• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    passionsblomman skrev 2011-10-10 13:16:25 följande:

    Men de soliga dagarna, är precis så där klart krispiga och med sådan där luft som är så lätt attt andas. Jag älskar de dagarna! Och ljuset framåt kvällningen, när solen står lågt och världen får gyllene skimmer. Det är så vackert att hjärtat nästan stannar. 


    Jag håller med! Jag vet inte om det har varit fler sådana dagar än vanligt i år eller om jag bara vistas utomhus mer än vanligt eftersom jag är hemma, men jag har lagt märke till dessa dagar ovanligt mycket den här hösten.
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-10-10 13:48:20 följande:
    Men tuggbenen han fick av dig Ninnis, dem gillar han! Han tuggar för fullt om kvällarna.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Härligt! Vad duktig du är med promenaderna! Som jag sa när vi träffades, jag är otroligt imponerad över att du gjorde upp en plan utefter dina förutsättningar och mål, och sedan genomför den. Skitbra är vad det är!
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-10-10 14:46:26 följande:
    Jag är säker på, att minst hälften av allt som för FÖRÄLDRARNA är ett problem och en stressfaktor, inte alls är det för barnen.
    det är utifrån våra egna behov vi har det förlängda behovet att "styra upp" allt möjligt i barnets värld, eller komma utanför dörren på diverse äventyr osv. Jag menar inte att det är dåligt, men man kan ibland behöva komma ihåg att barnen själva antagligen inte lider. Däremot ska man ju såklart ta även sina egna behov på allvar och lägga den energi man känner att man vill och orkar på att skapa plats för dem.
    Absolut! Mini har inget behov att äta bröstmjölk ut flaska (eller något annat, för tillfället). Det är jag som skulle vilja ha möjligheten att lämna över matningen till maken ibland. Och maken vill gärna ta en del av matningen när han kan. Men Mini är såklart helnöjd om han bara får amma.

    Kloka tankar om instinkt, Muggles och Blommis. Jag är övertygad om att jag hade tyckt det var mycket jobbigare om han inte ville ta bröstet. Nu är det iallafall bara flaskan han ratar. Men visst är det jobbigt när jag försöker mata honom och han gallskriker. 
  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-10-10 22:31:00 följande:
    Tack!

    Jag känner mig faktiskt väldigt nöjd medmig själv på just den här punkten.

    Tur det, eftersom det finns gott om andra punkter jag inte ens känner att jag har någon som helst kontroll på och som skrämmer och tyngernågot alldeles väldigt. mn får peppa sig med lite i taget och de positiva korn man ka hitta. Även som blind höna.Eller vänta nu...det var ju rosa gris! Förvånad 
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
    Just det! Tillåt dig att vara nöjd med det du har åstadkommit, för det är inte lite!
  • Ninnnis
    Hvidbrud skrev 2011-10-10 19:31:50 följande:
    Fast nog hängde du där i slutet allt, fast det handlade nog mest om att vara tillsammans då. Och graviditeterna hade väl börjat så smått... Ja, tänk att jag dagligen, i snart (nov 2007) 4år har pratat med några underbara tjejer- och Ninnis- jag skriver under på varje ord av det blomman skrev och lysande stryker jag under med neon!
    Gulle dig!

    Ja tänk att vi har hängt ihop så länge! Häftigt  
  • Ninnnis

    Tack söta ni för pepp och fina ord. Det känns genast bättre

    Nu ska jag rasta vovven och krypa till kojs. Imorgon förmiddag är det föräldragrupp och sedan kommer bästisen med dotter.

    Kram på er alla söta trådisar! 

  • Ninnnis
    passionsblomman skrev 2011-10-10 22:41:28 följande:
    Ninnis, det enda dåliga med att din bästis kommer, är att då får vi ju sakna dig här.

    Fast det är ju bra för förhållanden att man får sakna ibland har jag hört. Så okej då.
    Hihi!

    I´ll be back... *läses med tysk brytning*  
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård