Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Muggles redan sista veckan... jag som tänkte vi skulle ha gjort om försöket att ses. Jag går aldeles för mkt i mitt egna o har inte koll på tidrn.

  • lanovia 08

    Hej tjejer. Någon som kommer ihåg mig? Jag lyckas verkligen inte komma till att läsa o skriva här nu. Dagarna bara rullar iväg, äta, mata, söva, äta mata söva, sova. Trivs för det mesta med livet även om jag känner mig riktigt slutkörd mellan varven (typ idag). Skulle vilja få en stund över till er också. Nu hör jag t.ex. lillgrabben skrika där nere så jag får nog snart gå ner o se om jag behöver mata. Hoppas alla sjuklingar kryar på sig snart.

  • lanovia 08

    Hvidis har inte hunnit ringa malmö ännu om linne. Men finns varken i götet eller där Fru sy bor så jag har väl svårt att ha några förhoppningar. Snartis dina linnen börjar locka mer o mer. Ok, för att de är använda men de ser inte slitna ut eller? Vad vill du ha för dem? Vilken del av Sverige bor du i?

  • lanovia 08

    Muggles vad skönt att det går så lätt att lägga tjejerna nu för tiden. Vi har haft en dryg vecka nu när våran tjej bara lägger sig rakt ner och somnar. Vi är chokade men välidgt tacksamma. Låter mysigt med badhus dag. Var ni på badhuset här vi mig o Piggelin? På äventyrsdelen? Kan tnka mig att Moa kan ha roligt där.

  • lanovia 08
    muggles skrev 2012-01-30 13:22:52 följande:
    Ja där var vi Lanovia. Väl så bra som Vattenpalatset i Lerum och närmare. Dessutom en fika hos Piggelin efteråt
    Har också hört att det skall vara riktigt bra. Jag har bara tittat in där snabbt. E har än så länge varit lite för liten. Eller ja inte nu längre, men för något år sedan när vi funderade på det... Sedan har det ite blivit aktuelt.
  • lanovia 08

    Snartis det är så det är när man är för långsam. Men tack för tanken i alla fall.

  • lanovia 08

    September hur gammal är lilla nu? Vilken nostalgi att plocka fram kläder. Vi får inte riktigt samma nostalgi av våra kläder. Eller en del går ju att återanvända men är de könsneutrala och kanske inte dem som vi liksom känt mest för.
    Det var faktiskt därför jag blev lite "besviken" när jag fick veta att vi skulle få en kille den här gången. För att jag tänkte på alla små söta kläder vi lagt undan. Löjligt jag vet. Och den känslan är borta nu, är så lycklig över vår lillgrabb.

    Barn nr 3. Vi tänker som så, vi får se senare. Det är absolut inte uteslutet. Men först vill vi se hur mycket tid dessa 2 barn tar. Vi känner att vi inte vill skaffa fler barn än att vi hinner engagera oss i dem och orkar med dem.
    Just nu är det ju lite slitigt, men vi är ju fortfarande på de första månaderna. Brukar ju lätta efter ett tag.

  • lanovia 08

    Heloise, Bugaboo Donkey är det den man kan göra smalare så det bara blir 1,5 vagn bred?

    Nu vill jag inte försöka ändra dig i ditt vagnval, men båda barnen kan väl se dig i en City Select?
    Det är väl ingen brådska att vända på E? Särskilt som du skrivit att hon behöver sitta emot dig.
    Vi har fortfarande våran E emot oss och hon är ju 2 år nu.

  • lanovia 08

    Själv sitter jag på akuten med lille A. Han är så fruktansvärt slemmig, har feber o är slö. Han får ju inte upp slemmet stackarn. Först sa det att vi skulle få hjäkp fort då han är så liten men nu kom de in o sa att något kommit emellan. Så vi lär få sitta här en stund jag o lillgrabben.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård