Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Syrinx skrev 2012-04-17 12:55:06 följande:
    Lanovia, klart du ska ta det lite lugnt nu! Sysslor hemma kan alltid vänta lite till... är iallafall min devis. Oskyldig 
    Hur är det med Es öroninflammation? Jag börjar tro att ni får precis allt i sjukdomsväg denna säsong, för att sedan aldrig få något mera överhuvudtaget! Låter inte det bra?
    E verkar bättre. Hon är inne på 3e dygnet av 5 med pencilin och imorse klarade hon sig utan alvedon mot smärtan. Hon är iväg på dagis idag o leker o har roligt.
    Oh hoppas verkligen du har rätt!! Ialla fall tycker jag vi kan få vila från skiten nu till nästa säsong och då kan vi ta en rejält nertrappad version.

    Har kompisar som säger att de inte behöver ringa vårdupplysningen längre utan vi har full koll här nu. Tyvärr är det ju nästan så...
  • lanovia 08

    Vad gäller hemmet och sysslorna är det definitivt så, det finns kvar senare. Men ibland känner jag att jag vill göra så mycket som möjligt på dagen för att maken skall hinna njuta av barnen de få timmarna han får per dag med dem. OBS!! absolut inget han kräver av mig, eller ens har önskat!

  • lanovia 08

    Syrinx vad kul! Skall ni spela i Ystadsoperan. Det låter ju superroligt!

  • lanovia 08

    Hvidis är jag mycket inne på din sida??? Hmm.. iof händer att jag hamnar där ibland tror jag när jag försöker förstora bilden på telefonen och den tror att jag klickat på något.

  • lanovia 08

    Sitter o läser ikapp lite:
    Blommis behöva riskera att åka på däng från kollegor så där bara???!!! Inte ok!

    Flamman vilka helt otroligt fina döttrar du har!

  • lanovia 08

    Ingis en STOR kram i din berarbetning och sorg efter din pappa!

  • lanovia 08
    Norrskensflamman skrev 2012-04-17 13:21:09 följande:
    Lanovia; jag hoppas ni får bukt med alla sjukdomar. Räcker det inte nu?! NI har ju varit så otroligt hårt drabbade denna vinter och vår, så jag önskar verkligen att ni skulle få lite andrum och bara få vara friska hela familjen och samla kraft ♥
    JO nu räcker det! Det kan jag hålla med om. ibland tänker jag med ett leende tillbaka på förra året när vi hade två jobbiga veckor där vi alla 3 hade magsjuka och influensa i lite olika dos. Och vi pratade länge om de där så otroligt jobbiga veckorna. HA!!!
    Iof var de veckorna jobbigare än det har varit nu p ådet viset att vi alla var däckade samtidigt.

    Nu har vi ialla fall fått tid för A hos barnmottagningen, akuten skickade remiss åt oss dit. De ville att hans rossel i andningen skulle kolla upp. Nu är han helfrisk och jag vet inte riktigt vad de skall kunna göra på barnmottagningen men känns ändå bra att få det uppföljt.
  • lanovia 08

    Appropå våra sjukdomar har våra föräldrar sagt att vi borde hålla E hemma från dagis ett tag för As skull. Vi tycker det är fel mot E. Hon behöver komma iväg o busa med sina kompisar o utvecklas. Hon verkligen älskar dagis. Jag hoppas vi inte gör fel. ???

  • lanovia 08

    Syrinx vad bra att det känns bättre idag. Verkligen tuff arbetsmarknad ni har! Du är så otroligt duktig och stark! Gråta måste man ibland för att orka kämpa vidare.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård