Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Har precis pratat med barnens släktingar over there och de väntar oss. Att ärkeaset inte vill se mig, hatar mig osv bad de mig att inte fästa så stor vikt vid. Vi är inbjudna till DEM, även jag, och då bor jag där oavsett vad han tycker om det. Farfar kommer föra flickorna till sin pappa och så får de vara med honom och jag får vila i stugan med farmor o farfar. Sen lämnar han dem till farfar som för dem till mig. Han har INTE för avsikt att "sno" dem, det har alla försäkrat mig om... Men visst är jag lite orolig ändå.
    Men flickorna gråter varje kväll och säger att de längar så efter pappa, så jag får väl försöka bortse från min oro.

  • Norrskensflamman

    Ho-hoooooooooooooo?!?! Är det någon där???? Har ni överlevt midsommarhelgen????

    Jag har då haft en toppen midsommar som avslutades med att M kom hem med en 5 kg lax som han fångat med flugspö i älven. Najs, najs

    Och så Daa: Vi väntar er!!!! Minitrådträff i norr, yey!!!

  • Norrskensflamman
    Ninnnis skrev 2012-06-29 10:49:49 följande:
    Kram till alla andra också! Jag hinner inte skriva så mycket nu, vi kom hem från stugan i går kväll och har massor av tvätt och städning som väntar. Men först ska vi bruncha med bacon och äggröra. Vi har varit på vul idag och fick se lilla Pyret, 11 mm långt med ett hjärta som tickade så fint Lycka!
    HjärtaGlad
  • Norrskensflamman

    Grattis, grattis GRATTIS Syrinx det ett fantastiskt bröllop!!! Allt låter precis underbart, härligt och fantastiskt Har kikat på dina bilder här i galleriet och de är helt sagolika. Du strålar!!! Din håruppsättning med rosorna är helt underbar. Finns du med i BT-gruppen på FB? Måste kolla!

  • Norrskensflamman
    ingenjörsbruden skrev 2012-07-09 15:44:37 följande:
    sexlöshet är inget jätteskoj....men visst går det bra utan det, men man märker hur mkt den fysiska närheten betyder för en, inte konstigt att nyfödda mår bäst hud mot hud med sina föräldrar....

    Åhhh så ARG jag blir på dina föräldar o faktiskt också på dina morföräldrar att de inte kan själva förstå att du som höggravid behöver AVLASTNING o def inte mer belastning. Samtidigt förstår jag din vilja att hjälpa mormor så mkt du bara kan. Önskar att det gick att få din morfar att ta sitt förnuft till fånga o få avlastning hemma o def kanske färdiglagad mat hemlevererad. Förstår också att du inte kan säga ngt till dem, men kan inte någon annan ta upp det med dem/din morfar? Panzer? O att han då säger att du älskar att ha dem där men att det sliter mkt på dig..... ja bara en tanke.

    Förstår att dina morföräldrar hellre går hem till dig än till din mamma....för....förlåt...men de verkar ju inte riktigt vara som de ska vara i bollen när de köper bil för pengar de är skyldiga dig o sen går omkring o skryter om det...... ja herre min je.....mkt ska man höra innan öronen trillar av.....
    Samtidigt blir jag fasinerad av hur du kan vara så omtänksam, fantastisk, STARK, empatisk och rättvisetänkande....alltså med tanke på generna.....förlåt om jag trampar på några tår...men jag tycker verkligen att du är helt fantastisk, Helosie! Du är en av de starkaste kvinnor jag någonsin träffat! Hoppas du kan känna alla oss stötta dig, som en stor, solvarm o mjuk mur att luta sig lite mot, som hjälper en stå upprätt o som inte rubbas för något. KRAAAAM!
    Heloise, Ingis skriver nästan på pricken det jag tänker o känner. Blir så ledsen för din skull att du ska måsta ta den där skiten. Du har ju annat att koncentrera dig på nu...
    Så spännande föressten!! Inte länge kvar nu

    Blommis, om jag inte sagt det förut så är du en kämpe. Springa Jag har fortfarande inte tagit mig iväg... Men jag cyklade imorse till o från jobbet.

    Jag ber om ursäkt att jag är lite frånvarande, men det är en sån period just nu. Jag kikar in och läser iaf, och tänker på er!!

    Skickar kramar i massor till alla!

    Denna vecka blir det trådfika (går det bra med köpesfika Daa, om jag inte hinner baka??) här hos mig. Hihi, minitrådträff minnsann, med Knoll o Tott o Parvlarna
  • Norrskensflamman

    Blomman; skönt att höra från dig! Tänkte också på er och undrade hur pass drabbade ni är av alla översvämningar.

    Heloise: Ni finns i mina tankar, jag hoppas av hela mitt hjärta att allt går bra Hjärta

    Klockarbol! Hur fördriver du sommaren? Hur mår du?

    Själv så jobbar jag, denna vecka och nästa. Sen semester. Första veckan kommer väl gå åt till hemmajobb, köpa virke e t c. Vi måste byta vindskivorna på gavlarna, de håller på och ruttna upp. M tänker syssla med det när jag och tjejerna är bortresta. En hel del släktingar är uppe, så det blir väl att träffa dem. Och så blir det tvätta o packa, gå till frissan, köpa presenter som är små och lätta osv.
    Avresa österut omkring 2-3 aug är det planerat. Hemresa 15-16 aug. Sen är semestern slut. Börjar jobba den 20/8.
    Jag har inte fått visum ännu och jag har inte bokat biljett. Är i valet o kvalet, tåg eller flyg??? Vänta tills jag vet att vi fått visum eller chansa?? Biljetterna är svindyra. Vet faktiskt inte riktigt vad jag ska leva på där borta, men i värsta fall säljer jag av nå' gamla fonder. Kan inte avstyra resan nu, flickorna skulle gå sönder.

    Ärkeaset vägrar prata med mig. Men han sms:ar T att han väntar dem i augusti. Jag dristade mig till att ringa honom igår. När jag ringt hemifrån har han inte svarat, men jag ringde från jobbet, hehe. Överrumplade honom. Meddelade datum när vi kommer vara där och frågade om han är i stan. Svar Ja. Och så frågade jag om han överlämnar det papper jag behöver för att kunna ta mig ur landet med barnen. Jo, det gör han sa han. Men jag har redan beställt visum, för jag vågar inte chansa... Han hinner säkert hitta på något att bråka o jiddra om innan det är dags för hemresa... Men OM han lämnar tillbaka pappren så är det ju bra. Då behöver jag inte göra visum åt tjejerna nästa gång vi åker dit. Det kostar ändå 1300 kr per person

    Jag har dock bestämt redan nu att nästa sommar är det hans tur att stå för fiolerna och ordna o grejja om han vill träffa barnen. Jag har gnetat o sparat som en galning detta år och får det ändå knappt till att gå ihop, så nästa år tänker jag inte lägga stickan i kors. Då vill jag vara hemma, fixa med huset eller resa någonstans med min musiker och tjejerna.

    Min mamma ska ev opereras i augusti, efter att jag kommer hem. Just nu äter hon hormontabletter.
    Det är si och så med orken. Hon är inte alls pigg faktiskt. Men vissa dagar är bättre än andra.

    Imorgon väntar jag finfrämmande Daa med Skäggmannen och Parvlarna kommer förbi på en fika! Det ska bli så roligt!!! T o K väntar med spänning på att få träffa Parvlarna igen ♥

    Nu måste jag jobba! Kramar till alla.

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-07-11 22:12:51 följande:
    Tjohoo!
    Om det är ngn fler än jag som inte har FB, så kan jag skvallra att lilla S kom kl 11:40. Hon vägde 4065, tror jag det var, och mätte 51 cm över havet. Heloise är trött och har ont men är lycklig och allt har gått bra. Kan man få bättre nyheter mitt bland sniglar och skyfall?

    Själv har jag motionerat och sedan plockat sniglar så till den grad att jag fasen tänker värma på lite fläskpannkaka så här strax innan midnatt. Beacause I´m fuckin worth it, as I say.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    UNDERBARA NYHETER!!! Firar Skål{#emotions_dlg.flower}Nalle Helipanzerfamiljen ikväll! Gud så skönt att allt gått bra. Välkommen lilla S Hjärta
  • Norrskensflamman
    lanovia 08 skrev 2012-07-11 22:36:18 följande:
    Men Flamman hjälper inte karsloken till att betala tjejernas biljetter eller någonting??
    lanovia o Liz; nej, jag får inget till biljetter eller så. Han tycker väl det är nog med att han betalar 1000/mån för två barn och att FK täcker upp med resten. Denna månad kom det dock inget alls från honom. Han tycker väl att eftersom vi kommer till en av världens dyraste städer (på rikt' så är det det, faktiskt) så behöver han inte betala något annat än för det de kommer göra med honom där och vara med honom.

    Jo, jag är kanske för snäll. Men det känns bättre i mig att göra så här. Det är sån jag är. Kanske får man en guldstjärna i boken hos någon för det... Hos döttrarna... när de blir äldre och inser... kanske hos S:t Per.... vem vet? Det är iaf lugnast i min själ så här.

    Men FAN OXÅ!!! NÄsta sommar så får det lov att vara hans tur att ordna med allt. Punkt.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård