Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Soldemor skrev 2012-03-16 12:12:09 följande:
    Vi kan köra ett paketerbjudande när jag skall sälja mina konfirmander där!
  • lanovia 08

    Fru sy, min förvirrade hjärna har ett minne av att du skrev att ni skulle komma till Ggb rätt snart. Men när var det??? Slutet av mars??

  • lanovia 08

    Syrinx, men så typiskt att allt skall krocka så för dig.
    Vad kul att du skall få provspela till en orketster! Håller redan nu alla tummar o tår för dig. Skitdumt att det krockar med ditt bröllop, men du får väl helt enkelt se det positiva i att det inte är på själva bröllopsdagen.
    Det blir till att delegera delegera delegera. Prata igenom noga med maken innan så ni vet hur ni vill ha allt så klarar sig säkert han o de andra galant.

  • lanovia 08

    Blommis jag har inte kommenterat det än, men fick torka en tår här när jag läste om grabbarna som ÄNTLIGEN vann en match. Hejja dem och hejja er föräldrar!
    När jag läser om hur de kämpar känns det som att de har det precis som en barnidrottslag skall ha det. Glädje och idrott med engagerade föräldrar och gärna med vinst. Men det är inte vinsten som är A o O. Jag ser rött när jag hör om barnlag som toppar sina lag eller föräldrar som skäller ut sina barn för att de inte är duktiga nog.

  • lanovia 08

    Min brorson har börjat spela fotboll, måste försöka ta mig iväg snart o kolla på någon match.

  • lanovia 08

    Så mkt mer jag hade tänkt kommentera men kommer itne ihåg nu. Är bara så otroligt genomtrött.
    Tycker jag får sova bra på nätterna, men klart det är ju amning o därmed avbruten sömn, det gör väl sitt.

  • lanovia 08

    Flamman underbart med konsert imorgon, det är du så värd!!! Hurra för musikern och barnens glädje.

  • lanovia 08

    Jo det är ju de magiska 3 månaderna som det tar för alla att vänja sig med en ny famljemedlem eller att komma till världen. Men sedan tänler jag inte påstå att från o med nu rullar allt lätt. Men för varje steg framåt är det en vinst. Att vi här om kvällen lyckades mysa samtidigt som båda barnen sov, annars har vi utveclat babygym-sex här. Lgga o dra i speldosa eller se till att lillen är nöjd i babygymet är väl onte det man helst gör under myset. Eller att vi ni börjar få A att somna i korgen på lvällarna någon enstaka kväll til o med innan vi själva lagt oss. Alla steg framåt är sköna..m

  • lanovia 08

    Imorgon kommer barnens faster hit o hjälper oss med dem. Själva skall vi röja i ordning i ett förråd. Har massa hyllor som vi fått som skall in där o saker som skall ställas i ordning. Halleluj för att få lite ordning. Söndag ska vinog försöka leka o njuta av barnen.

  • lanovia 08

    Syrinx vad kul att du fått en spelning. Hade gärna lyssnat om jagvarit närmare.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård