• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Kramar till Flamman och övriga trådisar!

  • Villemoa

    Mugglan, eftersom jag är smygläsare i den andra tråden såg jag att ni diskuterade UJ vs BT så jag tänkte dela med mig av min erfarenhet av BT här, om det är okej. Jag har BT:n som syskonvagn och jag är supernöjd! Liggdelen är ju lite smalare än en vanlig singelvagns liggdel men den är lång vilket jag tycker är bra. Tycker att den är enkel att knäppa loss och på och jag gillar särskilt att det finns ett handtag i sufletten. Blir för mig mycket enklare att bära. Såg att det var någon som tyckte att det var svårt att nå varukorgen under liggdelen, så att säga, men lättare vid sittdelen men jag tycker det är tvärtom. Nu vet jag iofs inte hur det är att komma åt med två liggkorgar. Vagnen är smidig och lättmanövrerad, dessutom känns det ombonat för barnen. Gillar också benutrymmet på sittdelen bättre än benutrymmet på UJ:n (vi kollade på den också och jämförde med BT:n). Det är ju inte klokt egentligen att UJn kostar lika mycket begagnad som en sprillans ny BT! Om du inte redan förstått det så kan jag rekommendera BTn varmt! ursäkta avsaknaden av radbrytningar, skyller på iPaden i detta fall!

  • Villemoa

    Heloise: vilka framsteg för lilla skvätten!  Vad skönt att höra att du känner dig lätt om hjärtat! Vilket KS är det ni ska till?

    Fru Sy: klokt beslut att strunta i föräldrakursen. Förstår att du oroar dig. Hoppas att sammandragningarna lugnar sig avsevärt så att lille Orvar får husera i ettan så länge det är möjligt! Kram

    Flamman: många många kramar till dig! Det låter som du och väninnan hade en jättemysig kväll! Det är KLART att du förtjänar dina vänner!

    Heja Blommis som är så duktig och har lagt om sitt liv och gått ner i vikt och hurra för att ha gjort så fint kap med kläder och skor!

    Mugglan: hur gick det med UJ:n du hade sett, blev den din?

    Kramar till alla fina trådisar

  • Villemoa

    Heloise; jag undrade mer vilket KS, det i Solna eller Huddinge? Bor ju bara 5 min bort från Huddinge Cool Inte så långt bort från Solna heller för den delen

  • Villemoa
    Heloise skrev 2011-01-28 12:30:54 följande:
    oooo Avancerat Villemoa, avancerat, jag har ingen aning alls, det "stora" sa hon  hjälper det? Jag har inte fått kallelesen än.
    Då tror jag att det är Solna.
  • Villemoa
    Ninnnis skrev 2011-01-28 13:40:14 följande:
    Det finns en ny i mitt galleri nu
    Fina, fina magen!

    Och sköna, sköna pyjamasbyxorna
  • Villemoa

    Bruttan; karlslok! Bra att han kom till insikt dock. Verkar som du och lilla M hade en jättemysig kväll igår, det var ni väl värda!


    Flamman: vad härligt att du hade en bra gårdag, det är du värd!


    Fru Sy: sicken tur att syrran din fick tag på sista paret mysbyxor jag sitter iklädd mina as we speak


     

  • Villemoa

    Heja underbara lilla Elise! <3

    Aleta: vilken underbar dotter du har! Handbollen gick åt pipsvängen för Sveriges del! De förlorade precis bronsmatchen mot Spanien

  • Villemoa

    Åååh lilla T <3 <3 <3 Vad ont i hjärtat jag får när jag läser vad hon sagt. PITTSKALLE är vad han är!! Demon Demon Tycker också du ska återberätta för honom när han kommer hem. Han kan ju inte bara skita i barnen för att han drar iväg!! *morrar*

    Klockarbol; men fyy vad otäckt och vilken jädra PAPPSKALLE till pappa!! Tur att allt gick bra ändå.

    Åååh lilla Blompojken, vilken duktig kille att följa recept! <3 Hoppas han snart kryar på sig!

    Hvidis: ligg du bara i soffan, det är du värd!!

    *vinkar till Im Yours*

    Kramar till alla trådisar

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård