• Ninnnis

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Tack för receptet, det ska testas snarast!

  • Ninnnis

    Vad bra att ni diskuterar sex och kroppsvätskor, för jag har en liten intim undran till er som fött barn.

    Avslaget försvann ca 4 veckor efter förlossningen (då hade vi även sex första gången igen), men efter någon vecka (?) fick jag flytningar som håller i sig fortfarande. De är gulbruna (ibland lite blodblandat) och det går åt ungefär två trosskydd per dygn. Är det någon av er som känner igen detta? Kan det vara så att vi hade sex "för tidigt" och att det har blivit någon infektion eller liknande? Jag funderar på att kontakta BM, men har inte orkat ta tag i det.

    Så, det var dagens mysinlägg  

  • Ninnnis

    Jag har för övrigt inte heller någon vidare sexlust, men försöker köra på devisen att sex leder till lust. Jag försöker att inte avvisa maken (eftersom jag vet att det blir bra när vi väl kommer igång) men det var i ärlighetens namn länge sedan jag tog initiativ.

    Preventivmedelsdebatten scrollar jag tacksamt, någon fördel ska man väl ha av att tillverka sina barn i provrör  

  • Ninnnis

    Mugglan, intressant det där med att bebisar är "programmerade" att inte vakna av andra bebisar. Gäller det även större barn? Störs Moa av Ada & Beda?

    Ibland verkar Mini vara väldigt lättväckt men det är kanske när han är uppe ur djupsömnen? Inatt åt han förresten första gången kl.21.30 vilket är tidigare än vanligt, men sen sov han til 04.30, åt, somnade om och väckte mig med sitt glada gurglande kl. 08.45!

  • Ninnnis

    Så skönt att det är fredag! Maken kommer strax hem och vi har inget planerat på hela helgen. Me like

  • Ninnnis

    Blommis, vi har definitivt haft perioder i vårt snart 13 år långa förhållande då sex har varit ytterst sällsynt. Det är det första som drabbas när jag har det tufft av en eller annan anledning. Synd egentligen, eftersom det förmodligen är precis det jag skulle ha behövt. Med tanke på allt ni har gått (och går) igenom tycker jag inte det är ett dugg konstigt att sexfrekvensen inte är på topp.

    Maken var inte bekväm med att ha sex under senare halvan av graviditeten, han tyckte det kändes som att "hej min son, ursäkta men pappa ska bara komma till lite"

    Däremot har vi alltid haft kvar en fysisk närhet som jag tycker är betydligt viktigare än själva sexet. Det kan vara att hålla handen, kramar och pussar, ligga sked eller någon annan slags hud mot hud när vi sover.

  • Ninnnis
    Norrskensflamman skrev 2011-10-28 15:56:35 följande:
    Ninnis, jag väntade på att du skulle dyka upp. Kroppsvätskor är ju ditt favoritämne
    Eller hur
  • Ninnnis

    Ingis, vilken jättebra idé med loggan i pumpan! Jag önskar att jag var så kreativ.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård