ville ju åka bil! Lillskruttan!
    HjärtaHjärtaHjärta
  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2012-05-04 08:45:23 följande:
    Ha en bra dag själv, Blommis! Lycka till på praktikplatsen. Idag fyller Mini 10 månader, det firar vi med föräldragruppsfika
    {#emotions_dlg.flower}Hjärta{#emotions_dlg.flower}HjärtaNalleNalleNalle
  • Norrskensflamman

    Har jobbat idag efter att ha varit hemma sjuk med T i två dagar. Jag är urtrött...
    Jag vill bli FRISK, så jag kan börja träna och leva normalt!!!!
    KOmmer ju aldrig igång med tränandet juh... och då blir det inte att jag kommer igång med dieten heller.
    Hade tänkt mjukstarta med promenader, men nä, det blir att köra igång direkt jag blir frisk. Promenaderna blir aldrig av, är för sällskapssjuk. Så då är det bättre att piska sig själv på gruppträning. Kommer inte orka mycket i början, men det är okej. Jag vet att det blir bättre så småningom.

  • Norrskensflamman

    Behöver er hjälp!!
    Min far fyller 80 och jag o brorsan vet inte vad vi ska ge för present. Jag menar grejer.... det har dom ju ett helt hus fullt av. Resor är de för krassliga för. Fotvård och sånt brukar de få till julklapp.
    Men NÅT vill man ju ge dem!!!

  • Norrskensflamman

    Det blir inget stort kalas. Öppet hus för dem som kommer ihåg. Smörgåstårta, vanlig tårta och kaffe med fikabröd. Jag har fått på min lott att baka två av sorterna. Tänkte baka rutor och kakor.
    Rutorna har jag valt mellan moccarutor och morotskaka. Morotskaka har jag aldrig gjort, vore kul att prova, så det blir nog det. Är något som aldrig bakats hemma hos mina föräldrar tror jag. Sen så när det kommer till kakor så minns jag att min farmor (pappas mor alltså) brukade göra "finkakor" till finare kalas. Biskopinnans medaljonger tror jag de heter; runda ljusa kakor med nån mörk choklad/nougatkräm mellan, glasyr on top med en valnöt på. Tänkte våga mig på att göra dessa, vore kul att se pappas reaktion, om han får några barndomsminnen

  • Norrskensflamman

    Pappsen har haft ont i övre delen av magen ett tag. Sedan mor fick cancerbeskedet. Vi trodde det var hjärtat, men nu har vi fått honom att gå till läkaren och de har tagit flera prover, ekg osv. De har skrivit ut magsårsmedicin till honom och tror att han har begynnande magsår   Han har varit ängslig och orolig, sovit dåligt, pga det här med mamma. Sen så har han det ju jobbigt med att sköta henne också.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård