• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Daa skrev 2011-10-26 16:37:30 följande:
    Hoppas det går över snart. Det är jobbigt för oss alla (häromkvällen skrämde han Fälga när hon vaknade till för att vända på sig) och allra mest jobbigt verkar det vara för honom. Lilla hjärtat.
    Det där har jag tänkt fråga, hur det funkar för er med flera barn som sover i samma rum. Väcker de varandra ofta? Mugglan har skrivit att Ada & Beda vaknar omlott, men vaknar inte den ena när den andra gråter eller stökar?

    För övrigt funkar ditt omsomningstips jättebra, Mugglan! På dagarna sover Mini ofta i vagnen på terrassen och han vaknar nästan alltid efter en stund och gråter, men utan att riktigt vakna. Oftast räcker det att jag sträcker ut handen genom fönstret och gungar vagnen någon minut, sedan somnar han om. Ibland kan jag söva om honom ett par gånger. På nätterna har han aldrig (peppar peppar) haft några problem att vare sig somna eller somna om på egen hand men på dagarna behöver han lite hjälp.  
  • Ninnnis

    Stor kram till Heloise, så fruktasvärt för 22-åringens familj

    Kan inte låta bli att fnissa åt din beskrivning av glasögonmarodören Elise Söta lilla tjejen Hjärta  

  • Ninnnis

    Daa, hoppas att Axels jobbiga nätter går över snart så att ni får sova allihop.

    Mugglan, bra att du går på din egen känsla med Ada & Bedas matning, det har uppenbarligen gett resultat

    Villemoa, jag lyssna gärna på din historia efter ett par glas vin någon gång

    Fru E, du får en stor kram här också!

    Fru Sy, jag beklagar sorgen efter din farmor. 

  • Ninnnis

    Fru Bygg, häftigt med nya lägenheten! Tråkigt att shoppingturen kändes misslyckad, men döm inte dig själv så hårt. Du har trots allt precis fött din andra prinsessa

  • Ninnnis

    Blommis, vad SKITjobbigt med magen! Sorry, kunde inte låta bli... Hoppas du mår bättre och att grupparbetet går så smidigt som möjligt.

    Flamman, det är så härligt att höra om dig och musikern. Det är du så värd! Mindre kul med strulande ärkeas

    Syrinx, jag hoppas att ni får det praktiska på plats så att ni kan få en egen liten bebis så småningom  

  • Ninnnis

    Jag ber om ursäkt för allt jag glömt kommentera, jag läser som sagt allt men hittar inte alltid tiden att skriva.

    Mini sover, maken är ute och äter med jobbet och vovven ligger utslagen och sover med nosen tryckt mot min fot efter att ha lekt med grannhunden tre dagar i rad. Jag slits mellan tv:n, datorn, wordfeud och tre olästa tidningar. Tvätthögarna ignorerar jag däremot. Snacka om i-landsproblem

  • Ninnnis
    Heloise skrev 2011-10-26 14:41:38 följande:
    Apropå mat så ska jag prova ett nytt recept idag, yoghurt marinerade kycklingspett, till det skulle det vara rotsaker i ugn och en örtsås. Ser väldigt gott ut och var superenkelt, bara 1 dl naturell yoghurt, 1 vitlöksklyfta( pressad) ½ dl hackad persilja salt+ peppar. Kycklingen ska marinera i minst 4h. Sen lägger man spetten på samma plåt som rotgrönsakerna och kör allt i ugnen. Jag gjorde dubbel sats yoghurt marinad och tänkte ha den andra halva till.
    Jag vill också ha recept!
  • Ninnnis

    Kramade jag Klockarbol förresten? Jag gör det igen för säkerhets skull. Kraaaaaam!

  • Ninnnis
    Heloise skrev 2011-10-27 21:02:45 följande:
    Men nästa gång tänker jag itne ljuga och säga att vi badade Elise utan nästa gång när mamma frågar eller svärmor eller kompisar frågar "varför svarar ni inte,jag har ringt och ringt" då tänker jag säga vi var upptagna med att kn-lla, det är inte lika lätt att få till det med lust och sovande barn som innan så leave me and my orgasm alone! Eller så kan jag lägga av telefonen...


    Erkänn att det hade varit liiite kul om det kommande barnet boksatvligt talat kom till samtidigt som svärmor ilsket ringde på alla tänkbara telefoner?  
  • Ninnnis

    Ja, gör det! Har du mitt username? Vågar jag verkligen spela mot dig som har utbildning i ord?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård