• Villemoa

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    lanovia: HOPPAS verkligen att Kap Verde blir av för det är ni värda!!

    muggles: tack för tipset, ska jag prova sen

    Fru sy: konstigt vad människor kan kläcka ur sig! Det är ju inte alls säkert att du kommer må lika dåligt vid nästa graviditet, ingen grav är ju den andra lik. Med Moa mådde jag knappt illa men hade grym foglossning och med Ellie var det tvärtom.

    Ankan: spännande med flytt och bygge av hus, om det nu blir det ni bestämmer er för!

  • Villemoa

    Vi har en lugn och mysig eftermiddag. Ellie sover och Moa ser på Fem myror...själv har jag precis beställt nya gardiner till några rum

  • Villemoa

    Go Flamman, go Flamman, go Flamman!! Gå du ut och ät en god middag, det är du väl värd! Han kan väl bli hur jävla svartsjuk han vill, det är ju han som ville att ni bara skulle vara vänner. Han har ingen RÄTT att bli svartsjuk, så det så!
    Vad härligt att ni hade en relativt bra helg trots allt!

  • Villemoa

    Fru Bygg: jag mår sådär tackar som frågar. Känner mig fortfarande inte pigg. Hoppas bara att det inte är nåt. Maken börjar precis må bättre efter en mastodontförkylning och vi andra har klarat oss från det, hittills. Det skulle verkligen vara surt om jag blev sjuk nu eftersom jag och flickorna ska på barnkalas på lördag och maken ska iväg på julklappen han fick av oss; grundkurs i surdegsbakning.

  • Villemoa

    Fru sy; jag mår bättre men är inte helt pigg. Har så fruktansvärt ont i ryggen, Ellie blir ju tyngre så det känns när man ammar.

    Apropå skötväska så har aldrig min varit i vägen, varken när jag använt vagnen som liggvagn eller sen som sittvagn. Har aldrig haft den i varukorgen, dels för att jag behöver den till annat och dels för att jag vill ha väskan tillgänglig om man behöver ta upp något ur den (vilket man gör rätt ofta).
    Jag har två stycken, en Everest svart/röd från Stadium och så Babyproffsens egna, en grå.

    Hvidis: Elvis, vad sött!

    Heloise: så då var det "tant"-symptom ändå, hur känns det?

    Solde: ryser jag också!! Man har ju sett på tv när katter går in i trånga hål och sen så hör man ett jamande i väggar och tak.

  • Villemoa

    Fru sy; det enda jag kan göra för ryggen är att träna antar jag. Den är rätt sliten nu efter två graviditeter, foglossning och annat.

    Aleta;  krya på er, kram!

    Fru E; jobba inte ihjäl dig, kram!

    Bruttan; hur är det med din rygg och hur mår småflickorna?

    Blommis; vars är du? Kramar till dig.

    Kramar till alla trådisar!

  • Villemoa
    Soldemor skrev 2011-02-09 09:12:49 följande:
    Fick mer eller mindre storstäda köket i går kväll, det låg fint damm överallt! Det sista jag gjorde var att noga torka av diskbänken. Det är ett rätt litet hål med ett rör i mitten där. När jag kom upp i morse låg´det en hög med murbruk på diskbänken och lite vid sidan om den en liten klo...men frågar man maken så har bruket ramlat ner av sig själv och klon går ju inte att förklara...för hans lilla tjej skulle aldrig göra något sådant, oh nej!  
  • Villemoa

    Flamman; voine, voine. Han ska ha kakan och äta av den...*suck* vad kul att du hade trevligt och bowling imorgon låter jättekul, kram!

    lanovia: Moa satt mot mig rätt länge hon också, kommer inte ihåg riktigt men jag tror hon var runt två. Jobbigt att hjulen går sönder hela tiden!

    Fru Bygg: jag var också extremt trött under början på båda mina graviditeter, mest med Ellie. Att jag sen också mådde illa gjorde ju inte saken bättre. Hoppas att ditt illamående inte blir värre och att tröttheten snart går över!

  • Villemoa

    Ninnis: fy för krånglande relativt nya bilar!! Demon Att det kan kosta så mycket pengar! Förvånad Hoppas maken får nytt jobb snart så ni slipper vara utan hans inkomst.

    Fru E: vad roligt med kompisens lilla E! Är också nyfiken på hennes namn

  • Villemoa

    Många kramar till Blommis!!
    Fru sy; vad skönt att det fortfarande ser bra ut! Och lille Orvar, växer så fint!
    Flamman; får högt blodtryck nu!! Spelar martyr nu också...fy f-n!!!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård