Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fasen vad jag är svullen där nere... Två jävla fläskkotletter känns det som
    Just nu känns det som att "flickan" aldrig kommer bli normal igen...

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-10-25 17:54:38 följande:
    Flamman, ja är det någon som har utspridda och långtbortivärlden boende vänner sedan alla års omkringflackande, så är det ju jag, och det vore som sagt kul att återknyta en del.

    Men vad gäller det där med företagen som kartälägger ens liv så kan vi INTE välja vem som ser-de har allt allt allt bara genom att vi bli medlemmar och sedan kan de se exakt vart vi surfar och med vem. Det tycker jag är läskigt. Det behövs inte ens FB, för Google och de andra stora har redan allt och lite till. men jag tror inte vi fattat hur naivt vi ger bort våra identiteter till dem.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jo, företagen kartlägger oss, det kommer vi inte undan. DET är verkligen läskigt!!!
  • Norrskensflamman

    Det suger verkligen att ha så här ont, men det suger också att jag missar en av mina favoritartister. Har biljett imorgon till Miss Li Finns inte planer i världen att jag kan gå. kan ju inte ens ha på mig kläder. Inte gå. Inte stå annat än bredbent.

  • Norrskensflamman

    Tinker!!!! Heeeeeeeej  

    En gammal tant som tittar in, så trevligt

    LÄgesrapporten är att jag är något mindre svullen idag, men tanken att stoppa in paketet i ett par trosor känns inte alls lockande....
    Så jag blir hemma idag. Och ingen konsert heller. Skulle inte kunna njuta
    Igår missade jag T:s konsert med klassen på Folkan, men musikern var och supportade henne och visade en filmsnutt åt mig o lilla K sen.

  • Norrskensflamman

    Jag tror också att om vi ska hålla igång den här tråden måste vi tillåta oss själva att bara slänga in en rad. En statusrapport på några ord räcker gott de dagar det känns så. Och inte be om ursäkt för att vi är "ego". Man kan omöjligt hålla i minnet precis allt som händer alla och sedan orka kommentera varendaste en... Då är det klart att det blir alldeles för jobbigt att "kika in" och skriva.

  • Norrskensflamman
    passionsblomman skrev 2012-10-26 10:12:52 följande:
    Titta här!

    www.svd.se/naringsliv/innovation/ljus-ide-pa-...

    Detta är ju en bokstavligen helt strålande idé och hur coolt som helst!
    Det är något att bli peppad och glad av-bra saker görs i världen.
    Fantastiskt!!

    Jag blev också impad när jag såg ett tv-program där de hade en sån där bärbar, engångstoalett som de sålde till afrikanska länder. Alltså, hur kommer man på sånt? Den var nedbrytbar och miljövänlig, man grävde ner den använda toan och ja det var en massa fördelar. Och den var inte så dyr heller.
  • Norrskensflamman
    Soldemor skrev 2012-10-26 12:33:08 följande:

    PB: Du bidrar med så otroligt mycket för våra själar och välbefinnande här, värme och kloka ord. Det smäller högre än alla lampor i världen (tycker jag iaf!)


    Blomman, jag håller med Soldemor. Tyvärr så tjänar du inga pengar på det, men du har all vår kärlek, stöttning och respekt ♥.
    Tycker fortfarande att du ska SKRIVA i någon form.
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård