• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Hädar också tråden... Kattmänniska som jag är. Men jag respekterar er kärlek för hundar, även om jag varken delar eller förstår den...

  • Hvidbrud

    Blä.

    Arytmik på lillhjärtat. Kardiografi på prenatal idag och flöde undersökning i morgon. Extra UL av hjärtat och så blir det BM varje vecka från och med nu. Barnmorskan sa at det troligen var sinusarytmi som ofta försvinner vid födseln, men det ska ju kollas upp ordentligt. Min lille sprattelgubbe!

  • Hvidbrud

    Tack för kramen, Ingis! Jo, det blir ju mer undersökningar nu för att se vad det beror på iallafall. Det var mer än 10%av hjärtslagen som var i otakt och därför blir det flödecheck och UL. Nu är jag helt nojjig...

  • Hvidbrud

    Ja, vad innebär det? Hoppas på vettiga svar imorgon! Google har inte givit något vettigt svar heller...

  • Hvidbrud

    Blommis: skenande sköldbroskkörtel låter inte hajbarberiba heller! Men skönt att du inte behöver knota antidepp nu när du inte helst vill det. Det känns som om att du är i bra händer för att räta upp på den, tackochlov! Men något ligger och maler i mitt medvetande om skenande tyroid... (nu önskar jag att jag hade din förmåga att kopla medvetandet till tungan och således kunna få ut det jag har innom mig!...)

  • Hvidbrud

    Mugglan: nerj, det var det vanliga bm besöket och den vanliga hjärtljudsundersökningen i v. 32. Hjärtat slog 1-2-3-tyst-1-2-3-tyst osv ett tag, sen slog det vanligt igen. Det var den rytmen, bm på prenatal sa var vanligast och att det kallades sinusarytmi. Nästa vecka ska vi in på RUL och sen blir vi kallade till ett special UL av hjärtat, men klart, vi kommer ju be dem om att kolla extra noga på hjärtat redan nu! Idag skall navelsträngen kollas, kl 14.
    I övrigt har lilla e åkt på min dåliga mage (jag är på tredje dagen idag...) och väckte oss vid 1 i natt. Bara pappa som lilla damen ville ha. Brrrutt, en blöja fylld. Vid halv fyra somnade de och vaknade vid sju av att hela sängen var insmetad i bajs och stackars liten flicka marinerad i sörjan. Dusch och en massa ulk. Så inget dagis för henne idag= hon får följa med på sjukhuset=inte så populärt, men jag vill ha min man med. . Slut.

    och fy så hemskt det är i Japan! Ryser!

  • Hvidbrud

    Klockan är halv tre på natten där nu, så han ligger säkert och sover sött, helt ovetandes om att en jättevåg kanske når kusten on 4,5 h! Och jag har inget telnr till honom!

  • Hvidbrud

    Pratade med min bror, han säger att de fortfarande är i Mexico city. Pust! Hoppas att han har rätt. Men hur stora kan vågorna vara när de når hela vägen dit?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård