Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ingis spännande med inskrivning. När är BF?
    Men vilket långt besök hos BM, varför?

  • lanovia 08

    Flamman förresten vad var det för spiral du satte in som du blev så dålig av?

    Jag har kommit till momentet att det är dags att fundera på p-medel. Blir det ett syskon till (vilket vi säger varken bu eller bä till just nu) så blir det nog inte rikigt lika tätt (kanske) och då kan det vara trevligt att slippa kådisen. Vet bara att jag inte vill äta p-piller eller på något annat sätt påverka med för mycket hormoner. Kommer ju aldrig få ett svar men undrar om det var pillrena som gjorde att det tog så lång tid att bli gravid med E??
    Funderar alltså på kopparspiralen, men är inte sugen på Flammans symptom. Eller jag är inte sugen på att låta någon pilla down there alls just nu. Litar inte på att jag är ihopläkt och att det inte kommer göra svinont. Kan man få lustgas???

  • lanovia 08

    Jag klarade av gårdagen med barnen själv. Gick hur bra som helst o båda barnen var superlätta o snälla. Om man bara slapp alla dessa vinterkläder som skall på o av. Det är en plåga att tvinga på E det varje gång, precis som för alla andra barn.

    Idag är E på dagis o jag passar på att ta det lite lugnt nu medan A sover. Är väligt trött idag är väl sviterna från As magont igår natt. Inatt sov han jättebra, fyllde bara på med lite mjölk några gånger. Ena gången tog han t.o.m med bröstet medans jag sov. Observerade bara i en dvala att det var någon som sög fast.

    BVC besöket igår gick bra. Han växer så det knakar. Jag frågade om det finns någon föräldrargrupp för omföderskor. Det gör det tyvärr inte men hon erbjöd mig att vara med i en grupp tillsammans med förstföderskorna. Jag känner att jag vill lära känna lite folk i området med bebisar.  Den gruppen som är igång nu är bebisarna 2-4 mån äldre än A så där kände jag nog att han var för liten. Men det startar nog någon ny i februari som det verkar med jämngamla bebisar till A.

  • lanovia 08

    Mycket goda recept ni delar med er av. Värsta är att jag aldrig kopierar dem, så när det väl gäller så är de bortglömda.

    Här kör vi just nu på lättlagad mat. Ju mindre ansträngning desto bättre.

    Muggles intressant det där med fettet. Har också hört att det är så att man skall satsa på de "äkta" varorna och skippa light. Jag försöker tänka om till det, men ju mindre fett desto bättre sitter så djupt rotat.
    Jag tror inte på att skippa kolhydrater helt ur kosten, potatis tror jag t.ex. är något vi behöver ibland. Men tänkte försöka börja tänka om lite. Problemet blir om jag skall börja med VV sedan vid slutet av amningen (nu behöver jag bara all mat jag kan få, är välidgt hunrig så som A växer) för då är det ju så lite fett som möljigt som gäller.
    Får kanske skita i poängräkningen o bara tänka sunt....

  • lanovia 08

    Flamman skulle man vara tragisk bara för att man går igenom en skitjobbig skillsmässa och behöver prata av sig? Klart du inte är en tragisk person.
    Däremot underbarat att du kunde dela det jobbiga med oss och fortsätt skriva om din lycka för jag blir så glad när jag läser om den.

  • lanovia 08

    Det känns som att det var mer jag skulle kommentera men nu skall jag försöka få i mig lite mat innan A vaknar o vill äta. Hoppas jag hinner...

  • lanovia 08

    Hoho har mumsat i mig nästan en hel korv med ärtsoppa till lunch.xflera år sedan jag åt ärtsoppa o supergott vvar det. Pratade sedan med mamma som lite försiktigt undrade hur det går med Anton mefter den kosten. Oopps!!!!! Hade inte en tanke på det, får se vad som hände med hans mage nu, den som redan är körig.

  • lanovia 08

    Tack för era svar om spiral. Minerva är det kopparspiral? Jag är eg inte sugen på mixtra alls med kroppen ifall vi vill ha fler barn. Men inbillar mig att kopparspiral påverkar hormoner o kroppen minst.???

  • lanovia 08

    Piggelin, ja vi går på BVC här i området. Går du på det som ligger där MVC finns?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård