Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Har varit o satt in spiral mu. Känees inte ett dugg, drat enläätnadens suck.b Men nu gör det ont i magen. Hoppas detta funkar för mig så jag kan slippa hormoner.

  • lanovia 08

    Då har maken åkt till akuten med E. Hon spyr ännu o är otroligt trött. 1177 var inte nöjda när jag beskrev henne utan skickade iväg oss. Suger att inte kunna åka med min dotter men vi vill inte utsätta A för mer risker än nödvändigt, o akuten är ett smittostälke.

  • lanovia 08

    Har inte orkat skriva här i en/ kvälk. Barnen tar energi just nu. De kom hen från akuten efter bara ca3h. Hon piggnade till lite där o läjaren undersökte henne, kinstatera att det inte är diabetes o slicka hem dem. Var inte så mycket mer han kunde göra. Bara för oss att kämpa på med vätska. På akuteb skrek hon efter saft här hemna storgrät hon när vi tvingade i henne... suck. Men jag gick o köpte piggelin som hon glatt k

  • lanovia 08

    ( suck för mobilen) ... som hon glatt sög i sig. hon fick i sig 2,5 glassar det känds ok.Hon var väldigt trött när vi la henne men ändå något bättre.

  • lanovia 08

    Vi har reagerat på att hon håller på o tuggar på nappen, särskilt om hon vaknar på natten, som om hon har tänder på gång. Men kan man bli så här dålig av kindtänder??

  • lanovia 08

    Vi hör till de elaka föräldrara som sätter fram vindruvor till E när det är kakdags, dricka får hon vatten eller mjölk.Vi känner stt hon kommer hinna få i sig socker så det räcker i framtiden så så länge det går är vi restriktiva. Cola känner jag att det kommer dröja länge innan vi låter henne dricka. MEN när det kommervtill vätske- o näringsbrist så släpper vi alllt sådant. Hon får det hon vill bara hon får i sig

  • lanovia 08

    Idag är hon mycket piggare. Har ätit lite macka o vitan på ägg. Dricker gör hon så där så vi luras med glass. Hon bara vägrar saft helt plötligt. Men så skönt att se henne i farten igen. Spytt har hon inte gjort på 28 hh. * håller tummarna*

  • lanovia 08

    Den pigga E föersvann. Hon slutade vilja ha något utav det vi gav henne.så vi fick.sprutmata med saft under gråt o proteester. Men hon är ju iallafall bättre än igår o har inte spytt. Nu hoppas jag det räcker snart o vi alla kan få vara friska. Blommos du har helt rätt den här vintern skall grävas långt ner i glömskans jord. Men 2 dec kl 13.15 ska jag vårda ömt i minnenas balk. Alla sjukdomar ska förträngas.

  • lanovia 08

    Fru sy, sista helgen i mars låter bra. I alla fall så här spontant utan att kolla kalendern.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård