Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2012-05-14 12:42:01 följande:
    Blommis: hade du bott närmre hade jag buntat ihop ett gäng trådisar och åkt och hjälpt dig. En som lastar runnebören, en som kör och en som staplar- eller två av varje. Sen grill och öl på det!
  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-05-14 12:47:22 följande:
    Vedbärarfest! Det har vi faktiskt helt seriöst tänkt dra ihop någon gång. En helg då man GÖR ihop OCH äter och pratar och har det kul.

    Fast det gäller ju att bjuda in folk som tyker en sådan sak skulle vara kul. Och sedan är det ju bra om man vet exakt datum för leveransen-inte osm nu, då de bara ringde kvällen innan.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    ... jo, så jag och Daa hinner baxa oss ner genom landet också!
    Jag skulle då tycka det vore jättekul att bli inbjuden till ett sånt event!
  • Norrskensflamman

    Idag är ingen vanlig dag, för det är lilla K:s 7-årsdag

    Och så är det väl Synrix bröllopsdag?! Åh, hoppas ni får en underbar dag {#emotions_dlg.flower}

    Så underbart med ruvare i tråden. Må ni båda ruva på guldägg HjärtaHjärta

    Liz; jättefin blogg du har!!

    Det var mycket jag skulle kommentera men nu tog minnet slut och jag måste gå och ordna inför barnkalaset.

    Skickar många, långa kramar till alla trådisar

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-05-29 17:14:33 följande:
    September, det är så att det har hänt en väldigt tråkig sak för en av gamla granntrådens medlemmar. (för att uttrycka sig milt) Jag litar inte på iboxens fjantiga lilla symbol, så jag påkallar din uppmärksamhet här. (Ni andra får ursäkta, jag förstår att det väcker frågor, men jag tar inte det mer i tråden. Borde inte ta det här alls, men jag vet att folk missat inboxmeddelanden förr tyvärr) Hör av dig till mig, för vi håller på att samla till blommor/gåva, och du nämns som en av dem som kanske vill vara med?
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Men fy...   *ryser*
  • Norrskensflamman

    HÄr är också full tupp... Skolfotboll och födelsedagskalas och så en mor som har cancer och bästa svägerskan ligger på intensiven och skall flygas till regionssjukhuset. Hjärtat/kärlen, kärlröntgen, ballongspränging, bypass...?  Vi vet inte vad det blir.

    Ny chef på jobbet. Verkar bra, men det är alltid lite jox innan de är varma i kläderna och så ska ju varje chef sätta sig in i allt och helst också komma med något nytt och ändra, ta nya grepp osv....

    Stress, stresss, stress... MEN kärleken frodas och jag med den

    Blir inte så mycket träningstillfällen p g a att jag vill hinna fixa o dona lite hemma så m kan flytta in snart!!!

  • Norrskensflamman

    Hallå girls!

    Daa: Beklagar sorgen och vila i frid lilla farmor ♥
    Och fantastiskt med lyckad operation för vännen!! Så länge det finns liv finns det hopp. Under sker och tron kan försätta berg. Kram! till Parvlarna från Tant Flamman och Knoll o Tott.

    Blomman:   Jag bara vred mig av skratt när jag läste om din bravad på macken!! Du är ju bara för underbar. Tokstolla! Hjärta

    Fru E, väntar på spännande referat om hur du mår... Men bidar min tid. Ta det i din takt. Kram!

    ImYours, TACK för länkarna!! Min plånbok tål inga dyra inköp just nu, även om den rosa klänningen verkligen inte var dyr... men pundet är högt just nu. Men man kan ju alltid titta och drömma och sukta....

    Här har varit hektiskt som vanligt. T spelar klassfotboll och det går så bra och hon tycker det är så roligt, särskilt att vara målis, så hon vill börja träna fotboll !  Jag som INTE vill bli fotbollsmamma... Har varit fotbollshustru i nio år och jag tycker fotboll är såååå tråkigt. Men när T spelar är det förstås en annan sak Så vi får se. En av de andra mammorna tränar ett lag där två av flickorna i klassen är med. Hon tjatar hela tiden om att T ska börja spela med dem. Ibland önskar jag hon kunde vara tyst... Träningarna börjar 16:30 och 17:00 och jag jobbar till 16:30 - 17:00 så det är lite praktiska problem också. M jobbar samma tider som jag.

    På tal om musikern så bara växer o växer han i mina ögon; van som jag är vid att ensam gå på alla barnens aktiviteter och utvecklingssamtal (barnens pappa var på ETT utvecklingssamtal) så slog mig aldrig tanken ens att M skulle vara intresserad. Jag menar, det är ju inte hans barn och inte hans ansvar heller... Men se där tyckte vi olika... Han frågade lite försynt om inte han skulle komma med på barnens utvecklingssamtal. Visa sig för klasslärarna, "så de vet vem jag är",  och så menade han att han ska ju ändå bo med oss och att hjälpa barnen med läxor ser han som självklart, och att han vill ju veta också vad de behöver träna på och utveckla, så han också kan delta i det. ♥ ♥ ♥. Så vi var tillsammans på båda barnens utvecklingssamtal.

    Nästa grej: Han är verkligen TOTALT ointresserad av sport. Han har tidigare sagt lite skämtsamt att "bara jag slipper gå på nå' fotbollsträningar"... Men i veckan hade T en match med klassen ut i en byhåla ett par mil från centrum. M hade rep på kvällen med bandet så det skulle bli lite ont om tid att komma och titta (T har frågat om han kommer att komma och kolla på henne nån gång). Så  när vi står där ute och matchen ska till att starta... vem kommer då?! Jajjamensan... "Kom på att man kan ju äta middag på Sibylla så går det snabbt och så hinner jag se större delen av matchen i alla fall. Ni har ju egen bil, så jag behöver inte vänta på er utan kan åka direkt den är klar. Då hinner jag ju till repet också" Hjärta

    Jag förstår med min hjärna att det här är förmodligen självklarheter, men för mig är det så ovant, att jag blir chockad varje gång. Jag menar inte ens barnens PAPPA har varit lika engagerad i flickornas skola och fritid, hur kan då M som bara har känt dem ett halvår vara så engagerad? Och han hyser verkligen varma känslor för dem, det märker man... Han blir helt rörd när de kramar honom och säger att de tycker om honom. Han bryr sig i stort och smått.

    Nog om mig nu.

    Ninnis; så spännande,spännande med ruvning!!

    Solde, grattis till bra resultat med kissarna och klokt agerande från din sida vad gäller chefen...

    Min svägerska hade ett kärl som var 80% igensatt. De har gjort ballongsprängning och hon är på benen och igång. Man blir visst inte ens sjukskriven, så hon ska jobba idag !

    Hemma fortsätter vi med utrensning, sakta o metodiskt. M är ivrig att få komma sig in under samma tak som oss. Jobbigt att bo på två ställen förstås. Leva på ett ställe, ha sina grejer på ett annat.

    Nu ska jag dricka kaffe och försöka jobba lite också

    Kramen till alla!

  • Norrskensflamman

    ...men nu bubblar det så där i mig igen... så jag måste få komma med lite mer egoberättelser:

    Inte bara kom musikern på T:s match. Han var faktiskt engagerad, följde med, hejjade, peppade, sträckte stolt på sig när hon bröt anfall, när hon gjorde målpass och när hon sedan stod i mål och gjorde flera fina räddningar så såg han så stolt, så stolt ut.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård