Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Blommis idag bor ungdomarna hemma längre än vad vi gjorde. *klamrar mig fast i livlinan och påminner mig om att jag bara lämnar på dagis än så länge*

    Visst går tiden fort men än är det ett tag tills han flyttar och han lär ju inte sluta komma på julen direkt.

    Sedan tänker jag på det du skrev för lääängesedan om att killens föräldrar ligger lite i underläge jämfört med tjejens. Att det naturligt blir så att farmor/farfar får ett sämre utgångsläge. Nej du skrev inte precis så men jag förstod/förstår hur du memade lyckas bara inte återge det exakt.
    Jag vill tro att det beror mycket på hur föräldrarna är vart barnen söker sig. I början tyckte jag att det var lika naturligt o självklart att åka till bådas våra föräldrar eller att be bådas om hjälp. Men i takt med att mina föräldrar har funnits mer i våran vardag, hjälpt oss mer både i hus och när ekonomin knakat, kan tänka sig att komma hit o ta hand om barnen, eller tänka sig att komma hit för att träffa barnen i allmänhet etc. I takt med allt detta har det tyvärr blivit så att både jag o maken lättare prioriterar dem.
    Vilket är synd och jag försöker tänka om. Men jag tror ialla fall att man som förälder när barnen flyttar hemifrån får vara beredd att vara lite aktiv och inte bara sitta hemma och vänta på att barnen kommer hem, för de kommer få fullt upp med att bilda sig en egen vardag och familj.

  • lanovia 08

    Flamman vad jobbigt med migrän. Hoppas det blir bättre snart.

    Ok där vaknade lillgrabben. Problemet är att han ligger ute o sover i regnet... jag vill inte gå ut o hämta honom.

  • lanovia 08

    Lagom till att jag packat på mig kläder och kom ut till honom sov han igen.

  • lanovia 08

    Du Blommis någon gång v 24-25 kommer vi passera dig. Bara så du vet.

  • lanovia 08

    Flamman, vad jobbig han är som inte fattar att du behöver planera. Du har inget nummer till honom eller? Kan du inte låna Ts mobil och smsa honom att han får höra av sig till dig så du får veta lite vad som gäller runt omkring?
    Skriva att det inte är några problem han får gärna ta med sig barnen men han måste höra av sig till dig först så du vet vad som gäller.

  • lanovia 08

    Trevlig läsning Fru sy.
    Hur mår du efter operation?

  • lanovia 08
    passionsblomman skrev 2012-04-10 11:33:25 följande:
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Då tror jag bestämt bilen kommer behöva vila lite någonstans i höjd med Casa Blommis. 
  • lanovia 08

    Ja inte är föräldrar-barn relationen lätt alltid. Jag har också börjat se  hur myntet ser ut på andra sidan, det är nog verkligen inte lätt att vara föräldern i alla lägen.

    Men alltså jag skall verkligen pränta in i min skalle tills det är dags. När barnen flyttat hemifrån så tar de fortfarande tid!!! Då finns det barnbarn att åka o leka med och barn som gärna tar emot hemma hos sig för de har förmodligen fullt upp med att hinna med hus och barn.

  • lanovia 08

    Precis så Blommis. Iof tar vi kanske inte med hunden. Kan vara skönt att slippa oroa sg för henne, att det ska bli för varmt i bilen etc. Jag återkommer sensre när vi bokat boende o vet exakt när vi kommer. Är ju ett tag kvar.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård