• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hvidbrud skrev 2011-11-01 21:48:17 följande:
    Jag är så glad för er tjejer. Puss
    Dito!
  • Ninnnis
    Piggelin1 skrev 2011-11-02 10:19:26 följande:
    Ikväll ska vi ha barnvakt! Maken & jag ska på bio & titta på Tintin-filmen!! Fråga mig inte när jag var på bio senast - flera år känns det som. "Sex & The City 2" kanske, när nu den gick?

    Mysigt!
  • Ninnnis

    Strax ska jag, Mini och vovven gå bort till svägerskan med familj och äta lunch. Mini ska träffa sin farmor som nu har flyttat hem från Grekland för gott

  • Ninnnis

    Älskade finaste Blommis! Du är en fantastisk person som, precis som Flamman skrev, gör skillnad i många människors liv - varje dag. Du har fått mig att må mycket bättre så många gånger genom dina fina ord och kloka råd. Det gör mig så ont att du inte känner dig som den starka, underbara människa du är. 

    Pengaproblem är skit. Däremot tror jag inte att det bara är av ondo att redan som barn få lära sig att man inte alltid har råd med allt utan måste avstå ibland. Även om det såklart inte känns så just då. Jag har ju haft privilegiet att få träffa din som i verkliga livet, och finare mer godhjärtad pojke får man leta efter. DET har du åstadkommit, och det har inget som helst med kronor och ören att göra.

    För övrigt tycker jag Hvidis hade en briljant idé! Det är synd att inte fler får ta del av dina texter, och självklart borde du få betalt för det. Jag lovar att läsa troget  

    Kraaaaaaam, fina värdefulla du! Du gör skillnad i MITT liv  

  • Ninnnis
    Fru Bygg skrev 2011-11-02 13:43:36 följande:
    Tack för en supermysig fika igår, Hvidis, Ninnnis och Fru E. Det är alltid så skoj att träffa er och snacka och mysa!
    Vi saknade dig fru Sy! Du får se till att komma ner någon gång snart!
    Tack själv! Mini verkar förresten trivas utan spädbarnsinlägget så jag tvättar det och tar med på fredag
  • Ninnnis
    ingenjörsbruden skrev 2011-11-02 12:34:03 följande:
    Pexis! Jag är rätt säker på vad jag tror det blir, men tills dess så står jag med sanden i backen.
    Vad vad vad???
  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-11-02 11:28:35 följande:
    Jag har undrat, men aldrig frågat, vad gjorde minis farmor i Grekland?
    Vi tar det på fredag
  • Ninnnis

    Fru Sy, jag känner igen det du skriver, min man jobbar ju också långa dagar och är borta en del. Nätterna är svåra för min man att ta eftersom Mini bara (peppar peppar) vaknar när han vill äta, men på helgerna tar vi en morgon var. I söndags fick jag tex somna om och sova till 11.

    Vi har även infört helgbadet, vilket innebär att vi båda tar varsitt bad helt ostört under helgen. Då får jag en helt egen stund då jag läser eller bara njuter. Min man är väldigt duktig på att ta Mini när han är hemma, men det är klart att det inte blir så mycket avlastning de veckor han är borta mycket. Det viktiga tror jag är att man pratar om det och har förståelse för den andres situation. Jag tvivlar inte på att din make är en bra kille, han verkade tex verkligen ställa upp under din graviditet när du var sängliggande.

    Kram på dig! 

  • Ninnnis

    Mini brukar sova sista luren runt klockan 17, i en halvtimme ungefär. Han somnade klockan 17 och sover fortfarande! Vi brukar ju lägga honom för natten ungefär nu, samtidigt vill jag inte väcka honom...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård