• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Ankan: mår ni bättre nu? Kräksjukan är något av det värsta!

  • Hvidbrud

    Vad skönt att höra att ni mår bättre! Jo, tack! Jag känner mig så stor och så orörlig... Tror att han la sig med huvudet ner i förra veckan för bäckenet gjorde inte ont och sparkarna kändes anorlunda. Men nu är han tillbaka där han brukar vara, så jag har tagit mig en liten paus på vägen hem från dagis med en kopp kaffe och tidningen på espressohouse. Nio veckor och tre dagar till BF! Hur stor kan man bli?!?

  • Hvidbrud

    Godmorgon godmorgon!
    Daa: tänkte faktiskt på det där med babysömn i morse... Och jag var helt blank! Jag kommer inte ihåg ett dugg! Så att sova själv, det kan det ju inte ha inneburit=minnesförlust . Jag var en sån som tog upp henne när hon gnälde och ammade oft till sömns och det tog lång tid innan hon somnade själv. (typ 13 månader!) men oj vad skönt det var när hon väl kunde det.
    Bruttan och Lanovia: så gulliga ni är! Tack! Det är bra att komma ihåg att man kanske inte ser helt så förfärlig ut som man känner sig, när man känner sig som fånge i sin stora evigt växande kropp utan måste fokusera på att det är ett fantastiskt mirakel som min kropp får den heliga äran att genomföra. Jag skapar liv! Hallelulja! Varför klaga över åderbrock i kavaljergången då? (bara att hoppas på att de försvinner med tiden...)
    Gräsänka idag. Maken flyger till Wien just nu på konferans till på måndag. Jag och e tar till mamma i morgon för att dofta på havet och skogen (och få lite avlstning...) Ska bli mysigt! För övrigt gillar jag INTE järntabletter... Stackars min lilla mage.

    behöver lite tips på enkel kvälsmat till mig och e som inte är för tungt att bära hem från Ica.. Förslag mottages med kärlek!

  • Hvidbrud

    Nunsk denna heliga gralen hoppa ner i badkaret, använda nya schampoot nya renskrämen och krämen, vaxa benen digga lite oldschool prince och sova eftermiddag. Är inre det en bra plan? Vattnet kallar! Kram!

  • Hvidbrud

    Bruttan: vad skönt att höra att de mår bra! Och vilket ställe! (Vill också!) malariatabletter är inte att leka med. Fick också sluta med mina när jag var på resa, jag blev helt bing i huvudet. Då var det sundare att behandla sjukdommen OM jag skulle få den, än att knapra piller jag inte tålde...
    Nybadad och vaxad och färg i håret. Skönt! Ringt till bästa kompisen som jag inte sett på tusen år och laddar batteri och tar hand om mig själv. Varför gör man det inte oftare?

  • Hvidbrud

    Hej! Jag mår bra! Väntar på maken, som har arit på konferans i 5 dagar...
    Blrjar bli trångt i buken... Njuter av att vara på graviditetspenning fr.o.m. I morgon! Har laddat mammakärlek hela helgen och fikat med goda vännnan hela eftermiddagen så jag känner mig lite förnyad!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård