Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Så där ja nu sitter vi i soffan jag o E, myser framnför Postman Pat på norska (postis per på svenska)

  • lanovia 08

    Måste instämma i hur mycket ni betyder för mig! Synd att vi inte bor närmare varandra. Tycker också der är synd stt vi inte skriver lika mycket här. Men det är ju det där med tid o att skriva på mobil. Men haade det inte varit för mobil hade kag inte hunnit med här alls.

  • lanovia 08

    Ingis ja det är Bruttans man som är synsk. Bruttan är det tråkigt att vi tappat här.

  • lanovia 08

    Flamman när vi satt o fika i lördags gick det förbi en tjej i en juniorvariant av den jackan du hade hittat på rea, den färgglada. Den var superfin! Också var det lite roligt att hon kom där, för det blev liksom en liten hälsning från dig mitt i allt. Hjärta

  • lanovia 08

    Blomman en sådan där vår tradition. Ja kanske det... men jag är en sådan där människa som har så svårt för att ta mig iväg själv. Får ångest av att lämna barnen o tycker att det kan vara jobbigt att köra med dem själv flera timmar.  Men kanske om jag o Anton kan lyckas komma...

    Men om inte annat så har vi ju bestämt att vi skall till Kalmar o hälsa på några vänner i sommar, då hoppas jag du är hemma o vill ses när vi passerar.

  • lanovia 08

    Hvidbrud gör hon det? Glöm inte bort att du ammar!! Jag smäckte ju i mig en hel korv med ärtsoppa när A bara var dryga månaden... hmmm... ajaj sa hans mage! Klant sa jag till mig själv!

  • lanovia 08

    Klockarbol sådana där dumma skyltar ser vi inte i det här gänget. De kanske väger tungt runt någons hals men är väldigt osynliga.

    Att någon dömmer dig särskilt hårt för att du röker... nja knappast det är ju ändå rätt många som gör eller har gjort i detta land, men skulle jag träffa dig behöver du inte röka i min närhet så slipper jag sitta o hosta o nysa så väldans. Hjärta

  • lanovia 08
    passionsblomman skrev 2012-02-28 11:53:01 följande:
    Jaaa! Det är klart jag vill!!!

    Förresten så har du ju både Piggelin och Mugglan i närheten inför vårtraditioner. Det kan säkert samåkas på olika vis. Åka med eller utan barn är ju ett "både och". Man kan ju tycka det är skitlyxigt att få dra ensam och bara umgås också, samtidigt som det är lite galet häftigt med en skock ungar samtidigt som man umgås. Sådant får man ta ställning till från gång till gång.

    Och aproå samåkning, så lär det ju kunna bli ett par bilar från skåne, en från den  mellersta östkusten och så vidare. Det vore ju bara för kul!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Jo det är sant! Vi får se när och om det blir aktuellt.

    Det där med att låta ungarna vara med, det pratade jag o ninnis om i lördags. Hur häftigt det är. Vi lärde ju känna varandra innan något av barnen var födda (utav de som var med då) och nu är den äldsta 2,5 år och det har börjat komma syskon o yngsta är 3 mån. Det är så kul att träffas o se barnen växa och leka med varandra. 
  • lanovia 08

    Är så glad nu. Har flera gånger sprungit på en mamma med två barn här i området, vi har setts någon gång på lekplatsen eller stannat o pratat när vi varit ute o gått. Förra veckan öppnade hon för att vi skulle ses o ta en fika eller gå ut o gå, hon bor två gator ner från oss, typ 100m bort. Idag gick jag förbi henne på hundpromenaden o fick med henne o lilla tjejen ut på promenad också följde hon med hem på fika. Så himlans mysigt och kul att hitta någon att umgås med här i området. Slippa traska eller åka iväg varje gång man skall träffa någon.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård