• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Jag är här! Jag läser men hinner inte kommentera alls så mycket som jag hade velt just nu. Maken jobbar långa dagar hela veckan så det är mycket som ska hinnas med när Mini sover.

    Jag försöker läsa ikapp när jag ammar, men Mini blir arg när jag försöker skriva samtidigt som han äter

    Stor kram till alla och välkommen till MSW och BS också! 

    Extra kram till Fru E här också  

  • Ninnnis

    Och till Mugglan, det låter fruktansvärt jobbigt med nätterna. Har du pratat med BVC?

    Heloise, lägg undan foldern och gläds åt Elises tänder! Det är ju kanon att hon redan får bissingar

    Nu kommer detta väldigt olämpligt i samma inlägg som Mugglans sömnbrist, men Mini sov 18.30-03.50 inatt! Så länge har han aldrig sovit i sträck innan. (förlåt Mugglan, det var nog bara en engångsföreteelse) 

  • Ninnnis

    Fru E, om du vill fördriva lite tid under ruvningen så kan vi ta en hundträff? Så kan Buster få göra av med lite energi också

  • Ninnnis

    Fru E, jag har inte riktigt koll på helgen, men om det inte funkar kan vi kanske ta en vardagseftermiddag? Vi kan komma till er den här gången om du vill Det låter konstigt att lavendellotion skulle vara skadligt vid graviditet? Jag hade som sagt lavendelolja i badet på förlossningen. Jag tror det var Weleda, för jag fick en flaska Weleda som jag tog i badet hemma och fick en väldigt stark flashback

  • Ninnnis

    Hinner inte läsa ikapp nu, men måste bara kasta in en spontan fråga till Lanovia och Mugglan. Maken ska till Gbg över dagen imorgon och vovven är på dagis, har ni tid och lust att ses om jag och Mini får för oss att åka med? Har inte stämt av med maken om det funkar, ville kolla med er först.

  • Ninnnis

    Åh Blommis! Jag hade velat stå där under stjärnhimlen med armen om dig och torkat dina tårar. Jag önskar så innerligt att du inte hade behövt känna så Hvidis skrev så fint och jag håller med om att Blompojken inte kommer att vara ensam. Blod är inte alltid tjockare än vatten, och jag har i min närhet exempel på både blodsband som både har klippts av och runnit ut i sanden och icke blodsband som är tjockare än något annat. Stor krsm och jag hoppas att Blompojkens lag spöade skiten ur Blekingarna

  • Ninnnis
    ingenjörsbruden skrev 2011-10-21 14:07:24 följande:
    Ninnis: Jag såg en grå stickad kofta som direkt fick  mig att tänka på dig!!!! Den hade mörkgråa utvändiga virkade fickor som var formade som hjärtan!!! Lindri fanns den på!

    Tack, det ska jag definitivt spana in! Vad tråkigt att du och maken har det tjafsigt, men bra att ni tar hjälp för att reda ut det. Kram på dig!
  • Ninnnis

    Ipaden vill inte citera, men det låter som att dopet blev lyckat, Hvidis. Intressant med samlaget runt bordet, är det en tradition från makens sida?

  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-10-23 20:13:35 följande:
    Det roliga är ju att se hur de utvecklas och växer. Det är verkligen överraskande ibland, em det är som plötsligt tar helt oväntade kliv framåt.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Det är ju faktiskt viktigare än att vinna varje match
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård