• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Fru sy; har du hittat nån bra serie att följa om dagarna?

  • Villemoa
    Ninnnis skrev 2011-02-03 07:37:36 följande:
    Efter RUL:et åkte vi och tittade på barnvagn. Det var så mysigt att äntligen få gå och titta på vagnar helt "legitimt". Vi har nog bestämt oss för en Emmaljunga City Cross. Men vi behöver experthjälp. Ska man välja mjuklift eller liggkorg? Vi bor ju i hus, men tänkte ha vagnen i garaget eller uterummet och inte inne i huset. Är det mjuklift man ska satsa på då?

    Nu ska jag försöka hinna läsa ikapp så jag kan skriva om något annat än mig själv...
    Vi har också en Emmaljunga City Cross och vi valde en hårdlift till den av några anledningar; den känns mer stadig än en mjuklift, och den väger inte lika mycket som liggkorgen och är därför lättare att förflytta. Man slipper också ta loss liggkorgen från chassit. När vi åker nånstans så fungerar den också som en liten säng som är lätt att bära med sig. Både Moa och Ellie har sovit/sover gott i den. Så jag skulle rekommendera en hårdlift istället.
  • Villemoa

    Kanske skulle läst klart alla barnvagns-inlägg så hade det bara blivit ett från mig....

    Det blir ju lägre när man har lift istället för liggkorg men det är inget som stört mig och då är jag lång. Vi bor ju också i hus och har just nu Emmaljungan stående i garaget eftersom vi har syskonvagnen i hallen.

    Apropå att det blir skitigt när man har vagnen inne; på IKEA har de såna där golvskydd man har under kontorsstolen för att inte skapa repor i golvet. De är också alldeles utmärkta att ha på golvet i hallen och garaget så kan smutsen hamna där istället Vi har en sån ståendes i hallen just nu. Är också väldigt bra att ha under barnstolen i köket sen när de små liven börjar äta själva. Rekommenderas verkligen!

  • Villemoa

    lanovia: klart att det är surt att ni inte kommer iväg! Fy vad trist, hoppas att ni kan hitta något likvärdigt! Kanske kan ni åka lite senare i vår? På Cypern brukar det ju vara ganska varmt under våren.

  • Villemoa

    Flamman; kokar över när jag läser hur han behandlar barnen! Det jag vill säga passar sig inte i tryck så jag låter bli. Hoppas att du och flickorna får en så bra helg som bara är möjligt!! Kram, kram, kram!!

    Bruttan: vad härligt med lyxhelg!! Jag fick i julklapp The Ultimate Diva Treatment, en 2½ timmes lång lyxbehandling med bla helkroppsmassage och ansiktsbehandling. Jag verkligen läääängtar men tar det när Ellie inte är så beroende av mig för mat.

    Ingis: verkligen inte lätt med dagislämning. Moa grät förtvivlat och ångestfyllt varje dag i två månader Kramar till dig och hoppas att det blir lättare för både er och Busan.

  • Villemoa

    Andbeyond: kul att se dig! Snart, snart har du din lilla flicka i famnen

    Fru Sy: klart du ska vara stolt över din mage!! Vi laddade ner Signe-kursen från nätet och tyckte att den var bra, andades enligt den under båda förlossningarna.

    Blommis: heja dig! Du inspirerar

    Bruttan: vad skönt det lät med massage, hoppas ryggontet är helt borta!! Din härliga I addade mig på facebook och det gjorde mig glad!

    Hvidis: mysigt med sparkar!!

  • Villemoa

    Nu har jag lagt upp en bild på Ellie i galleriet och endast de som finns i min adressbok kan se. Hojta till om ni inte kan se. Hoppas verkligen att inställningarna funkar så, förut gjorde de ju inte det.

  • Villemoa

    Ninnis och andbeyond; konstigt att ni är oinbjudna när ni båda finns i min adressbok. Alltså funkar det fortfarande inte och plusmedlem kan man ju inte bli längre när de gjort om. Detta är såå irriterande, har mailat med BT om detta och fortfarande kan de inte fixa!
    Ska ta bort alla i adressboken och lägga till igen så får vi se om det funkar.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård