• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2011-02-11 15:18:43 följande:
    Ja tänk om det är det jag har! Inte konstigt om jag tycker jag svullnat upp då! Och vilken tur isåfall att jag inte redan käkar antidepp, utan det uppdagas vad det istället ska vara för medicin!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Ja det är tur att du inte käkar antidepp, hade kunnat bli väldigt tokigt om det är så att det är sköldkörtelproblem du har! Förvånad 
  • Villemoa

    Bruttan: låter som en underbar helg, det var du verkligen värd!!

    *vinkar också till Snorkfröken och hoppas också att du får lite råd. Grattis till pyret i magen också!*

  • Villemoa

    Hoppas alla fina trådisar haft en härlig Alla Hjärtans Dag!!
    Vi har haft en lite jobbig dag, Ellie grät sig helt hysteriskt till sömns, hon har bara sovit totalt 2.5 timme på hela morgonen och dagen fast hon brukar sova totalt ca 8. Hon var så övertrött stackaren och det var så hemskt att man knappt kunde trösta henne! Jag tror hon är i en utvecklingsfas, 12-veckorsfasen, och det går ju över.
    Sorry för ego, har läst men orkar inte kommentera just nu.
    Kramar till alla!

  • Villemoa

    Fru Bygg: vet exakt hur du mår för precis så där var det för mig när jag var gravid med Ellie. Jag mådde illa dygnet runt och var sååå trött. Så fort jag kom hem från jobbet la jag mig på soffan för att sova. Hade så dåligt samvete gentemot Moa för jag orkade inte leka, kunde inte byta blöjor mm och maken fick dra ett tungt lass med att fixa allt här hemma.
    Vad sa BM? Jag åt också Lergigan comp och det lindrade illamåendet. Kram, kram, kram!

    Leksi: säger som de andra; sök hjälp för du kan inte gå omkring och må så där dåligt!! Även här känner jag igen mig för jag mådde ungefär som du när Moa var bebis. Hur dåligt jag egentligen mådde förstod jag nu när Ellie föddes. Många, många kramar till dig!

    Ingis: usch för att behöva gå igenom detta med en rättegång, du är UNDERBAR som stöttar din syster! Har själv inte så bra relation med min egen syster och jag avundas alla som har en bra relation till sina systrar!
    Hoppas aset får ett så långt straff så han känner att han lever!
    När jag läser om vad du skriver om guddottern så får jag såå ont i hjärtat! Kan hon inte få bo hos sin mamma istället, eller, vill hon kanske inte?

    Blommis; hundvalpen är bedårande SÖT!! Jag gillar Milou jättemycket men nu när jag ser på valpen så ser han faktiskt ut som en liten Truls Åååh vad jag önskar jag kunde vara en fluga på väggen när Blompojken listar ut att det kommer en liten valp till er!!

    Solde; grattis till champion!

    Ninnis; trist med huvudvärk, krya på dig!

    Flamman; och många många kramar!

    Få se nu, vad var det mer jag skulle kommentera.....? Nähäpp, nu kom jag av mig alldeles!

    Kramar till alla jag inte skrivit en rad till!

  • Villemoa

    Flamman; jag blir också glad över att ni pratat ut ordentligt!! Nu håller vi tummarna för den 4/3!

  • Villemoa

    HURRA HURRA för Blompojken idag!! Väntar med spänning på rapport också, OJ vad GLAD han kommer bli!!

  • Villemoa

    Lanovia; hon har sovit jättebra på dagarna senaste dagarna och på nätterna sover hon gott som vanligt. Hon vill dock inte ta bröstet innan sovdags för kvällen, då blir hon jätteledsen. Provade att pumpa lite för hand och då kom det inte lika mycket som det brukar så det kanske är därför hon har ratat det. Så igår gav vi henne lite ersättning för att se om hon var hungrig och det var hon. Dumt att ge ersättning kanske men det är så jobbigt att se henne så ledsen! Övriga amningsmål funkar jättebra! Kanske beror på utvecklingsfasen vid tre månader. Hur har det varit för er andra vid tre månader?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård